8 kreatív ember, aki nem vett új holmit a régi helyett: zseniálisan megjavították

Nem kell mindig újat venni a sérült, ütött-kopott tárgyak helyett. Itt a bizonyíték!

cover-talakitas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az emberi leleményesség nem ismer határokat. Különösen akkor, ha valaki élvezettel vagy muszájból - esetleg mindkettő - tornáztathatja meg a fantáziáját.

Amikor az ember nem tud vagy nem akar költeni valamire, érdemes végiggondolnia, hogy az előző, hasonló tárgy, ami eltört vagy elromlott, nem javítható-e valamilyen módon, nem hozható-e ki belőle valami más mutatós vagy hasznos holmi. Megtörténhet, hogy igen, és így semmi szükség arra, hogy kiadásokba sodorja magát az ember. Arról nem is beszélve, hogy környezetvédelmi okból sem jó mindig új dolgot venni a régi helyett, hiszen minden új tárgy régi, elavult, meghibásodott lesz majdan, és újra csak hulladékká válik.

8 kreatív javítás és átalakítás

A következő képeken olyan dolgokat mutatunk, melyek nem kerültek automatikusan a kukába, hanem kreatívan megjavították vagy átalakították őket.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük