14 praktikus tároló apró lakásokba

Dia

Az apró lakások berendezésénél rendkívüli kreativitásra van szükség, hogy minden sarkot a lehető legpraktikusabban ki tudj használni. A következő tárolók segítenek.
Az apró lakások berendezésénél rendkívüli kreativitásra van szükség, hogy minden sarkot a lehető legpraktikusabban ki tudj használni. A következő tárolók segítenek.

Dia

Reisenthel tárolódobozHa egy kevés hely is akad a szekrény tetején, nyert ügyed van: néhány színes dobozban itt rengeteg dolgot tárolhatsz. Ehhez válaszd a Reisenthel dobozát, ami nemcsak dekoratív, de tartós is - két füllel és címkével ellátva.Kapcsolódó cikk:4 okos tároló a ruháknak »

Reisenthel tárolódoboz

Ha egy kevés hely is akad a szekrény tetején, nyert ügyed van: néhány színes dobozban itt rengeteg dolgot tárolhatsz. Ehhez válaszd a Reisenthel dobozát, ami nemcsak dekoratív, de tartós is - két füllel és címkével ellátva.

Kapcsolódó cikk:
4 okos tároló a ruháknak »

Dia

Kihajtható nadrágtartó A vállfán történő tárolás sok helyet igényel, ráadásul a szekrény ruhák alatti része kihasználatlanul marad. Sokkal jobb megoldás, ha legalább a nadrágokat a Furnitura webáruház kihajtható nadrágtartóján tárolod. A praktikus eszközt egyetlen mozdulattal vízszintesbe helyezheted, majd, ha elrendezted rajta a nadrágokat, szintén egyetlen mozdulattal függőlegesbe állíthatod.

Kihajtható nadrágtartó

A vállfán történő tárolás sok helyet igényel, ráadásul a szekrény ruhák alatti része kihasználatlanul marad. Sokkal jobb megoldás, ha legalább a nadrágokat a Furnitura webáruház kihajtható nadrágtartóján tárolod. A praktikus eszközt egyetlen mozdulattal vízszintesbe helyezheted, majd, ha elrendezted rajta a nadrágokat, szintén egyetlen mozdulattal függőlegesbe állíthatod.

Dia

Ágy alatti tárolóHa van hely az ágy alatt, ne hagyd kihasználatlanul! A KIKA-ban megvásárolható tárolóban akár nagyobb paplanokat is tarthatsz. Tömd meg ritkán használt ruhákkal, cipzározd be, és már tolhatod is az ágy alá.

Ágy alatti tároló

Ha van hely az ágy alatt, ne hagyd kihasználatlanul! A KIKA-ban megvásárolható tárolóban akár nagyobb paplanokat is tarthatsz. Tömd meg ritkán használt ruhákkal, cipzározd be, és már tolhatod is az ágy alá.

Dia

SKUBB ágy alatti tárolóAz IKEA is kínál olyan tárolózsákot, melybe a ritkábban használt ruhákat, ágyneműket, kabátokat tarthatod. A kétrekeszes SKUBB fekete és fehér színekben kapható.Kapcsolódó címke:Tárolás »

SKUBB ágy alatti tároló

Az IKEA is kínál olyan tárolózsákot, melybe a ritkábban használt ruhákat, ágyneműket, kabátokat tarthatod. A kétrekeszes SKUBB fekete és fehér színekben kapható.

Kapcsolódó címke:
Tárolás »

Dia

Színes, fonott kosárkákEgyszerre praktikus tárolók és mutatós lakáskiegészítők: bár a JYSK fonott, színes kosárkái elsősorban az apróbb tárgyak tárolására alkalmasak, nagy hasznukat veheted a hálószobában vagy a nappaliban. Lazán szem előtt hagyhatod őket az egyik polcon, vagy tarthatod a szekrény tetején is. Szájuk zsákszerűen összehúzható, így a portól is védenek.

Színes, fonott kosárkák

Egyszerre praktikus tárolók és mutatós lakáskiegészítők: bár a JYSK fonott, színes kosárkái elsősorban az apróbb tárgyak tárolására alkalmasak, nagy hasznukat veheted a hálószobában vagy a nappaliban. Lazán szem előtt hagyhatod őket az egyik polcon, vagy tarthatod a szekrény tetején is. Szájuk zsákszerűen összehúzható, így a portól is védenek.

Dia

Space Bag Cube SetA Studio Moderna 2000 terméke egy egyszerű, de tökéletesen záródó zsák, melyben akár paplant vagy vastag kabátokat is tarthatsz. Miután belehelyezted a ruhákat a zsákba, porszívóval szívd ki belőle a levegőt a zsákon található, zárható résen keresztül. Az így keletkező vákuum hatására a ruhákból apró textilkocka lesz, mely szinte alig foglal helyet a szekrényben.

Space Bag Cube Set

A Studio Moderna 2000 terméke egy egyszerű, de tökéletesen záródó zsák, melyben akár paplant vagy vastag kabátokat is tarthatsz. Miután belehelyezted a ruhákat a zsákba, porszívóval szívd ki belőle a levegőt a zsákon található, zárható résen keresztül. Az így keletkező vákuum hatására a ruhákból apró textilkocka lesz, mely szinte alig foglal helyet a szekrényben.

