Hihetetlen, hogy néz ki belülről a régi iskolabusz: pazar lakást varázsoltak belőle
Kívülről teljesen átlagosak, már-már idejétmúltak, ám az ajtón túl egyszerűen csodálatosak.

lakoauto cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan álmodoznak arról, hogy egy szép napon hátizsákba pakolnak, útra kelnek, és bejárják a világot. Valakinek sikerül megvalósítania álmait, csak éppen hátizsák helyett az otthonát is magával viszi. Hogy hogyan? Mondjuk, lakóautót szerez, és pazar lakást varázsol belőle.

A lakóautók megtestesítik a szabadságot, hiszen általuk az ember teljesen mobil lesz, ha akarja, akár mindennap máshol ébredhet, oda mehet, ahova akar, szabadon, mint a madár. Az pedig már egyéni döntés kérdése, hogy egy hetet, egy hónapot vagy esetleg az egész életét így töltené. 

Élet lakóautóban

Összeállításunk szereplői vásároltak egy régi buszt vagy lakókocsit, felújították, hogy aztán újsütetű, különleges otthonukkal bebarangolják a világot. Amerikában egyébként mostanra olyannyira népszerű a lakókocsis életmód, hogy online közösségek alakultak, ahol mindenki megmutathatja mesés otthonát. Brandon Saltalamacchia, a Van Clan lakókocsis társaság alapítója a Bored Pandának mesélt tapasztalatairól: - Az emberek szabadságra vágynak, messzire kerülni a stressztől, a számlák befizetésétől, röviden, az élet nyomasztó dolgaitól. Legtöbben ezért voksolnak a lakókocsis életvitelre.

Senki ne gondolja ugyanakkor, hogy az efféle, nomád életmód nélkülözi a mindennapok jól megszokott kényelmét. De, ha vetsz egy pillantást az alábbi autók belsejére, magad is meggyőződhetsz róla, hogy igazán otthonosak, kényelmesek és szépek.

Ezt is szeretjük