Mindent elnyelő, gurulós tárolók aprócska konyhákba

Praktikusak, ötletesek, ráadásul oda tolod őket, ahol éppen szükség van rájuk. Növeld meg velük a konyhát!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az igazán parányi konyhákban nincs lehetőség még egy keskeny polcos szekrény elhelyezésére sem, ám tárolóhelyre ennek ellenére itt is szükség van.

Az edények és edénytetők, evőeszközök, kések, reszelők, hámozók és tepsik tárolása éppen ezért különös kreativitást igényel.

Ha már minden helyet kihasználtál a konyhaszekrényben, beépítetted a tetejét, és a felső szekrények alatti részt is kihasználtad, nincs más hátra, mint beszerezni egy görgős tárolót, melyet időnként eltolhatsz az útból, vagy odahúzhatsz, ahol a legnagyobb szükség van rá. A következők garantáltan megoldják a helyhiányt.

Fiókkal, polcokkal

Az IKEA BEKVAM konyhai zsúrkocsijával úgy növelheted meg a rendelkezésre álló tárolóhelyet a konyhában, hogy közben nem lesz zsúfolt a helyiség. Ez az aprócska zsúrkocsi ugyanis bármelyik sarokban megfér, sőt, szükség esetén az étkezőasztal alá is betolhatod, hogy ne zavarjon. Magassága mindössze 85 cm, szélessége 50 cm, hosszúsága pedig 60 cm, ennek ellenére extra rakodóteret és tárolóhelyet biztosít.

A felületét vágódeszkaként vagy extra munkapultként használhatod, két, rácsos polcán pedig találsz elég helyet az edényeknek, fűszereknek, egyéb konyhai eszközöknek. Tömör nyírfából készült, lakkozás nélkül, ezért, hogy még jobban passzoljon a konyhádhoz, akár újra is festheted.

Ára: 12 990 forint.*

Így újítsd fel a konyhát a legegyszerűbben: 15 látványos ötlet

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fiókkal és kosárkával

A KIKA zsúrkocsija sokban hasonlít az IKEA termékéhez, azzal a különbséggel, hogy gumifából készült, és még több tárolóhelyet rejt, mint a BEKVAM. Az ételek előkészítéséhez nyújt segítséget és plusz munkaterületet a zsúrkocsi teteje, mely alatt kincseket érő részek rejlenek. A 82 cm magas, 57 cm széles és 37 mély zsúrkocsinak ugyanis van egy tágas fiókja, melyben kényelmesen elférnek a nagyobb kések, húsvillák, evőeszközök és egyéb, kisebb konyhai eszközök. Alatta egy öblös kosár kapott helyet, mely kihúzható, és tökéletesen alkalmas nagyobb konyhai eszközök, fedők, konzervek otthonául.

Előző társához hasonlóan a KIKA zsúrkocsija is rendelkezik a fentieken kívül két polccal, melyek a tepsiknek adhatnak helyet. A kocsi négy keréken gurul, de fékekkel is ellátták, hogy biztosan álljon.

Ára: 16 990 forint.*

Még több hely a konyhai eszközöknek

A Bútorász Omnia zsúrkocsija még több tárolóhelyet biztosít, de még így sem foglal el sok helyet a konyhában. A fából készült, négy keréken guruló kocsi csupán 75 cm magas, ezért akár az asztal alatt is elfér, szélessége 67 cm, mélysége pedig mindössze 37 cm. Teteje tökéletesen alkalmas munkapultnak, hiszen elég hely van rajta a kényelmes munkához, ráadásul csempézett, ezért tisztítani is könnyű.

A fehér színben kapható zsúrkocsi két fiókkal rendelkezik, a fiókok alatt további tárolóhellyel. A jobb oldalán három, kihúzható, öblös fémkosár kapott helyet, melyben zöldségeket, gyümölcsöket, konzerveket és nagyobb üvegeket, például befőttet is tárolhatsz. A bal oldalon felül bortartót helyeztek el, alatta pedig két, rácsos polc nyújt további tárolóhelyet.

Ára: 14 590 forint.*

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Krómosan praktikus

A JYSK Justin krómozott gurulós polcának ugyan nincs olyan része, melyet munkafelületként lehetne használni, mégis hasznos kiegészítője lehet a konyhádnak. Krómozott felülete miatt könnyen tisztítható, de elsősorban akkor ajánljuk, ha a konyhád stílusától nem üt nagyon el. A fent bemutatott kocsikhoz hasonlóan négy keréken gurul, ezért könnyű ide-oda mozgatni.

Magassága 74 cm, szélessége 40 cm, hosszúsága pedig 32 cm, ezért nem foglal sok helyet a konyhában. Rakodóhelyet viszont biztosít eleget: három polca van, melyeken a magasabb üvegek, dobozok is elférnek. A polcok hátoldalán fém rúd gondoskodik arról, hogy mozgatás közben ne essenek le róla az ott tárolt tárgyak.

Ára: 4990 forint.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ezt is szeretjük