Természetes dolgok, amiktől isteni karácsonyillat lesz a lakásban
Így teremts egyszerűen karácsonyi hangulatot otthon

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerülj már most ünnepi hangulatba egyszerűen csak az illatok segítségével! Olyan kreatív megoldásokat mutatunk, amelyek nem költségesek, és kézügyességet sem igényelnek, mégis olyan isteni karácsonyillat lesz tőlük az otthonodban, hogy alig bírod majd kivárni a szentestét!

Fahéj, narancs, mandarin, szegfűszeg, vanília, fenyő - eszméletlen, hogy mennyi mindent lehet kezdeni már csak ezzel a néhány növénnyel is. Kattintsd végig a képeket, és nézd meg, milyen ötleteket gyűjtöttünk neked össze a hangulatos karácsonyi készülődéshez!

Rendezd be otthonod a Diegóból!

Szeretnéd felfrissíteni, egyedivé tenni a lakásod? A Diegóban mindent megtalálsz ehhez! Laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, tapéta, függöny, bútorszövet, karnis. Ugye, nem is gondoltad volna, hogy mindezt egy helyen beszerezheted? Decemberben exclusive kínálattal is várunk!
Kattints most a kínálatért!

 

Teremts hangulatot otthon fényekkel!

Színek, fények, gyertyák, illatok - ezek azok a dolgok, amelyekkel a legegyszerűbb megidézni valamilyen hangulatot. Most olyan ötleteket mutatunk, amikkel olyan kellemes hangulatot teremthetsz az otthonodban, ami itt-ott talán már egy kicsit karácsonyi is, hiszen nem mást használtak a kivitelezéshez, mint égősorokat!

Ezt is szeretjük