Egy hallal támadt a fiatal férfira: 3 történet a világ legrosszabb szomszédairól
Jó szomszédaid vannak? Nem is sejted, mennyire szerencsés vagy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg vannak, akik együtt grilleznek szomszédaikkal, és a nyaralás ideje alatt még a virágöntözést is bátran rájuk bízhatják, mások szerint a mellettük élők egyenesen a pokolból érkeztek.

Számos történet kering az interneten is azokról a szomszédokról, akik valósággal megkeserítik lakókörnyezetük életét. Ezek közül válogattunk.

A férfi, aki hallal támadt

Szomszédai elmondása szerint az 52 éves, külsőre is ijesztőnek nevezett Dale McDaniel számtalan alkalommal fenyegette meg őket, emellett rendszeresen átkokat szór rájuk, és az is előfordult, hogy egyeseket láncfűrésszel kergetett meg, vagy éppen torkon ragadott.

2011 augusztusában azonban vezető hír volt, hogy egy magatehetetlen férfit egy hallal ütött arcon. Többen távoltartási végzést kértek ellene, emellett azt is felrótták neki, hogy telkét elborítja a szemét, illetve hangos káromkodással zavarja a környék nyugalmát.

Az egyesült államokbeli Pasco megyében élő McDaniel elmondása szerint nem a szomszédok által emlegetett alkoholproblémák állnak a háttérben, a környékbeliek egyszerűen csak nem tudják, hogy kezeljék őt. Mindemellett arról sem feledkezett meg nyilatkozni, hogy a hal fegyverként való használatát hivatalosan nem tiltja a törvény.

Hangfelvételt készített szomszédairól

Meglehetősen dühös lehetett az a férfi, aki a Gizmodo című honlapon írt bejegyzést arról, miként állt bosszút hangos szomszédain.

Bár maga sem tartotta korrektnek, inkább afféle passzív-agresszív reakciónak, hangfelvételt készített a mellette lakókról, miközben ők éjjel szerelmeskedtek, véleménye szerint túlságosan is nagy hangzavart okozva ezzel. A férfi a szomszédok ajtajára egy cetlit is kiragasztott, melyben arra kéri őket, legközelebb csukják be az ablakot, egyébiránt mellékelte azt az internetcímet is, melyen bármikor visszahallgathatják magukat.

Egy kétes műalkotás

Davis Muscat az ausztrálok szerint joggal érdemelte ki a pokoli szomszéd címet, amellett ugyanis, hogy furcsa és goromba viselkedésével félelemben tartja a környékbelieket, összetűzése volt a helyi tanáccsal is, mivel azok számon kérték rajta, hogy illegálisan vágott ki fákat a birtokán.

Muscat erre úgy válaszolt, hogy láncfűrész segítségével kifaragott fából egy hatalmas kezet, mely feltartja középső ujját, úgy, hogy az egész szomszédság jól láthassa azt. Bár némi feszültséget talán levezetett vele, az ügynek súlyos bírság lett a következménye, csakúgy, mint a fák eltávolításának.

Gyűlt már meg a bajod a szomszédaiddal?

Ezt is szeretjük