8 eset, ami bebizonyítja, hogy nem mindenki tud lakást dekorálni - A Barbie-konyha nem is a legdurvább

Ezeket a lakásokat nem a legjobb ízléssel alakították ki és dekorálták.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha bemegy az ember egy lakberendezési áruházba, számtalan bútor és dekorációs elem közül választhat. Ez nagyszerű, hiszen fontos a lakás belterét a magunk ízlésére formálni.

Csakhogy van úgy, hogy valakinek sem a berendezés, sem a díszítés nem az erőssége, és a legnagyobb igyekezetére sem sikerül valóban tetszetős, kellemes környezetet kialakítania. Egy-egy rosszul megválasztott kellék, oda nem illő minta vagy elem teljesen tönkreteheti a szobákat. Olyan is megesik, hogy valaki meg sem próbálja harmonikussá tenni lakását, csak válogatás nélkül szerzi be mindenből azt, ami éppen megtetszik neki - a végeredmény ilyenkor zavaróan eklektikus, és távolról sem szép.

Ízléstelen lakások

Természetesen az a legfontosabb, hogy legyen hol lakni, és az, hogy a lakást a lakója otthonosnak érezze - mindenesetre ezeket a csúnyán elbaltázott lakásbelsőket érdemes megnézni, ha valaki egy kicsit derülni akar.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük