Zöld otthon állami támogatással (x)
A tetőn napelemes rendszer termeli az áramot, hőszivattyú gondoskodik a fűtésről, és okosklíma a hűtésről: ez már nem a jövő, hanem a jelen otthona!

cover lead nlc femina 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az élhető holnapért tenni szeretnénk, ezt érdemes az otthonunkkal kezdenünk: így nemcsak környezetünket óvjuk, de a költségeink is csökkenhetnek. Otthonunk korszerűsítéséhez év végéig ráadásul igénybe vehető az - akár 3 millió forint értékű - otthonfelújítási támogatás is, ehhez azonban a kivitelezésnek még idén meg kell történnie.

Otthonfelújítási támogatás napelemre

Hazánk egyik legnépszerűbb zöld fejlesztése a napelem, amely napelemes piac az utóbbi években robbanásszerűen nőtt. Ez nem is csoda, hiszen a szakemberek számításai szerint egy ilyen beruházás akár 7-10 év alatt is megtérülhet, ráadásul idén év végéig még az otthonfelújítási támogatás is igénybe vehető, amivel a megtérülési idő a felére csökken. Használja Ön is a nap erejét otthona zöldítéséhez, korszerűsítéséhez, és csatlakozzon a több mint 15 ezer E.ON SolarHome-tulajdonoshoz! 

mindharomhoz 2 840x560

Akár lakásfelújításba, akár új ingatlan építésébe vágunk bele, érdemes energiahatékony és környezetbarát fűtési rendszert választanunk otthonunkba. Hőszivattyú használatával a fűtéshez szükséges energia 75 százaléka megújuló környezeti energiából biztosítható, és mindössze 25 százalékot kell villamos energiából fedezni. Ha ezt a fennmaradó részt napelemmel termeljük meg, fűtési költségeinket gyakorlatilag lenullázhatjuk, miközben a környezet megóvásáért is aktívan teszünk, hiszen akár 100%-ban csak megújuló energiaforrásból, minimális karbantartási igénnyel gondoskodhatunk otthonunk komfortos hőmérsékletéről!

nlc femina nosalty 840x560

Az otthonfelújítási támogatás okosklíma telepítésére is igénybe vehető, így érdemes ebbe a fejlesztésbe is még idén belevágni. Az okosklímák a jövő megoldásai, melyek interneten keresztül működtethetők, és egy okoseszközre telepített alkalmazás segítségével távolról is beállítható a kívánt hőfok. Így már hazaérkezéskor kellemes hőmérséklet várhatja a családot. Az E.ON hűtő-fűtő okosklíma-szolgáltatásait néhány kattintással már online is megrendelhetjük. Ennél egyszerűbb és kényelmesebb nem is lehetne egy korszerűsítés!

mindharomhoz 840x560

Az E.ON Hungária Csoport olyan zöld és okos megoldásokat kínál ügyfeleinek, melyek nemcsak a kényelmesebb, komfortosabb mindennapokhoz járulnak hozzá, de energiahatékonyabb, pénzügyileg kiszámíthatóbb lehetőségeket is biztosítanak. A klímavédelem nem a jövő, hanem a jelen legnagyobb kihívása. Csatlakozzon az E.ON ügyfeleihez, használjon zöldenergiát, és tegyen az energiacéggel közösen azért, hogy a következő generáció is élhető bolygót örököljön!

(Képek forrása: E.ON)

Advertisement

Ezt is szeretjük