14 ötletes kiegészítő a fürdőszobába

Dia

Néhány ötletes kiegészítővel nemcsak könnyebb rendben tartani a fürdőszobát, de a hangulatát is feldobhatod. Íme, 14 mókás és praktikus eszköz, amit érdemes beszerezned!
Néhány ötletes kiegészítővel nemcsak könnyebb rendben tartani a fürdőszobát, de a hangulatát is feldobhatod. Íme, 14 mókás és praktikus eszköz, amit érdemes beszerezned!

Dia

EVA SOLO szappantartóAz EVA SOLO nem csupán a konyhai eszközöket forradalmasítja, hanem a fürdőszobai kiegészítőket is. A szappantartója sem hétköznapi: a szappant a mágneses erő segítségével tartja a falon. Itt megrendelheted. »Kapcsolódó címke:Fürdőszoba »

EVA SOLO szappantartó

Az EVA SOLO nem csupán a konyhai eszközöket forradalmasítja, hanem a fürdőszobai kiegészítőket is. A szappantartója sem hétköznapi: a szappant a mágneses erő segítségével tartja a falon. Itt megrendelheted. »

Kapcsolódó címke:
Fürdőszoba »

Dia

Kihúzható tükör az IKEA-tólA központi fürdőszobai tükör mellett nem árt egy kisebb, igény szerint mozgatható darab is. Az IKEA állítható karú FRÄCK tükrével, melynek egyik oldala nagyító tükör, a sminkelés és az arcápolás is könnyebb.

Kihúzható tükör az IKEA-tól

A központi fürdőszobai tükör mellett nem árt egy kisebb, igény szerint mozgatható darab is. Az IKEA állítható karú FRÄCK tükrével, melynek egyik oldala nagyító tükör, a sminkelés és az arcápolás is könnyebb.

Dia

Párna a kádba a FormátólNincs is annál jobb, mint egy nehéz nap után átadni magad egy hatalmas kád habos-illatos víz kényeztetésének. Fokozd az élményt a Forma párnájával, és a kikapcsolódás garantált.

Párna a kádba a Formától

Nincs is annál jobb, mint egy nehéz nap után átadni magad egy hatalmas kád habos-illatos víz kényeztetésének. Fokozd az élményt a Forma párnájával, és a kikapcsolódás garantált.

Dia

LOTUS dugó a FormátólPraktikus és mókás is egyben a Forma kínálatában talált LOTUS káddugó: a dugóra egy műanyag lótuszvirágot erősítettek, mely a víz felszínén úszik. Segítségével nem kell többet a dugó keresgélésével bajlódnod.

LOTUS dugó a Formától

Praktikus és mókás is egyben a Forma kínálatában talált LOTUS káddugó: a dugóra egy műanyag lótuszvirágot erősítettek, mely a víz felszínén úszik. Segítségével nem kell többet a dugó keresgélésével bajlódnod.

Dia

Fogkefetartó a Stile Interiótól A Stile Interio fogkefetartójához egy apró homokóra tartozik. Ha az időmérő szerkezetet elfordítod, akkor az jelzi, hogy mennyi idő van még hátra az alapos fogmosáshoz szükséges időből. A tartó két fogkefe elhelyezésére alkalmas.Kapcsolódó cikk:5 praktikus és higiénikus fogkefetartó »

Fogkefetartó a Stile Interiótól

A Stile Interio fogkefetartójához egy apró homokóra tartozik. Ha az időmérő szerkezetet elfordítod, akkor az jelzi, hogy mennyi idő van még hátra az alapos fogmosáshoz szükséges időből. A tartó két fogkefe elhelyezésére alkalmas.

Kapcsolódó cikk:
5 praktikus és higiénikus fogkefetartó »

Dia

Tároló és ülőke az IKEA-tólA testápolót sokkal könnyebb használni, ha közben kényelmesen helyet foglalhatsz a fürdőszobában. Ha az IKEA Molger fantázianevű ülőkéjét választod, plusz tárolóhelyre is szert teszel: az ülőkébe ugyanis pakolni is lehet.

Tároló és ülőke az IKEA-tól

A testápolót sokkal könnyebb használni, ha közben kényelmesen helyet foglalhatsz a fürdőszobában. Ha az IKEA Molger fantázianevű ülőkéjét választod, plusz tárolóhelyre is szert teszel: az ülőkébe ugyanis pakolni is lehet.

Dia

Fali tükör a PraktikertőlHa még egy szekrény elhelyezésére nincs szükség a fürdőben, de jól jönne még egy kis tárolóhely, a Praktiker fali tükrét neked találták ki. Törölközőszárító, polcocska és tükör egyben - utóbbi nagyítós.

