A 4 legfinomabb tavaszillatú öblítő
Bár még próbálkozik a tél, a tavasz már a küszöbön. Ideje a ruháidat is felfrissítened, például a következő öblítők egyikével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó öblítő nemcsak a ruháid puhaságáról, és így a tested kényeztetéséről gondoskodik, de a lelkedet is melengeti finom illatával.

Ha eleged van a télből, és már alig várod, hogy élvezhesd a napsugarak cirógatását, a friss tavaszi szellő lengedezését, töltsd meg a tavasz illataival a szekrényeidet! A következő négy öblítő bármelyike tökéletes választás, hogy felfrissítsd a ruháidat, vele pedig az érzékeidet.

Megnyugtat, ellazít

Lilla kedvence: Silan Feel Relax

Bár a tavasz néhány nap múlva hivatalosan is beköszönt, a hideg és borús idő láttán nehéz elhinni, hogy hamarosan zöldellnek a fák, a hideg szél helyett pedig virágillatú szellő lengi be a mezőket. Míg azonban minderre várni kell, a tavaszi hangulatból én igyekszem egy kicsit otthonomba csempészni, amihez tökéletes választás a Silan új, aromaterápiás termékcsaládjának Feel Relax névre keresztelt öblítője, mely - egy kis vaníliával megfűszerezve - levendulamezőket idéző illatával nemcsak a ruhák frissességéről gondoskodik, de megnyugtat és ellazít, így segít elűzni a téli melankóliát és fáradtságot is. Arról nem is beszélve, hogy az ára sem borsos: 1 liter öblítő nagyjából 480 forintba kerül.

Az ébredő természet illata

Pálma kedvence: Coccolino Dzsungel zöld

Az öblítők terén igen válogatós vagyok, ám amibe egyszer beleszeretek, ahhoz évekig képes vagyok hűséges maradni.
A Lenor Summer és Spring öblítőin kívül sokáig nem voltam hajlandó mást használni - egészen addig, amíg néhány hónappal ezelőtt meg nem éreztem a Coccolino Dzsungel zöld illatát. A Coccolinoval egyébként is elégedett voltam, ám csak ez a változat volt képes teljesen elvarázsolni, és átvenni a kedvenc öblítő címét a Lenortól.
A trópusi esőerdők zöldjének frissességét árasztó illat teljesen magával ragadott, amelyet - a reklámok állítását igazolva - valóban hosszú ideig érezni. Elég egy fél kupakot öntenem belőle a mosógépbe ahhoz, hogy a ruhák finom puhák legyenek, és száradáskor a nyíló természet aromájával töltsék be a helyiséget. Az 1 liternyi mennyiség akár két hónapig is elegendő így, ára pedig 600 forint körül alakul.

Akár egy gyümölcsös koktél

Ági kedvence: denk mit Mombasa night

Hogy őszinte legyek, esetemben az öblítő nem több egy, a mosáshoz szükséges adalékanyagnál. Mivel az illat helyett sokkal fontosabb számomra, hogy az adott termék ne irritálja a bőrömet, az aromaterápiás fajták egyáltalán nem csábítanak el.
Az impozáns palackban forgalmazott neves öblítők helyett jó ideje a dm sajátmárkás denk mit öblítőjét használom - és teljes mértékben elégedett vagyok vele. Általában a fehér, sensitive változatot használom, de így a tél vége felé közeledve áttértem a meleg égtájak ihlette Mombasa night fajtára. Ez nemhogy a tavaszba, de egyenesen a nyárba repít enyhén kókuszos-gyümölcsös, finom koktélra emlékeztető illatával. Az ára is igen baráti: 1,5 liternyi koncentrátum összesen 400 forintba kerül.

A tavaszi zápor illata

Melinda kedvence: Silan Rain Fresh

Szeretem rendszeres időközönként váltogatni az öblítőket, mert, ha megszokom az egyik illatot, akkor már nem érzem olyan frissnek a mosott ruhákat, mint kezdetben.
Idén a Silan Rain Fresh illatába szerettem bele, ami, bár viszonylag tömény aromájú, nagyon friss érzetet kölcsönöz a ruháknak. Erős illata miatt egy mosáshoz elegendő csak egy kupaknyit használni, mégis minden ruhadarabom illatozik, amikor kiveszem őket a gépből.
A kellemes aroma ráadásul egész nap elkísér, arról nem is beszélve, hogy Silan egyben mesésen puhává is varázsolja a textileket.

Calgon Hygiene Gél–Antibakteriális gél a mosógépek védelme érdekében

A Calgon Hygiene Gél ötvözi a vízkő elleni védelmet az antibakteriális összetevőkkel, így a mosógépben található baktériumok 99,9%-át elpusztítja.*

*EN13697 szerint tesztelve, 40°C vízhőmérsékleten végzett 60 perces mosáson

*Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Promóció

Az 1 literes kiszerelés legalább két hónapig elég, ára pedig 500-600 forint körül alakul.

Ezt is szeretjük