Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)
A Kassák Passage közös teret ad mind a 262 otthonának, és szolgáltatásokat, melyek megkönnyítik a lakástulajdonos mindennapjait.

Living-2100x1400-PR (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyedülálló lakóparkfejlesztését kezdte meg idén a LIVING Budapesten. A XIII. kerületi Kassák Passage-ban kényelmes közösségi terek és szolgáltatások segítik majd a házon belüli kapcsolatépítést - és ezzel a lakók mindennapi életét.

A nagyvárosokban lakóközösséget építeni nem könnyű feladat. Az ember nem ismer másokat, nemhogy a szomszéd utcában lakókat, de még az egy emelettel felette vagy alatta lakókat sem. Pedig hány olyan helyzet adódik nap mint nap, mikor a közösség instant segítséget nyújthat! Elfogy az egyik fontos hozzávaló a vacsorához, el kell ugrani egy fél órára, de nem tudja vinni a kisgyereket, nincs, aki meglocsolná a virágokat, esetleg átvenné a csomagokat. 

A Kassák Passage tervezői olyan otthonokat álmodtak meg, amik önmagukban is mindent megadnak, amit az urbánus életünk megkövetel, de segítik a közösségek közötti és közösségeken belüli kapcsolódást is.

A Kassák Passage-ban a cél, hogy ne csak idegenek, hanem közösségek, nagyszerű emberek és szomszédok élhessenek egymás mellett. Ennek érdekében számos közösségi szolgáltatással várják az ott lakókat. 

Nagy közösségi nappalival, ahol mindig van hely a lakók számára, és ahol kényelmesen eltölthetik szabadidejüket, levehetnek egy könyvet a közösségi könyvtár polcáról, megismerkedhetnek a lakóközösséggel, vagy csak pihenhetnek egyet.

Business cornerrel, ahol elintézhetik a teendőiket, ahol nyugodtan dolgozhatnak, tanulhatnak, telefonálhatnak, rövid üzleti megbeszéléseket folytathatnak. Fészerrel, ahol mindent megtalálnak, amire szükségük lehet. Csomagponttal, ha épp nincsenek otthon, de küldemény érkezik, és közösségi autóbérléssel, hogy percek alatt eljuthassanak, ahova csak szeretnének. 

A Kassák Passage közös teret ad mind a 262 otthonának, és szolgáltatásokat, melyek megkönnyítik a lakástulajdonos mindennapjait.  A Kassák Passage a nagy sikerű Kassák Residence folytatása, melynek építése még idén megkezdődik, sőt 2019 év végéig garantált 5%-os áfával vásárolhatók meg a kiemelkedően magas műszaki minőségű otthonok.

A beruházást a LIVING, Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának, a WING Zrt.-nek a lakóingatlanokra specializálódott márkája hozta létre, ami garancia a minőségre és megbízhatóságra és persze a jószomszédi viszonyra. 

Ezt is szeretjük