Fali tükör a Praktikertől

Ha még egy szekrény elhelyezésére nincs szükség a fürdőben, de jól jönne még egy kis tárolóhely, a Praktiker fali tükrét neked találták ki. Törölközőszárító, polcocska és tükör egyben - utóbbi nagyítós.

Dia

Csúszásgátló a JYSK-tőlHogyan teheted biztonságossá, egyben dekoratívvá a kádat? A JYSK mókás csúszásgátlóival. Csak tapassz négy-öt halacskát a kádba vagy a zuhanytálcára, és kész is.

Csúszásgátló a JYSK-től

Hogyan teheted biztonságossá, egyben dekoratívvá a kádat? A JYSK mókás csúszásgátlóival. Csak tapassz négy-öt halacskát a kádba vagy a zuhanytálcára, és kész is.

Dia

Szellős polcocska az IKEA-tólMég több hely kellene a fürdőben, de egy egész szekrény már nem férne be? Az IKEA szellős Molger polca segít. Bármelyik sarokban elfér, tarthatsz rajta törölközőket, kozmetikumokat vagy éppen a gyerekek fürdőjátékait.

Szellős polcocska az IKEA-tól

Még több hely kellene a fürdőben, de egy egész szekrény már nem férne be? Az IKEA szellős Molger polca segít. Bármelyik sarokban elfér, tarthatsz rajta törölközőket, kozmetikumokat vagy éppen a gyerekek fürdőjátékait.

Dia

Trükkös tükrös szekrény a MöbelixtőlBal és jobb oldalon három-három lekerekített polcocskára pakolhatsz, ráadásul még a tükör is rejt tárolóhelyeket. A Möbelix tükrös szekrénye modern és praktikus tagja lehet a fürdőszobád berendezésének.

Trükkös tükrös szekrény a Möbelixtől

Bal és jobb oldalon három-három lekerekített polcocskára pakolhatsz, ráadásul még a tükör is rejt tárolóhelyeket. A Möbelix tükrös szekrénye modern és praktikus tagja lehet a fürdőszobád berendezésének.

Dia

Vízhatlan tároló a Retz BútorháztólMutatós tárolódobozokban könyveket és magazinokat tarthatsz a nappaliban, illetve ritkábban használt ruhákat a hálószobában lévő szekrény tetején. A Retz Bútoráruház vízhatlan dobozában pedig a kozmetikumokat tarthatod a fürdőben.

Vízhatlan tároló a Retz Bútorháztól

Mutatós tárolódobozokban könyveket és magazinokat tarthatsz a nappaliban, illetve ritkábban használt ruhákat a hálószobában lévő szekrény tetején. A Retz Bútoráruház vízhatlan dobozában pedig a kozmetikumokat tarthatod a fürdőben.

Dia

Behúzható szájú szennyestartó a ReisentheltőlA piszkos ruhák nem nyújtanak szép látványt, és kellemes aromájuk sincsen. Ha a Reisenthel szennyestartójában tartod őket, előbbiekkel nem kell törődnöd, a tartó száját ugyanis egyetlen mozdulattal összehúzhatod. Szennyes volt - nincs! Itt megrendelheted. »

Behúzható szájú szennyestartó a Reisentheltől

A piszkos ruhák nem nyújtanak szép látványt, és kellemes aromájuk sincsen. Ha a Reisenthel szennyestartójában tartod őket, előbbiekkel nem kell törődnöd, a tartó száját ugyanis egyetlen mozdulattal összehúzhatod. Szennyes volt - nincs! Itt megrendelheted. »

Dia

Családi fogas a KikátólApa, anya és a csemeték fürdőköpenyének is lesz hely a fürdőszobában, ha az ajtóra a KIKA Family fogasát rögzíted fel. A krómozott fogas bármilyen stílusú fürdőszobának mutatós kiegészítője lehet.

Családi fogas a Kikától

Apa, anya és a csemeték fürdőköpenyének is lesz hely a fürdőszobában, ha az ajtóra a KIKA Family fogasát rögzíted fel. A krómozott fogas bármilyen stílusú fürdőszobának mutatós kiegészítője lehet.

Dia

Polip úr a FormátólÖtletekben nincs hiány a Forma üzleteiben: a tusfürdőknek és a samponoknak is találtak már jobb helyet a kád szélénél. A megoldás Polip úr, akit csak fel kell akasztanod a zuhanyrózsa tartójára, majd kezébe adnod a tisztálkodószereket.

Polip úr a Formától

Ötletekben nincs hiány a Forma üzleteiben: a tusfürdőknek és a samponoknak is találtak már jobb helyet a kád szélénél. A megoldás Polip úr, akit csak fel kell akasztanod a zuhanyrózsa tartójára, majd kezébe adnod a tisztálkodószereket.
Ezt is szeretjük
Szerző: Mondovics Pálma
Fotó: