15 látványos, trendi tapéta

Elavultnak találod a tapétát? Hagyd, hogy elkalauzoljunk a legmodernebb darabok világába. De vigyázz: szerelem lesz első látásra!

Dia

Gipsy 2009A német Rasch cég tapétái szinte egyedülállóak a piacon, mind a minőségük, mind pedig a színek és a minták terén. A Gipsy 2009 kollekció finom pasztelles tapétájához egy csipet csillogást is kevertek, a tapéta így szinte életre kel a napfény hatására.

Gipsy 2009

A német Rasch cég tapétái szinte egyedülállóak a piacon, mind a minőségük, mind pedig a színek és a minták terén. A Gipsy 2009 kollekció finom pasztelles tapétájához egy csipet csillogást is kevertek, a tapéta így szinte életre kel a napfény hatására.

Dia

New Authority 2010A modern, városi nő tapétája a New Authority 2010 kollekció. Markáns színek és határozott minták jellemzik, a fiatalos dinamizmus mellett azonban a klasszikus értékeket is megjeleníti. Elsősorban határozott, céltudatos nőknek ajánlott!

New Authority 2010

A modern, városi nő tapétája a New Authority 2010 kollekció. Markáns színek és határozott minták jellemzik, a fiatalos dinamizmus mellett azonban a klasszikus értékeket is megjeleníti. Elsősorban határozott, céltudatos nőknek ajánlott!

Dia

Cordicella 2009Egy csipetnyi a barokk pompák hangulatából, egy nagy adag romantika, némi nőies báj, és kész is a Cordicella 2009. A klasszikusabb stílus kedvelőinek ajánlott a kollekció - elsősorban nagypolgári lakásokba vagy tágas helyiségekbe.

Cordicella 2009

Egy csipetnyi a barokk pompák hangulatából, egy nagy adag romantika, némi nőies báj, és kész is a Cordicella 2009. A klasszikusabb stílus kedvelőinek ajánlott a kollekció - elsősorban nagypolgári lakásokba vagy tágas helyiségekbe.

Dia

Trianon 2009A századforduló hangulatát idéző Trianon 2009 az érett nőket célozza meg, azokat, akik számára fontosak a tradíciók. A smaragd és az arany szerelméből született kollekció mellett ugyanakkor megfér a modern is, de csak akkor, ha értéket képvisel.

Trianon 2009

A századforduló hangulatát idéző Trianon 2009 az érett nőket célozza meg, azokat, akik számára fontosak a tradíciók. A smaragd és az arany szerelméből született kollekció mellett ugyanakkor megfér a modern is, de csak akkor, ha értéket képvisel.

Dia

Cordicella 2009A kollekció ezen darabja azoknak a nőknek szól, akik nem félnek hangsúlyozni nőiességüket, és pontosan tudják, mit akarnak, és merre tartanak. A tapéta egyaránt megfér a modern és a klasszikus berendezési tárgyak mellett, a legjobban azonban art deco bútorok és kiegészítők társaságában mutat jól.

Cordicella 2009

A kollekció ezen darabja azoknak a nőknek szól, akik nem félnek hangsúlyozni nőiességüket, és pontosan tudják, mit akarnak, és merre tartanak. A tapéta egyaránt megfér a modern és a klasszikus berendezési tárgyak mellett, a legjobban azonban art deco bútorok és kiegészítők társaságában mutat jól.

Dia

Nobile 2010Egy jó tapéta, mint például a Nobile 2010 tagjai, nemcsak dekoratívak, de szigetelnek is, könnyen kezelhetőek és könnyen tisztíthatóak is. Ez a halványzöld és az arany szerelméből született darab ráadásul felületében is különleges. Kisebb szobákban és tágasabb terekben is jól mutat.

Nobile 2010

Egy jó tapéta, mint például a Nobile 2010 tagjai, nemcsak dekoratívak, de szigetelnek is, könnyen kezelhetőek és könnyen tisztíthatóak is. Ez a halványzöld és az arany szerelméből született darab ráadásul felületében is különleges. Kisebb szobákban és tágasabb terekben is jól mutat.

Dia

Wallton 2009Szolid, mégsem lehet róla megfeledkezni: a Wallton 2009 kollekció darabjai nemcsak egyedi színük, de különleges felületkiképzésük miatt is nagyon népszerűek. Mint ahogy a vlies-tapéták többsége, ez a tapéta is lemosható, ráadásul jóval tartósabb, mint a hagyományos darabok.

Wallton 2009

Szolid, mégsem lehet róla megfeledkezni: a Wallton 2009 kollekció darabjai nemcsak egyedi színük, de különleges felületkiképzésük miatt is nagyon népszerűek. Mint ahogy a vlies-tapéták többsége, ez a tapéta is lemosható, ráadásul jóval tartósabb, mint a hagyományos darabok.

Dia

Flip Flop Generation 2009A Flip Flop család a fiataloknak szóló tapéták új generációjának tagja. A különleges, fiatalos minták és az egyedi színkombinációk a retro világát idézik. A Flip Flop Generation 2009 tapétái egyaránt jól mutatnak a romantikus és a skandináv stílus jegyeit magukon viselő lakásokban.

Flip Flop Generation 2009

A Flip Flop család a fiataloknak szóló tapéták új generációjának tagja. A különleges, fiatalos minták és az egyedi színkombinációk a retro világát idézik. A Flip Flop Generation 2009 tapétái egyaránt jól mutatnak a romantikus és a skandináv stílus jegyeit magukon viselő lakásokban.

