Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)
Legyen tiszta a lakás egyszerűen és gyorsan, használj vezeték nélküli, kompakt porszívót a padlófelületek takarításához!

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz közeledtével egyre ritkábbak a kellemes bekuckózással töltött napok, és egyre inkább nyitunk a természet, valamint az intenzívebb társasági élet felé. Mind gyakoribbak a váratlan látogatások, a pillanatok alatt szerveződött esti activity partyk. Ehhez azonban fontos, hogy a lakásunk is készen álljon a vendégek fogadására.

A Kärcher VC5 porszívója kis méretének, erős, ugyanakkor egyedülálló tisztítási teljesítményének köszönhetően kitűnő társad lehet a legváratlanabb helyzetekben is. Kényelmes és praktikus módját kínálja a takarításnak, különleges kialakításának köszönhetően pedig leegyszerűsíti a különböző padlófelületek tisztítását.

Könnyedén irányítható, és különösen hosszú kábellel rendelkezik, így a bútorok alatti részek takarításhoz szintén megfelelő. Új, vezeték nélküli változatának használata pedig különösen komfortos, hiszen nincs zavaró kábel, amibe beleakadunk. Tartós, lítiumion-akkumulátorának köszönhetően akár 60 percig is kitart az üzemideje.

Ha a család több generációja is szívesen besegítene a takarításba, teleszkópos, magassághoz állítható szívócsövének köszönhetően nagyszerű megoldást kínál. A flexibilis padlótisztító fej csuklója maximális mozgásszabadságot biztosít, a zegzugos sarkok, a bútorok közötti szűk rések gond nélkül elérhetővé válnak.

A speciális elrendezéssel felépített és erősen tömített rendszerű tisztítófej kiváló tisztítási eredményről gondoskodik, nem gyűlik össze rajta a kosz, így nem visszük át egyik felületről a másikra a szennyeződéseket. Bátran nekiállhatunk a konyha után a nappali takarításának is. A szőnyeg és keménypadló közötti átkapcsolás rendkívül egyszerű, ráadásul három teljesítményfokozat közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

A munka végeztével összecsukhatod, ezenkívül méretei miatt keskeny szekrényben is kitűnően elfér.

Kärcher tavaszi akció 2019 - VC 5

Lepd meg magad a Kärcher sokoldalú készülékével, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen takarítással töltened, és élvezd ki a legszebb évszak minden percét!

Ezt is szeretjük