Így űzheted el a cigaretta szagát pillanatok alatt - Egyetlen eszközzel
Akár rendszeresen dohányzol a lakásban, akár csak alkalmanként, a következő termékek elűzik a szagot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igen kellemetlen helyzetet teremt, amikor olyan társaság jön össze, melynek egy része sosem gyújt rá, a másik része viszont rendszeresen dohányzik.

Mindez egy otthoni kis traccsparti esetében nyáron nem okoz gondot, ha van erkélyed. Ha viszont nincs, és nem szeretnéd kőszívűen megtiltani a barátaidnak a dohányzást, esetleg te magad is rágyújtasz, akkor is van megoldás arra, hogy friss illatú maradjon a lakás.

Néhány házi praktika is segít, mellettük pedig a következő termékek, amelyek nemcsak illatosítanak, hanem a dohányszagot teljes egészében megszüntetik. Próbáld ki őket minél előbb!

Gyors, egyszerű, de hatékony házi praktikák

Amíg nem találod meg a kedvenc illatosítódat, a házi praktikák is segítenek. Az ecet igazi csodafegyver a kellemetlen szagok ellen: ha nem túl erős a szag, ecetes vízbe áztatott ronggyal legyezd körbe a szobát. Erősebb szagok vagy rendszeres dohányzás esetén egy tálba tegyél ecetet, és éjszakára hagyd a helyiségben.

Nagyobb szoba esetén több tálat is kitehetsz. Amennyiben a vendégek okozta cigarettaszagtól szeretnéd megkímélni a társaságot, az előbbi tipphez hasonlóan tegyél egy tálkába kávézaccot és csepegtess rá vaníliás illóolajat, vagy helyezz friss citromkarikákat a lakás különböző részeibe.

Illatos fegyverek a szagok ellen

A következő termékek kifejezetten hatásosak a cigaretta okozta kellemetlen szagok elleni harcban. Bár áruk esetenként borsos lehet, hosszú ideig képesek frissen tartani a levegőt a lakásban.

Friss mentol a dohányszag helyett

Gyertyákkal és légfrissítőkkel egyaránt védekezhetsz a kellemetlen szagok ellen. A Yankee Candle rengeteg gyertyája és illatosítója mellett egy Anti-Tobacco elnevezésű termékcsaládot is kínál, melynek tagjai eltüntetik a dohány és a cigaretta kellemetlen, erős füstjének szagát, helyette mentolos frissességgel töltik meg az egész lakást.

A család teamécseseket, üveg- és fémdobozos gyertyákat is tartalmaz. Amennyiben autódat is szeretnéd frissen tartani, érdemes beszerezned egy kifejezetten autóba való, zselés illatosítót.

A levendula erejével

A Claremont&May nemcsak a kellemetlen szagok megszüntetésében segít, hanem a molylepkék ellen is védelmet nyújt levendulás termékcsaládjával, melyekkel ráadásul még otthonosabbá teheted a lakást. A levendulás zsákok és elektromos illatosítók mellett pot pourrit és illóolajat is kínálnak.

Emellett találhatók repertoárjukban illatosított fagolyók, melyek hónapokig árasztják magukból a kellemes illatot. Illóolajból hatalmas választékkal rendelkeznek: kedvencünk a Sweet Pea, mely a rózsa, a jázmin és a liliom illatával kényeztet.

Csak természetesen

A L’Occitane termékei természetes anyagokból készülnek, rendkívül kellemes az illatuk és dekoratív a csomagolásuk. A kozmetikumok mellett gyertyákat, mécseseket, parfümöket és kis zsákocskákba töltött pot pourrit is árulnak.

A Home Perfume Vanilla hosszú órákra megtartja az intenzív és kellemes vaníliaillatot az otthonodban, így könnyedén elfedi a dohányzás okozta kellemetlen szagokat is. 100 ml-es kiszerelésben kapható.

Angol eleganciával

Az angol Colonial Candle szintén profi a lakásillatosítás terén. Az elegáns gyertyák mellett illatosított mécseseket és illatgyertyákat is árulnak - utóbbiakkal örökre elűzheted a kellemetlen szagokat, és virág- vagy gyümölcsillattal töltheted meg a szobát.
Kínálnak gyertyákat üvegtartóban, melyek égési ideje 100 óra, de választhatod a fémdobozos kiszerelést is: ezek 20-25 órás égési idővel rendelkeznek.

Kedvencünk a kifejezetten nyárias Sea Spray fantázianévvel ellátott gyertya, amely a szagok megszüntetése mellett tengerparti hangulatot varázsol a lakásba.

Ezt is szeretjük