Dia

Reisenthel zsebes tároló Egyszerű, mégis praktikus, ráadásul egy egész fiókot felszabadíthatsz az Office X-press webáruházban kapható, felakasztható REISENTHEL tárolóval. A vállfán lévő tároló  alul és felül egy-egy nagyobb, ezen kívül pedig kilenc további, de kisebb zsebet rejt, melyekben kényelmesen és áttekinthetően rendszerezheted a zoknikat, az alsóneműket, sőt, akár az öveket, sálakat és a nyakkendőket is.

Reisenthel zsebes tároló

Egyszerű, mégis praktikus, ráadásul egy egész fiókot felszabadíthatsz az Office X-press webáruházban kapható, felakasztható REISENTHEL tárolóval. A vállfán lévő tároló alul és felül egy-egy nagyobb, ezen kívül pedig kilenc további, de kisebb zsebet rejt, melyekben kényelmesen és áttekinthetően rendszerezheted a zoknikat, az alsóneműket, sőt, akár az öveket, sálakat és a nyakkendőket is.

Dia

Görgős fa tárolóA JYSK négyfiókos, görgős tárolója jó megoldás a fürdőszobában a törölközők, kozmetikumok és tisztálkodószerek tárolására. A görgőknek köszönhetően könnyen mozgatható, a lyukacsos kialakítás pedig lehetővé teszi a megfelelő szellőzést.

Görgős fa tároló

A JYSK négyfiókos, görgős tárolója jó megoldás a fürdőszobában a törölközők, kozmetikumok és tisztálkodószerek tárolására. A görgőknek köszönhetően könnyen mozgatható, a lyukacsos kialakítás pedig lehetővé teszi a megfelelő szellőzést.

Dia

SKUBB függő tárolóHa a ruhásszekrény és a fal között kénytelen vagy hagyni 30-40 centimétert az ott található konnektor miatt, ne szomorkodj: szerezd be az IKEA mennyezetre függeszthető, puha műanyagból vagy vászonból készült SKUBB tárolóját. Használhatod cipők, törölközők, ritkábban használt ruhák vagy kabátok tárolására.

SKUBB függő tároló

Ha a ruhásszekrény és a fal között kénytelen vagy hagyni 30-40 centimétert az ott található konnektor miatt, ne szomorkodj: szerezd be az IKEA mennyezetre függeszthető, puha műanyagból vagy vászonból készült SKUBB tárolóját. Használhatod cipők, törölközők, ritkábban használt ruhák vagy kabátok tárolására.

Dia

Rendező fiókba, szekrénybeHiába igyekszel rendet tartani a fiókokban vagy a szekrényben, időnként így is eluralkodik a káosz? Akkor szerezd be a JYSK praktikus rendezőjét, melynek segítségével átláthatóan tarthatsz rendet a ruhák vagy a zoknik között.

Rendező fiókba, szekrénybe

Hiába igyekszel rendet tartani a fiókokban vagy a szekrényben, időnként így is eluralkodik a káosz? Akkor szerezd be a JYSK praktikus rendezőjét, melynek segítségével átláthatóan tarthatsz rendet a ruhák vagy a zoknik között.

Dia

Dekoratív dobozA KIKA kínálatában színes, mutatós tárolódobozokat találsz, melyeket még fel is címkézhetsz, hogy tudd, mit rejtesz bennük a szekrény tetejére. A strapabíró tároló több színben is kapható, hogy biztosan megtaláld a lakásodhoz legjobban illőt.

Dekoratív doboz

A KIKA kínálatában színes, mutatós tárolódobozokat találsz, melyeket még fel is címkézhetsz, hogy tudd, mit rejtesz bennük a szekrény tetejére. A strapabíró tároló több színben is kapható, hogy biztosan megtaláld a lakásodhoz legjobban illőt.

Dia

Fonott kosárHa az otthonod stílusához jobban illenek a természetes alapanyagból készült, rusztikus hatású tárolók, a Möbelix tárolókosara neked való. Tárolhatsz benne könyveket a szekrény tetején, de kedvenc magazinjaidat is az egyik sarokban. Dekorációnak is kiváló.

Fonott kosár

Ha az otthonod stílusához jobban illenek a természetes alapanyagból készült, rusztikus hatású tárolók, a Möbelix tárolókosara neked való. Tárolhatsz benne könyveket a szekrény tetején, de kedvenc magazinjaidat is az egyik sarokban. Dekorációnak is kiváló.

Dia

Reisenthel tároló és puffIgazán ötletes tárolót kínál a német REISENTHEL cég: a tágas tárolódobozban sok minden elfér, ha pedig lezárod a szivaccsal bélelt tetővel, puffként is használhatod. Mozgatását fülek segítik.

Reisenthel tároló és puff

Igazán ötletes tárolót kínál a német REISENTHEL cég: a tágas tárolódobozban sok minden elfér, ha pedig lezárod a szivaccsal bélelt tetővel, puffként is használhatod. Mozgatását fülek segítik.

Dia

Fiókos komódA JYSK modern stílusú komódja kiválóan alkalmas a nagyobb szekrények kiváltására kisebb lakásokban. Az alacsony, hat fiókkal rendelkező, csinos komód nem foglal sok helyet. Jól mutat a nappaliban, de használhatod a hálószobában is.

Fiókos komód

A JYSK modern stílusú komódja kiválóan alkalmas a nagyobb szekrények kiváltására kisebb lakásokban. Az alacsony, hat fiókkal rendelkező, csinos komód nem foglal sok helyet. Jól mutat a nappaliban, de használhatod a hálószobában is.
Ezt is szeretjük
Szerző: Mondovics Pálma
Fotó: