Nem csak a vízér betegíthet meg az otthonodban

4 sugárzásfajta, ami veszélyes lehet

Íme, a földsugárzás típusok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az embernek saját és családja egészsége mindennél fontosabb, ezért, amikor életterét berendezi, igyekszik olyan módon eljárni, hogy a lehető legkisebb vagy semekkora egészségkárosító hatásnak ne legyenek kitéve a lakásban élők.

Vannak olyanok, akik a különféle vízerekre és földsugárzásokra is odafigyelnek, de számuk eléggé elenyésző, hiszen a legtöbb ember nem ismeri ezek kockázatát vagy akár létezését, illetve sokan szkeptikusan is állnak a kérdéshez.

Rajtad áll, hogy hiszel-e a sugárzás veszélyességében, hiszen nem véletlenül kételkednek olyan sokan, ugyanakkor abban az esetben, ha valamilyen tartós betegség vagy probléma áll fenn családodban, és nem sikerült kideríteni az okot, érdemes lehet jobban figyelni erre a lehetőségre is.

A lakásban előforduló földsugárzások okozhatnak alvászavart, fáradékonyságot, de krónikus betegségeket, erős és gyakori fejfájást, sőt, állítólag akár daganatos megbetegedéseket is.

Sugárzástípusok

A radiesztéziával foglalkozó szakemberek szerint kártékony sugárzás mindenhol előfordulhat, a Föld ugyanis, hasonlóan más égitestekhez, sugárzást bocsát ki, és az azt körülvevő energiamező hatással van az élőlények életfunkcióira.

A vízerek ismertebbek lehetnek, azonban többféle sugárzástípus is létezik, melyeket a szakemberek szerint érdemes lehet beméretni a lakásban, és úgy berendezni utóbbit, hogy ágyak, íróasztalok, illetve olyan bútorok ne kerüljenek a sugárzás által érintett helyre, melyeknél sok időt eltöltesz te vagy valamelyik családtagod. Így elkerülhetitek a sugárzás káros egészségügyi hatásait. Íme, néhány a legismertebb sugárzástípusok közül.

Vortex-sugárzás

Ez a sugárzástípus energiaörvényeket jelent, melyek különféle földsugárzástípusok egymásra hatása által alakulnak ki. A vortexek középpontja felé egyre erősödik az energiakoncentráció, és az emberi szervezetnek arra a részére jelentenek elsősorban veszélyt, ahol a sugárzás középpontja van. Ha ez a sugárzás épp egy fekhelyen vezet keresztül, az a szakemberek szerint az adott testterületen betegség kialakulásához vezethet.

Geológiai törésvonal

A földkéreg állandó mozgásban van, és valahányszor repedések, vetődések keletkeznek, sugárzás is keletkezik, melynek eredete a föld mélyében lévő feszültség és erőhatás. Ezek a repedések és vetődések a néhány milliméterestől a több centis szélességet is elérhetik. Minél keskenyebb a törésvonal, annál koncentráltabban és erősebben áradhat belőle sugárzás, így annál veszélyesebb.

Káros tárgyak a lakásban

A feng shui szerint bizonyos tárgyak rombolják az energiákat a lakásban. Nézd meg az erről szóló videót!

Szent György- és Ley-sugárzás

Ezek a földsugárzás-típusok a Föld mágnesességéből eredeztethetőek, óriási energiával bírnak, és különböző sávokból álló hálót alkotnak. A Ley-vonalak a Szent György vonalat szimmetrikusan körülvevő vonalak közé tartoznak. Ezen sugárzások érdekessége, hogy lehetnek jótékony és káros hatásúak is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hartmann-sávok

A Hartmann-háló észak-dél és kelet-nyugat irányban szeli át a Földet, és bocsát ki sugárzást. Szakemberek szerint a sugárzás mértéke éjfél és hajnali három óra között háromszorosára nő. A Hartmann-sávok azért veszélyesek, mert kereszteződési pontjaikban állítólag térörvény jön létre, mely az általa érintett csakrát lezárja vagy túlpörgeti. Ami pedig a vízereknél is veszélyesebb, az az, ha egy vízér Hartmann-sávval együtt van jelen. A vízerekről ide kattintva tudhatsz meg többet.

Ezt is szeretjük