Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)
Az ünnepi pihenő remek lehetőség arra, hogy kipróbálj néhány izgalmas lakberendezési megoldást. Gondoltad volna például, hogy a tévéd is lehet a dekoráció alapja?

nyitókép festmény tv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden télen lelassul egy kicsit az életünk, és a pihenés mellett jut időnk otthoni projektekre is. Átalakítanád a lakást és a saját személyiségedhez illeszkedő darabokkal dekorálnád? A lakberendezésben már rég nem csak falak színe és a bútorok formája számít, a legújabb trendek pedig egészen meglepőek is lehetnek, mint például az egyedi kialakítású tévék. A tervezők és szakértők tanácsai alapján a jövő évre a következő ötletekkel készülhetsz föl. 

A virágminta örök 

A geometriai minták kora lejárt, az egyszerű, színtelen tapéták és csempék után újra a megunhatatlan virágmintáké a főszerep. A klasszikus, díszes motívumoktól az egyszerűsített növényi alakzatokig minden díszítőelem visszatér, hogy feldobja az utóbbi évek egyszerű és letisztult lakásbelsőit.

PR Cikkhez FeminaArtboard 2
Fotó: Samsung Group

Ha szeretnéd, hogy a lakásod minden részletén érződjön, hogy a tiéd, csináld magad! Fess egy mesebeli erdőt a gyerekszoba falára, vagy dekoráld indákkal és virágokkal a nappalit! A saját alkotások helyett persze választhatsz természetfotók vagy csendéletek közül, amelyeket kivetíthetsz akár a tévéden is, hogy kiegészítsd a nappali dekorációját.

Vissza a természetbe 

Semmi sem inspirálhat jobban, mint a folyamatosan változó, mégis állandó természet, amelybe mind vágyunk, amikor otthon vagyunk. Legyen szó élő növényekről, rattan bútorokról, klasszikus mintákról vagy éppen földszínekről, a természet inspirálta megoldások egyre népszerűbbek. A hangulathoz nagyban hozzájárulhat a tévéd, amely nem kell, hogy üres, fekete folt legyen a nappaliban. A Samsung The Frame TV modellek Háttér módban belesimulnak a környezetükbe, a gyönyörű, természetes árnyalatok pedig még szebben mutatnak a ragyogó QLED kijelzőn.  

Galéria-lakás

A művészi alkotások egyre nagyobb teret kapnak az otthonokban, miért ne rendezhetnél be egy szobát úgy, akár egy kortárs galériát? Beszerezhetsz reprodukciókat vagy saját alkotásokat feltörekvő művészektől, esetleg bekeretezheted a saját fotóidat. A Samsung különleges kialakítású The Frame tévéje kiválóan illik majd a berendezéshez, úgy tervezték, hogy egy képkerethez hasonlítson.

PR Cikkhez FeminaArtboard 3
Fotó: Samsung Group

Kikapcsolt állapotban megjeleníthetsz rajta egyet a Samsung Art Store több mint 1400 műalkotása, köztük Van Gogh vagy Monet művei közül, amelyek egy pillanat alatt művészeti galériává varázsolják a nappalidat. Háttér Módban a készülék tökéletesen belesimul a környezetébe és a műalkotásokon kívül, képes megjeleníteni akár a legfrissebb híreket is. The Frame modelleken a fényképeid is kiváló minőségben jelenhetnek meg, a választható keretekkel pedig még inkább illeszkednek majd a lakáshoz. Az Észrevétlen csatlakozás 2.0 elrejti a kábeleket, így az összes eszközödet zavaró és kusza kábelek nélkül csatlakoztathatod, a galériád pedig rendezett és elegáns maradhat.

További információ: https://www.samsung.com/hu/tvs/the-frame/highlights/

(Képek forrása: Samsung Group)

Ezt is szeretjük