Dia

Flip Flop Generation 2009Nem csak a rózsaszín lehet nőies! Erre a legjobb bizonyíték a Flip Flop Generation 2009 kék tapétája, amely a kisebb lakásoknak is különleges dísze lehet. A halvány, krémes alap enyhén fényes felületének köszönhetően megsokszorozza a napfényt, míg a hatalmas, kék virágminták finom barokkos pompával töltik meg a helyiséget.

Flip Flop Generation 2009

Nem csak a rózsaszín lehet nőies! Erre a legjobb bizonyíték a Flip Flop Generation 2009 kék tapétája, amely a kisebb lakásoknak is különleges dísze lehet. A halvány, krémes alap enyhén fényes felületének köszönhetően megsokszorozza a napfényt, míg a hatalmas, kék virágminták finom barokkos pompával töltik meg a helyiséget.

Dia

Soft Velvet 2009A Soft Velvet-sorozat másik nagy hódítója a lila és a rózsaszín szerelméből született. Ha szereted hangsúlyozni a nőiességed, de sikerült megőrizned valamicskét gyermeki bájodból is, és ezt az otthonodba látogatók tudtára is adnád, a Soft Velvet csíkos tapétája neked való.

Soft Velvet 2009

A Soft Velvet-sorozat másik nagy hódítója a lila és a rózsaszín szerelméből született. Ha szereted hangsúlyozni a nőiességed, de sikerült megőrizned valamicskét gyermeki bájodból is, és ezt az otthonodba látogatók tudtára is adnád, a Soft Velvet csíkos tapétája neked való.

Dia

Soft Velvet 2009A 2009-es Soft Velvet-sorozat krémes-aranyos darabja olyan, mint a 21. századi nő: erős, kitartó, ellenáll a környezeti hatásoknak - a vlies-tapéták erejének titka alapanyaguknak, a gyapotnak köszönhető -, ugyanakkor bájos és finom, ha pedig úgy akarja, elkápráztatja az embert. A krémes árnyalat jól illik kisebb helyiségekbe is.

Soft Velvet 2009

A 2009-es Soft Velvet-sorozat krémes-aranyos darabja olyan, mint a 21. századi nő: erős, kitartó, ellenáll a környezeti hatásoknak - a vlies-tapéták erejének titka alapanyaguknak, a gyapotnak köszönhető -, ugyanakkor bájos és finom, ha pedig úgy akarja, elkápráztatja az embert. A krémes árnyalat jól illik kisebb helyiségekbe is.

Dia

Park Lane 2009A Park Lane 2009-es kollekció az elegáns nők tapétája, azoké, akik kedvelik a csillogást. A tapéta különlegessége az érdes, festett falra emlékeztető felülete, amelynek esetleges rideg érzetét kis fényes körök lágyítják. Ez utóbbiak közepét valódi Swarovsky-kristályok díszítik.

Park Lane 2009

A Park Lane 2009-es kollekció az elegáns nők tapétája, azoké, akik kedvelik a csillogást. A tapéta különlegessége az érdes, festett falra emlékeztető felülete, amelynek esetleges rideg érzetét kis fényes körök lágyítják. Ez utóbbiak közepét valódi Swarovsky-kristályok díszítik.

Dia

Iris MaschekAz Iris Maschek designtapéta-kollekcióban 14 digitálisan nyomott kép közül válogathatsz, ha kedveled a szokatlan felületeket, és közel áll hozzád a modern művészet. Alkotójuk úgy álmodta meg ezeket a tapétákat, mintha festené, így vált a kollekció minden egyes darabja igazi remekművé.

Iris Maschek

Az Iris Maschek designtapéta-kollekcióban 14 digitálisan nyomott kép közül válogathatsz, ha kedveled a szokatlan felületeket, és közel áll hozzád a modern művészet. Alkotójuk úgy álmodta meg ezeket a tapétákat, mintha festené, így vált a kollekció minden egyes darabja igazi remekművé.

Dia

Aqua Déco 2010A Rasch-tapéták legújabb tagjai az Aqua Déco-tapéták. Meghatározó színeik és mintáik révén elsősorban olyanoknak ajánlottak, akik nem félnek elszakadni a hagyományos falburkolatoktól. Ha elég bátor vagy, az Aqua Déco 2010 türkiz darabjával különleges világot teremthetsz a fürdődben.

Aqua Déco 2010

A Rasch-tapéták legújabb tagjai az Aqua Déco-tapéták. Meghatározó színeik és mintáik révén elsősorban olyanoknak ajánlottak, akik nem félnek elszakadni a hagyományos falburkolatoktól. Ha elég bátor vagy, az Aqua Déco 2010 türkiz darabjával különleges világot teremthetsz a fürdődben.

Dia

Gipsy 2009Egy kicsit nőies, egy kicsit férfias, mégis nagyon romantikus, modern és elegáns. A Gipsy 2009-es kollekció egyes darabjai önmagukban is megállják a helyüket, ha azonban elég merész vagy, kombinálhatod is őket. A végeredmény minden esetben tökéletes lesz.

Gipsy 2009

Egy kicsit nőies, egy kicsit férfias, mégis nagyon romantikus, modern és elegáns. A Gipsy 2009-es kollekció egyes darabjai önmagukban is megállják a helyüket, ha azonban elég merész vagy, kombinálhatod is őket. A végeredmény minden esetben tökéletes lesz.
Ezt is szeretjük
Fotó: