Kert és erkély: a Te otthonod (x)
Picit átalakítanád a kiskertet, esetleg az erkélyedet szabnád személyre? Mibe érdemes beruháznod, hol kezdd? Tippek és ötletek az Auchan-tól.

auchan kertibutor banner femina 2100x1400px v02
beauty and style
Top olvasott cikkek

Odahaza ücsörögni nem csak a négy fal közt öröm és boldogság. Ha van kerted, ez neked biztosan nem új információ, ahogy azok is szerencsésnek mondhatják magukat, akiknek a lakásához tartozik egy erkély.

Ezeket, akárcsak belső tereidet, érdemes az egyéniségedhez igazítani, hogy saját választású bútoraiddal és kiegészítőikkel a szabad ég alatt is otthon érezhesd magad. De mire lehet szükséged, mibe érdemes beruháznod? Ehhez nyújt tippeket és ötleteket az Auchan.

Kerti komfort

Az időjárásnak megvannak a maga szeszélyei, amikkel nem árt számolni.  Ezért érdemes textilén borítású, könnyű fémvázas kerti bútorokat választanod, amelyeket pillanatok alatt le tudsz mosni: a műrattanból készült garnitúrák évekig bírják a strapát, a cipzáros párnahuzatokat pedig simán bedobhatod a mosógépbe.

auchan kertibutor banner femina 840x560px v02 02

Igazából nem számít, hogy süt a nap vagy felhős az ég, a kertben ejtőzni mindig élmény: elnyújtózhatsz egy sima napozószékben, vagy elringathatod magad a kerti hintán a kedvenc könyved társaságában. És persze enni is sokkal jobb egy kerti pavilon árnyékában, ha viszont nagyon romantikus alkat vagy, napernyő alatt is piknikezhetsz a kedveseddel, mialatt a gyerekek birtokba veszik a külön nekik készült Flamingó hintaágyat vagy Béka napozókészletet.

Nyugi az erkélyen

Rómeó és Júlia óta tudjuk, hogy egy erkély sokkal több lehetőséget rejt magában, mint elsőre gondolnánk. Nincs sok helyed, szűkös a tér? Sebaj, egy függőágy vagy -szék így is teljesen új relaxálási lehetőségeket nyit meg előtted.

auchan kertibutor banner femina 840x560px v02 03

Csupán annyi a dolgod, hogy rögzítsd a megfelelő helyre, de az sem gond, ha nincsen kedved fúrni-faragni: egy, a saját tartóján álló függőfotel is viszonylag kevés helyet foglal el, és akkor még nem beszéltünk a szimpla, ám annál cukibb ülőkékről.

A kényelem színes

Ha eláraszt a szabadidő, és nem tudsz mit kezdeni vele, fordítsd a kert és az erkély csinosítására. Már egy kültéri szőnyeggel is fel tudod vidítani a teret, nem is beszélve a szezon színeiben tündöklő, szürke, khaki és terracotta párnákról, melyek még kényelmesebbé teszik a napozóágyadat, esetleg a kint megterített családi asztal körül elhelyezett székeket. A bútorszettek 2-8 darabból állnak, így kedvedre összeválogathatod saját, személyre szabott kollekciódat.

auchan kertibutor banner femina 840x560px v02 01

Szóval ha megjött a kedved, hogy szebbé varázsold az erkélyedet, vagy még otthonosabbá tennéd a kiskertet, nézz szét az Auchan online áruházában! Bárhol is lakj Magyarországon, az egész ország egész területére biztosítjuk a házhoz szállítást, amennyiben úgy döntesz, hogy a szabad ég alatt, de mégis az otthon kényelmében szeretnéd tölteni az időt.

Megnézem az Auchan kerti bútorait

Ezt is szeretjük