Ebben a gyönyörű házban él Gwyneth Paltrow - Csodás fotókon az otthona

Gwyneth Paltrow otthonában a kifinomult stílus és a harmónia uralkodik.

GettyImages-1173163867

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hírességek otthonába nem mindennap nyerhet betekintést a nagyközönség, a rajongók örömére mégis akadnak olyan alkalmak, amikor kicsit bekukkanthatnak a sztárházakba. Gwyneth Paltrow gyönyörű házától valószínűleg sokan elámulnának.

Gwyneth Paltrow időről időre felhívja magára a figyelmet életmódmárkája meghökkentő termékeivel, megbotránkoztató nyilatkozataival és polgárpukkasztó tanácsaival, az otthonában viszont a bizarr ötleteknek se híre, se hamva. A házban a kifinomult stílus és a harmónia uralkodik.

Gwyneth Paltrow háza

A színésznő férjével, Brad Falchuk forgatókönyvíróval él egy gyönyörű házban a kaliforniai Montecitóban. A környéket állítása szerint már egyetemista korában megkedvelte, így az ingatlan megvásárlásával úgy érezte, hazaérkezett. Az otthonukról készült fotókat a kép szélén található nyilakkal pörgetheted végig.

Hat év kellett, hogy igazi otthonukká váljon az ízlésüknek megfelelően átalakított, felújított ház, amelyben profi belsőépítészek voltak a segítségükre. A végeredmény káprázatos lett, büszkén mutatják meg életük színterét. 

A céljuk az volt, hogy a rendelkezésükre álló térben egyszerre nagyvonalú és áttekinthető otthont teremtsenek. Mintha egy párizsi hangulatú lakást alakítanának ki egy ódon európai pajtában, megfejelve egy valóságos fényárral.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színátmenetek, a burkolatok, a bútorok és a kiegészítők mind-mind letisztult összhangot teremtenek, túlzó hatások nélkül. Törekedtek arra, hogy a végeredmény nyugtató, mégis egyedi, élettel teli legyen. Ezt a varázslatos belső térrel rendelkező házat valószínűleg sokan elfogadnák otthonukként.

Nézd meg Justin Timberlake egykori lakását is!

Justin Timberlake egykori lakása világos és nagyon fiatalos, mégis elegáns.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük