Hogy rendelj egészséges ajándékot? (x)
Innen rendelj karácsonyra, ha értelmes ajándékot szeretnél, és közben jót is tennél!

cover 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc éve indult el itthon a NekedTerem nevű vállalkozás, ami egyedülálló módon fogja össze a magyarországi kistermelőket. Náluk tényleg minden termék mögött egy-egy család áll. Karácsonyra a legjobb választás a háztáji finomság, amit náluk esztétikus díszdobozokban vásárolhatunk meg, és ezzel ráadásul a magyar termelőket is támogatjuk. 

Magyar termelőktől minőségi termékek

- A NekedTeremnél abban hiszünk, hogy a minőségi terméket előállító, helyi családi üzemek támogatása nagyon fontos ügy, ami értéket teremt. Ráadásul magyar terméket venni nemcsak finom, de gazdaságilag és ökológiailag is fenntartható - mondta el Molnár Eszter, a Neked Terem tulajdonosa, aki minden termelővel személyes kapcsolatban áll. - Fantasztikus érzés tudni, hogy ami az asztalra kerül azt ki, hol és hogyan készítette, és ezeket a családokat pár kattintással a vásárlóink is megismerhetik.

KEP1

A nekedterem.hu oldalon csak és kizárólag magyar termelők és kisvállalkozások termékei kaphatók. A NekedTerem nem csak azért lett ilyen népszerű az elmúlt években, mert egészséges, friss zöldséget és gyümölcsöt árulnak, hanem azért is, mert ezeket hetente négyszer házhoz is viszik. Sőt, most már expressz kiszállítás formájában akár három óra alatt is otthonunkba érkezik a friss áru az ország teljes területén. 

Ezzel nem csak elkerülhetjük a sorban állást, hanem minden egyes vásárlással a magyar kistermelőket támogatjuk. A NekedTerem rengeteg termelőt fog össze az ország minden pontjáról, és mivel nagyon komoly minőségi kritériumokkal dolgoznak, biztosak lehetünk benne, hogy hozzánk csak a legjobb minőségű, kíméletes körülmények között termesztett áru érkezik. Ha náluk rendelünk, akkor tehát garantáltan ellenőrzött forrásból érkező élelmiszert kapunk, amivel biztosan jót teszünk az egészségünknek. A legnagyobb segítséget pedig a NekedTerem előre összeállított dobozai jelentik, melyek leveszik a terhet a vállunkról, és simán kiváltják a többórás piacozást. 

 

Persze, ha valaki szereti személyesen intézni a vásárlást, vagy szemügyre akarja venni közelebbről is a teljes kínálatot, arra is van lehetőség. A NekedTerem ugyanis nemrég egy saját üzletet is nyitott Óbudán, a Bécsi úton, ahová mindennap friss termelői áru érkezik. Sokan viszont éppen azért választják a rendelést, mert úgy vélik, hatalmas segítséget jelent, hogy nem kell egyenként kiválogatni és hazacipelni a dolgokat. Hiszen a NekedTerem minden héten összeállít a friss zöldségekből és gyümölcsökből egy szezonális dobozt, amihez receptötleteket is kínálnak, így nagyban leegyszerűsödik a főzés a család számára. A dobozokat 1-3 vagy 3-5 személyre rendelhetjük meg, és kedvünk szerint át is variálhatjuk, ha valamire nincs szükségünk belőle. Hiszen az oldalon már nem csak zöldség-gyümölcs, hanem szinte mindenfajta élelmiszer kapható.

KEP2

Annyira bejött a vásárlóknak ez a dobozos koncepció, hogy a NekedTerem oldalán egyre több dobozzal találkozhatunk. Ha túllépnénk a zöldségeken, akkor vehetünk húsleves dobozt, húsimádó dobozt, tojás dobozt, kamrafeltöltő dobozt, sőt még a ketodiétához is rendelhetünk dobozt - ez természetesen csupa olyan dolgot tartalmaz, amit a diéta követői fogyaszthatnak. 

Aki figyel az egészséges étkezésre, az valószínűleg jobban figyel arra is, hogy ajándékba se valami felesleges, egészségtelen dolgot adjon. Ebben jelentenek nagy segítséget a NekedTerem karácsonyi dobozai, amivel két legyet üthetünk egy csapásra, hiszen a megajándékozott is örülni fog, és még a magyar kistermelőket is támogatjuk vele. 

KEP3

Megszámlálhatatlanul sok karácsonyi doboz közül választhattok, szinte kizárt, hogy ne találjatok számotokra megfelelőt! Na de lássuk, mik is kerülnek az ajándékdobozba? Ott van például az igen ötletes Home office snack csomag, benne 100% természetes gumicukor, natúr magok és természetesen finom kézműves sör. Aztán a Húsimádók kosara, ami tartalmaz egy pár mangalica parasztkolbászt, szürkemarha szalámit és szürkemarha kolbászt is. A díszdobozos Immunerősítő csomag egy homoktövis lekvárt, mézet, na és vicces módon egy fej fokhagymát rejt. De rendelhettek Koktél csomagot (benne szigorúan magyar ginnel), díszdobozos Kistermelői csomagot, Kikapcsolódó boxot, Magyar ízek válogatást, Vegán válogatást, Tanya íze dobozt, vagy ha kevésbé ismerős a célpont, akkor egy egyszerű férfi-, vagy női csomagot.  

KEP4

Miközben válogattok, egészen biztosan magatoknak is beraktok majd valamit a kosárba, és biztosan rá fogok csodálkozni, mennyi fantasztikusan finom és egészséges magyar élelmiszer létezik! És persze karácsonykor különösen fontos, hogy ne csak magunkra gondoljunk! Ha beszereztetek minden ajándékot, akkor választhattok egy adománydobozt is, amit a NekedTerem kizárólag friss, egészséges és tartós élelmiszerekből állít össze, és juttat el anyaotthonba, gyermekotthonba vagy a családok átmeneti otthonába. 

(Képek forrása: Urbán Ádám / NekedTerem)

Ezt is szeretjük