Minőségi, trendi bútorok féláron, egész évben
Itt keresd őket!
Íme, a legjobb helyek a vásárláshoz, ha új bútorokra lenne szükséged, de nem akarsz vagyonokat költeni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A külföldi áruházláncok megjelenése óta egyre nő a verseny az üzletek között a lakberendezés terén is, melynek hála alkalmanként akár olyan akciókat is kifoghatsz, melyek keretében akár féláron is hozzájuthatsz egy-egy régóta vágyott bútorhoz.

Ha azonban nem akarsz folyton akciókra és kedvezményekre vadászni, vedd célba azokat az üzleteket, melyekben egész évben féláron vásárolhatsz. A következő három minőségi bútorokat kínál, mégsem kell attól tartanod, hogy a vásárlás egy vagyonba kerül majd.

Angol minőség és elegancia olcsón

Ha valami nem kerül sokba, az még nem jelenti azt, hogy olcsó is. Erre a legjobb példa a Bútorolcsón.hu kínálata, melyben minőségi ágyakat, szekrényeket és kanapékat találsz, ám ezekért nem kell egy vagyont fizetned.

A Bútorolcsón.hu az angol áruházlánc, az ARGOS által forgalmazott bútorok importjával és kereskedelmével foglalkozik, árai pedig azért annyira alacsonyak, mert kínálatát kifutott termékek képezik, valamint olyanok, melyek apró sérülést szenvedtek szállítás közben.

Utóbbiak nevezhetők akár szépséghibának is, hiszen nem jelentősek, továbbá a bútor összképét és minőségét sem befolyásolják. A teljes kínálatot megtekintheted internetes weboldalukon, ahol online vásárolhatsz is.

De termékeiket személyesen is megnézheted Budapesten a Bevásárló utcai Auchan bevásárlóközpontban, valamint ugyanitt a Buy Way áruház első emeletén lévő Trend Bútor Outletben.

Bőrhatású kanapé, 29 990 forint

Cím: 1235 Budapest, Bevásárló u. 8.
Telefon: 06(20)966-5942.
Nyitva: hétfőtől szombatig 10 óra és 20 óra között, vasárnap 10 óra és 18 óra között.
Árak: ágyak 22 és 40 ezer forint között, kanapék 30 és 70 ezer forint között, polcok és ruhásszekrények 15 és 50 ezer forint között.

Modern bútorok szinte fillérekért

Nem csupán féláron, hanem akár 90%-os kedvezménnyel is vásárolhatsz bútorokat az Alpha Bútordiszkonttól. A cég szintén külföldi termékek, elsősorban ülőgarnitúrák, kanapék és fotelek forgalmazásával foglalkozik: nagy németországi bútorgyártó cégek kifutó termékeit találod meg a kínálatukban, kihagyhatatlan árakon. Egy ötszemélyes, minimál stílusú, tágas és kényelmes kanapét például 65 ezer forintért kínálnak, de kisebb ülőgarnitúrát még ennél olcsóbban is találsz náluk.

Minden bútor első osztályú, minőségi darab, az alacsony árakat itt a készlet korlátozottsága indokolja. Mivel kifutó darabokról van szó, csak ritkán tartanak egy szekrényből vagy ülőgarnitúrából többet, ha tehát valami megtetszik, ne halogasd sokáig a vásárlást.

Ággyá nyitható garnitúra, 45 ezer forinttól
Ággyá nyitható garnitúra, 82 ezer forint
Barna sarokgarnitúra, 65 ezer forint
Lila sarokgarnitúra, 49 ezer forint

Az is előfordulhat, hogy már nincs raktáron, ami még a weboldalukon szerepel, ezért tanácsos e-mailben vagy telefonon érdeklődnöd, ha megtetszik valami.

Cím: 1182 Budapest, Péterhalmi út 8.
Telefon: 06(70)335-9951, 06(70)360-4614.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 óra és 18 óra között, szombaton 9 óra és 14 óra között.
Árak: kanapék 27 és 160 ezer forint között, fürdőszobabútorok 4000 forinttól, szőnyegek 30 ezer forinttól.

Alacsony áron, egész évben

Akár a nappaliba keresel új ülőgarnitúrát, akár a fürdőszoba berendezését cserélnéd le, a Korallbútor.hu webáruházban minden esetben érdemes szétnézned. A webáruház tavaly kezdte meg működését, üzemeltetői pedig nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy egész évben folyamatosan kedvező árakkal várják a vásárlókat. Termékeik kizárólag interneten keresztül vásárolhatók meg, ennek oka, hogy így garantálni tudják a lehető legkedvezőbb diszkontárakat - telefonos elérhetőséget kérdés esetén a weboldalukon találsz.

Léna gardrób, 59 900 forint

Ennek köszönhetően már 55 ezer forintért találni itt mutatós sarokkanapét, de fenyőből készült franciaágyat is mindössze 35 ezer forintért.

A Korallbútor.hu kínálatában a kényelmes és tágas sarok-ülőgarnitúrák mellett kisebb kanapékat, foteleket, dohányzóasztalt és szekrényeket találsz, de hálószobabútorokat és konyhabútorokat is kínálnak. Ha matracra, tükrökre, puffokra vagy egyéb, kisebb lakáskiegészítőkre vágysz, akkor is érdemes böngészni a kínálatukban.

A szállítást a cég vállalja, általában a megrendeléstől számítva két héten belül le is szállítják a vásárolt bútort. Ennek díja Budapesten egységesen 4900 forint, vidéki cím esetén személyre szabottan állapítják meg a szállítás költségét.

Ezt is szeretjük