Másfél évig élt halott lakótársával a nő: sokkoló, hogy éltek ezek az emberek
Íme, néhány a legfurcsább lakóhelyek közül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos alkalommal írtunk már furcsa lakóhelyekről, legyen szó föld alatti otthonokról, megrázó ketreclakásokról vagy éppen mikroházakról, a következő esetek azonban még előbbiek mellé állítva is meghökkentőnek tűnhetnek.

Volt, aki egy idegen szekrényébe költözött - A kép illusztráció

Közös ugyanis bennük, hogy az említett helyekre költözve, illetve az adott körülmények között a lakók - nevezzük őket így - bűncselekményt követtek el, nem beszélve arról, hogy az ötlet ezt leszámítva is meglehetősen szokatlan volt mindegyik esetben.

Halott lakótársával élt együtt az idős nő

A környékbelieket is megdöbbentette a hír, amikor kiderült, hogy egy Michiganben élő idős nő halott lakótársa testével élt együtt 18 hónapig, miután a férfi 67 éves korában elhunyt. A nő ahelyett, hogy bejelentette volna az esetet, tisztán tartotta és öltöztette az időközben mumifikálódott holttestet, a televízió előtti fotelbe ültette, és rendszeresen beszélt is hozzá.

A nő ellen nyomozást folytattak a férfi nyugdíjfolyósításával való visszaélés miatt, valószínű azonban, hogy nem ez motiválta. A nő elmondása szerint azért választotta ezt a megoldást, mert magányosnak érezte volna magát a férfi nélkül, akivel akkor már tíz éve élt együtt.

Egy év egy idegen szekrényében

Egy, a Japánban található Fukuokában megtörtént eset szerint egy ötvenes éveiben járó férfi azzal kereste fel a rendőrséget, hogy otthonában betolakodó jelenlétét észlelte, miután olyan biztonsági kamerát szerelt fel a lakásba, mely fényképeket küldött mobiltelefonjára az ingatlanban mozgolódó elkövetőről.

A férfi azután fogott gyanút, hogy konyhájából állandó jelleggel eltűntek az ételek, a betörőre vonatkozó sejtést pedig a kiérkező rendőrök is igazolták, egy szintén az ötvenes éveiben járó nőt találtak ugyanis elbújva a férfi tárolásra szolgáló gardróbszekrényében.

A nő elmondása szerint, mivel saját otthona nem volt, egy évvel korábban osont be először a lakásba, amikor a férfi véletlenül nyitva hagyta az ajtót. A szekrénybe fekhelyet is vitt magával, emellett zuhanyozni is kijárt, míg a tulajdonos otthonán kívül tartózkodott.

Exszerető a padláson

Dél-Karolinában is megtörtént egy hasonló eset, azzal a különbséggel, hogy a betolakodó itt korántsem volt ismeretlen a tulajnak. Az ingatlant magáénak tudó nő a padlásról leszűrődő furcsa zajok miatt fogott gyanút, amikor pedig felnőtt gyermekei utánajártak, mi lehet az oka, egy felnőtt férfit, pontosabban édesanyjuk exbarátját találták meg a padláson, éppen szendergés közben.

A férfi ezt megelőzően a börtönből szabadult, és összesen két hétig élt a padláson, az eset furcsaságát fokozza azonban, hogy a nővel való kapcsolata már 12 évvel korábban véget ért, nem utolsósorban pedig az, hogy ideiglenes otthonát úgy alakította ki, hogy onnan a nő hálószobájába is be tudjon lesni. Még több hasonló esetért kattints ide!

Ezt is szeretjük