Így csökkentsd a rezsit és a házimunkával töltött időt
Olyan háztartási gépekre vágysz, melyek nemcsak energiatakarékosak, de helyetted dolgoznak és még szépek is? (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nekem már nem elég az, hogy a háztartási gépeim egyes feladatokat elvégezve komoly terheket vegyenek le a vállamról! Sőt, továbbmegyek: a minőség, a hosszú élettartam és az elérhető ár már csak alapkövetelmények, beugrók ahhoz, hogy komolyan foglalkozzak egy-egy gép beszerzésének a gondolatával.

Hogy miért? Azért, mert az elvárásaim egy minőségileg más, lényegesen összetettebb szintre emelkedtek. Azt pedig megtanultam, hogy ha a lassú mennyiségi változásokat gyors minőségi változások követik, azt forradalomnak hívjuk. Azért választottam a Gorenjét, mert úgy érzem, mindenben megfelel az én elvárásaimnak.

Több, mint háztartási gép

A Gorenje nem egyszerű háztartási gépeket kínál, hanem igazi társakat a háztartásomhoz! Az én új készülékeim pedig korántsem csupán egyes feladatokat végeznek el helyettem, hanem rendszernek tekintik a háztartásom egyes területeit, ahol összetett folyamatokat kell megoldani. Nekem csakis ez az igazi segítség, hiszen a munka és a család mellett éppen a gyorsan pergő percekből, negyedórákból, félórákból és órákból van a legnagyobb hiányom! És ha ez önmagában nem lenne elég, akkor még hozzáteszem azt is, hogy az energiafelhasználásra is oda kell figyelnem, hiszen az állandóan emelkedő energiaárak bizony nem kis mértékben növelik a havi rezsinket.

De a Gorenjének megvan a válasza minden kihívásra, legyen szó főzésről, sütésről, mosásról, szárításról, vagy akár a hűtéstechnikáról! Hadd osszam meg tapasztalataimat! Én az IQcook főzőlapot választottam, és hamar rájöttem, hogy miért szerepel az IQ betűpár ennek a termékdizájn-díjas csodának a nevében! Az IQcook-kal a Gorenje megalkotta az első főzőlapot, amely gyakorlatilag önállóan főz, mindenféle külső szabályozás nélkül, azaz nélkülem.

Mindig a megfelelő hőmérsékletet tartva, mindig a kellő teljesítményt alkalmaz és az optimális energiafelhasználás mellett óvja meg a készülő étel értékes tápanyagait. Főzhetek, süthetek, grillezhetek, tejet forralhatok úgy, hogy a kifutást, az odaégést, vagy a túlfőzést egyszer és mindenkorra elfelejthetem!

Mindez hogyan lehetséges?

Az IQcook főzőlap automatikusan vezérli a főzőzónák működését, emberi felügyelet nélkül. A főzőlapba épített IQ szenzorok folyamatosan kommunikálnak a fedőre erősíthető érzékelőkkel, ellenőrizve az edényeimben zajló főzési folyamatot. Az információk alapján pedig akár pillanatról pillanatra állítják, módosítják a hőmérsékletet, a teljesítményt, be- vagy kikapcsolják a rendszert. A főzés folyamatát csak el kell indítanom, minden mást az IQcook végez helyettem! Legjobban az tetszik, hogy az IQcook főzőlap segítségével mindössze 0,5 dl vízzel meg tudok főzni egy kiló zöldséget!

A mosó- és szárítógépem is Gorenje! Amikor a SensoCare mosási módok közül választok, mindig az adott feladathoz igazíthatom, személyre szabhatom a gépemet! A Gorenje mosógépek nemcsak tökéletes eredményt és kíméletes bánásmódot biztosítanak a ruháimnak a legkülönfélébb anyagok és szennyeződések esetén, de ügyelnek a felhasznált víz mennyiségére, az energiafelhasználásra és az optimális mosási időre is.

Sőt, 2 kedvenc mosóprogramomat el is menthetem, de ez még nem minden! Létezik egy olyan mosási mód, ami az allergiámra is tekintettel van, mintha egyenesen az én rendelésemre készült volna!

A hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárítógépem pedig alacsonyabb hőfokon és minden eddiginél alacsonyabb energiafogyasztással működik! Lehet, hogy kicsit tudományosan hangzik, de működés közben negatív ionokkal tölti fel a ruháimat, amelyek így puhák lesznek és szinte gyűrődésmentesen száradnak, megkönnyítve a vasalást. Végül, hadd mutassam be az új Gorenje Retro hűtőgépemet! A legmodernebb energiatakarékos technológiát képviseli és mindent tud, amit egy hűtőtől elvárhatok. Színe és megjelenése azonban tökéletesen egyedi: olyan stílust képvisel, ami sosem megy ki a divatból! Nemcsak üde színfolt a konyhámban, de múltat idéző, örökzöld hangulatával arról is gondoskodik, hogy minden alkalommal jókedvűen, mosolyogva nyissam ki!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2166667&banner=2166671&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük