8 dizájnberendezés lomtalanítás utáni régi ablakokból: a vintage stílus kedvelőinek

Egy régi ablakkeretben rengeteg különleges lehetőség rejlik.

cov
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legyen szó ház- vagy lakásfelújításról, a nyílászárócsere egy idő után elengedhetetlenné válik, hiszen az öreg ablakok mind esztétikailag, mind szigetelés szempontjából kívánni valót hagynak maguk után.

Amennyiben az épület régi, és ablakai fakeretesek, vétek lenne eldobni azokat, hiszen a pattogzó festék, az osztott üvegezés, de akár a forma is lehetővé teszi, hogy azokból nagyszerű vintage bútor, vagy vintage dekoráció váljon. Készülhet belőlük képkeret, de akár térelválasztó vagy fogas is. Ha valaki új építésű vagy újszerűbb ingatlanban él, és nincsenek ilyen cserére váró ablakai, az időről időre megszervezett lomtalanítások során is hozzájuthat néhány kerethez. Ha pedig valaki a nagyi régi házikójából szeretne egy gyönyörű emléket, akkor onnan is megtarthat egy régi ablakkeretet.

Képeken 8 ötlet régi ablakkeretekből

A következő fotókon egyszerűbb és valamivel időigényesebb ötleteket mutatunk be, melyek a lakás díszeivé, hasznos tárgyaivá tehetik a kopott ablakkereteket. Ezek az inspirációk különösen a vintage stílus szerelmeseinek tetszhetnek, de mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét.

Ezt is szeretjük