Mosógépek és televíziók féláron, egész évben
3 tuti lelőhely
A szépséghibás, értékcsökkent termékek ugyanolyan jók, mint a hibátlan árucikkek, csak olcsóbbak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem szeretnél vagyonokat költeni egy új háztartási gépre, és nem zavar, ha egy kicsit kiszakadt a csomagolás, vagy szépséghibás a termék, akkor érdemes szétnézned az alábbi néhány weboldalon és üzletben.

A csökkentett árú műszaki cikkek között használt vagy kifutóban lévő készülékeket is találhatsz, és ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni, akkor bizonyos termékekre akár 50%-os kedvezményt is kaphatsz.

Leértékelt áruk boltja

Tipikusan ilyen hely a Leértékelt áruk boltja, ahol rengeteg kartonsérült, szépséghibás, de új műszaki cikk között válogathatsz. Egyes termékeket féláron, garanciával is hazavihetsz: találtunk például 31 ezer forintos hűtőt, 8500 forintért kapható digitális mikrohullámú sütőt és 3500 forintos porszívót. Ezenfelül szagelszívókat, főzőlapokat és luxus konyhai gépeket is kínálnak, de a szórakoztató elektronika kategóriájában is figyelemre méltó ajánlatokra bukkantunk. 16 500 forintot kérnek egy DVD-vel kombinált televízióért, de az üzlet honlapján található információk szerint LCD monitorból is akad olyan, amelyikért mindössze 30 ezer forintot kell fizetned.

Cím: Budapest, 14. kerület, Bosnyák tér 4. és Budapest, 19. kerület, Üllői út 243.
Telefon: 06-1/273-0406, 06-30/588-5838, 06-1/280-6931, 06-30/559-0000.
E-mail: info.tboy@gmail.com

GRX Electro Outlet

Nem kell a szomszédba menni egy kis kedvezményért a GRX Electro Outlet nevű üzletekben sem, ahol rendkívül széles választékot találhatsz a csomagolássérült, szépséghibás termékekből. A budapesti üzlet mellett Békéscsabán, Gyomaendrődön és Szarvason is megtalálható áruházakban az egyes termékkategóriákon belül is széles a választék. Televízióból például LCD televíziót, LED tévét, plazmatévét, képcsöves tévét és projektoros tévét is találtunk.

Akadt olyan készülék, amely kereken 90 ezer forinttal került kevesebbe az eredeti áránál, de itt is van féláron kapható háztartási gép: a legolcsóbb porszívó 4990 forintba kerül, a legolcsóbb mikróért pedig 7990 forintot kérnek. Van itt ventilátor, klíma, GPS, laptop és nyomtató is, de még disney-s hordozható DVD-lejátszót, sőt, bakelitlemezes készüléket is találtunk.

Cím: Budapest, 11. kerület, Fehérvári út 38.
Telefon: 06-1/279-1090, 06-30/955-7607.
E-mail: info@grx.hu

MS Outlet

Komoly tudású és jó minőségű termékekhez juthatsz, ha igénybe veszed az MS Outlet szolgáltatásait. A cég szépséghibás, bemutató-, illetve kifutó modellek értékesítésével foglalkozik, ugyanakkor nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy termékeiket a forgalomba kerülés előtt szigorúan átvizsgálják, és azokra természetesen garanciát is vállalnak.

Az MS Outlet virtuális polcain hűtőszekrények, tűzhelyek, mosó- és mosogatógépek, mikrosütők, porszívók és takarítógépek is vannak, ráadásul az unió többi országából érkező termékek közül is válogathatsz.

A Tapolcán található üzletből rendelni tudsz a legegyszerűbben, és ha problémád akadna az áruval, akkor azt az üzlet saját szervizében garanciaidőn túl is megjavítják. Tekintettel arra, hogy az árukészlet folyamatosan változik, célszerű telefonon érdeklődnöd, mielőtt rendelnél.

Cím: 8300 Tapolca, Kossuth u. 22.
Telefon: 06-30/363-2963.
E-mail: muszakishop@mailbox.hu

OLVASD EL EZT IS!

lampak
  • vásárlás
  • lakberendezés

Nagy év eleji leárazás-körkép

Ezt is szeretjük