Adni Öröm! - Segítsünk ott, ahol a legnagyobb a szükség! (x)
Támogasd te is a rászorulókat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR közös, Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akciójának keretein belül!

SPAR 02
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A SPAR Magyarország negyedszázada partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak az Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akcióban. Idén december 16. és 21. között 137 SPAR és INTERSPAR áruházban lehet segítséget nyújtani tartós élelmiszerek megvásárlásával.

Minden apró felajánlás számít

Az adományokat a szeretetszolgálat több ezer önkéntese fogadja országszerte a kijelölt üzletekben. Az elmúlt években rendre sikerrel zárultak az akciók, több tízezren „küldtek” így ajándékot a legszegényebbeknek. A több száz tonna összegyűlt élelmiszerből pedig személyre szabott ajándékcsomagokat állítanak össze a szeretetszolgálat munkatársai. 

Adománykártyákon is érkezhet a segítség

Az áruházlánc a személyes adományozáson túl, december 1-től elindította az Adni Öröm! adománykártyák értékesítését a kijelölt áruházakban. Így még több adomány gyűjthető, s még több családnak tudnak a szervezők segíteni. Mindezt akár a saját otthonodból is, kényelmesen megteheted, hiszen a SPAR online shopjában is lehetőséged van adománykártya vásárlásra.

Advent, a várakozás öröme 

Ebben az esztendőben is a SPAR Batthyány téri szupermarketében indul el a két szervezet közös adománygyűjtő akciójának személyes gyűjtése az adventi időszakban. Egy szimbolikus adventi naptár hívja fel a figyelmet arra, hogy az ilyen gesztusok fontosak ebben az időszakban, szeretetünk és gondoskodásunk pedig nemcsak közeli hozzátartozóink, barátaink felé irányulhat, de törődhetünk távoli embertársainkkal is. Az a cél, hogy hányattatottabb sorsú embertársaink még ebben a mostani, a koronavírus miatt még nehezebb időszakban is segítséget kapjanak. 

Keresd a 25. Adni Öröm! adománygyűjtő akcióban részt vevő SPAR és INTERSPAR áruházak listáját a www.adniorom.hu weboldalon! Adománykártyákkal pedig online is támogathatod az ügyet: www.spar.hu/onlineshop.

(Képek forrása: SPAR Magyarország)

Ezt is szeretjük