Barbon borotvahab és Lehel hűtő: 8 reklám a 70-es, 80-as évekből, ami visszarepít az időben

Érdekes élmény visszatekinteni az időben a régi reklámok által.

reklamok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napjainkban minden irányból áradnak felénk a reklámok: a reklámplakátokról, fényreklámokból, a rádióból, a televízióból, az internetről.

Bár kevesebb csatornán és csekélyebb mennyiségben, de már a 70-es, 80-as években is sok reklámmal találkoztak az emberek. Érdekes időutazás 2023-ból visszatekinteni ezekre az évtizedekre. Ahogyan az élet is, és az emberek is, úgy a reklámok is mások voltak, mint ma. Emberközelibb megoldások, a digitális megvalósítás hiánya, lényegretörőség jellemezte őket szemben napjaink végtelenül ingergazdag, pluszüzeneteket hordozó reklámjaival.

Reklámképek a 70-es, 80-as évekből

A következő 8 reklámkép a 70-es, 80-as évekből való: íme az élelmiszerek, használati tárgyak, tisztítószerek reklámvilága retró szemüvegen keresztül, a Fortepan.hu gyűjteményéből.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük