Láthatatlan fogasok körképe gyufásdoboz méretű előszobákba
Ha az előszobának is szentelsz egy kis figyelmet, otthonosabb és tágasabb érzetet teremthetsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az előszoba tulajdonképpen lakásod esszenciája, a vendégek ezt pillantják meg először, amikor belépnek hozzád, az első benyomás az otthonodról itt dől el. Ha fontos számodra a rend és a stílus, akkor ideje körbenézned, hogy megtaláld álmaid előszobafalát. Egy kisebb összeg befektetésével látványos hatást érhetsz el, ráadásul a magad tervezte bútorral igazán egyedivé teheted vele a lakásodat.

Így rendezd be az előszobát

Bár a lakás legkisebb helyiségéről beszélünk, mégis az egyik leggyakrabban igénybe vett terület. Mindig tartsd szem előtt, hogy a fő funkciója a tárolás és a közlekedés, ezért lehetőleg ne zsúfold tele hatalmas bútorokkal.

Általában innen nyílnak a szobák is, ezért fontos az átjárhatóság. Az előszoba a lakás első pontja, ám ettől még nem különálló egység, ezért színben és stílusban harmonizáljon a nappalival és a többi szobával. 

A bútorok kiválasztásánál célszerű minél praktikusabb és láthatatlanabb elemeket beszerezned, melyek eltüntetik az indulás kellékeit. A többfunkciós bútoroknál figyelj arra, hogy a cipőtartó és a fogas ne érintkezzen közvetlenül egymással, nehogy átvegyék a kabátok a lábbelik szagát.

Érdemes ülőfelülettel kombinált bútorban gondolkodnod, melyek megkönnyítik a csizma felvételét. Ha kisgyermek is van a családban, akkor néhány alacsonyabban elhelyezett fogas megkönnyítheti a gyerekkabát tárolását.

Láthatatlan fogasok

Minden előszoba építészetileg más és más, azonban néhány apró praktikával bármelyiket tágassá és szellőssé teheted. Érdemes olyan előszobabútorokat keresned, melyek beépített szekrényként funkcionálnak, illetve egy elválasztó panellel elrejtik a ruhadarabokat. A fedőlapra szerelt tükörrel vagy egy színes, vidám képpel fiatalos hangulatot varázsolhatsz.

Ha még nem találtad meg a tökéletes megoldást, akkor se keseredj el, mert a legtöbb bútorszalon foglalkozik tervezéssel is, és a saját igényednek megfelelően alakítják ki az előszobádat.

Ha sem időd, sem kedved nincs terveztetni, a figyelmedbe ajánlunk öt előszobafalat, melyekkel átalakíthatod az otthonodat.

Bolondos összeállítás - Enterieur webáruház

Ha igazán modern és fiatalos a lakásod, ráadásul vonzódsz az ezotériához, akkor az Enterieur webáruház előszobafalát neked találták ki. Az üveg, a fa és a fém izgalmas kompozíciót alkot egymással, a nap- és a holdmotívum pedig vidámságot csempész a szokatlan összeállításba. A bútor elemei: egy kisasztal, egy tükör és egy fogas, mely előtt hosszú fémdíszítés fut. A fal nem tünteti el teljesen a kabátokat, de háttérbe szorítja őket. Ára 19 900 forint.

Kevés a hely?
Linkgalériánkban
mindent megtalálsz, amivel a legkisebb garzonlakást is kényelmessé és otthonossá teheted.

Elegancia és átláthatóság - Omerta webáruház

Az Omerta áruház bútorcsaládja komolyabb hangulatú lakásba való, ahol a letisztult formák és kiforrott stílusjegyek uralkodnak.

A fal tartalmaz egy tükröt, két lenyíló ajtajú cipőtárolót és egy válaszfallal elrejtett akasztórudat, melyek mögött elbújhatnak a kabátok és a kiegészítők. Érdemes erősebb, bordós árnyalatú színekkel kombinálni, így még drámaibb lehet a hatás. Ára 31 500 forint.

Ívelt formák - Best Bútor

A Best bútor által megálmodott előszoba hangsúlyosabb, nagyobb helyigényű, mint az eddig bemutatott darabok, ám praktikussága felülmúlhatatlan. Számtalan apró fiókjával és ajtajával mindent elnyel. A kabátok tárolására szekrény szolgál, míg a sálak, kalapok tárolására a kinti fogas a legalkalmasabb. A fal drasztikusabb külalakját az ívelt kialakítás lágyítja, virágokkal és hangsúlyos, színes festményekkel tökéletes lehet az összkép. Ára 57 900 forint.

A legegyszerűbb és legtágasabb - Möbelix Áruház

Ha egy jól ismert gyártó darabjával vetnél véget az előszobai káosznak, akkor a Möbelix áruházban érdemes körbenézned. Nincs többé rendetlenség, ez az előszobabútor mindent eltüntet szem elől. Igazán hasznos lesz a mindennapokban, különösen, ha kisgyerek is van a családban. Három tárolóval, tükörrel és külső fogassal szolgálja az egész család kényelmét. Világos színe miatt erőteljesebb árnyalatokkal kombináld. Ára 56 990 forint.

Szinglilakásba - MM Bútorház

Igazán nőies előszobafalat álmodott meg az MM Bútorház, kecses kialakítása, ívelt mintázata és hullámos fogantyúja miatt bármilyen kicsi előteret azonnal hangulatossá varázsol. Egy kisebb cipőtároló, egy hatalmas tükör, külső fogas és kabáttároló szekrény alkotja a kompozíciót - egyszerű, mégis praktikus a kialakítása. Tizenegyféle árnyalatban rendelhető, így könnyen beszerezheted a lakás többi színével legjobban harmonizálót. Ára 73 500 forint.

Ezt is szeretjük