10 egyszerű, de nagyszerű madáretető a kertbe: fél óra sem kell hozzá, hogy elkészítsd
Ötletek saját kezűleg a kertbe, az erkélyre vagy a teraszra.

covkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A téli időszak egyáltalán nem könnyű a kismadarak számára, hiszen ilyenkor alig-alig találnak élelmet. Mivel a hideget csak megfelelő mennyiségű táplálékkal élhetik túl, fontos segíteni a boldogulásukat.

Ha szereted a kreatív munkákat, akkor akár saját kezűleg is készíthetsz egy remek madáretetőt. Csupán jól alakítható alapanyagokra lesz szükséged, és néhány kellékre: egy flakon, egy tejes- vagy konzervdoboz, madzag, ragasztó és tetszés szerint festék is jól jöhet. Amennyiben tetszenek az újragondolt megoldások, akár a régi teáskészletet is hasznosíthatod madáretetőként. Jó, ha előre gondolsz rá, hová kerül az etető. Amennyiben esővédett helyre, bármiből lehet, és az sem számít, van-e teteje. Ellenkező esetben ezekre érdemes figyelned.

10 ötlet

Fél óra sem kell a következő ötletek megvalósításához: inspirálódj, gondold újra, készítsd el a képen láthatókat saját kezűleg!

Legyél te is a Föld Bajnoka! Vegyél részt az E.ON tudatos kihívásában izgalmas nyereményekért!

Az E.ON által szervezett Föld Bajnokai kihívás célja, hogy megmutassa, apró lépésekkel, közös erővel is sokat tehetünk bolygónk megmentéséért.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a kihívásban?

- Látogass el az eon.hu/egyutt oldalára, nézd meg az aktuális kihívások listáját, és a jelentkezés feltételeit.

- Hat témakör, témánként több kihívás. Rendszeresen érkeznek új fenntarthatósági témákkal, és új feladatokkal, melyek közül legalább egyet kell teljesítened.

- Nyerhetsz Vegital Silver Digital növényi ital készítő gépet, és érdemes több feladatot teljesíteni, hiszen négy, különböző kihívás területről elvégzett feladat esetén részt veszel a fődíjért szóló sorsoláson, ahol egy HECHT EQUIS WHITE  elektromos robogót sorsolnak ki!

#földbajnokai

További részletekért kattints!

Promóció

Ezt is szeretjük