Sokat bukik a babád?
Ilyen ágyban altasd, hogy enyhítsd a tüneteket
Nem mindegy, hogy milyen bútorokkal rendezed be a babaszobát. Tudd meg, mire kell odafigyelned. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Babamama Expón a legújabb baba- és gyerekszoba bútorokkal és lakberendezési fortélyokkal is találkozhatsz.

November 15-16-17-én a Budapest Sportaréna 9000 négyzetmétere ad otthont a legnagyobb magyarországi baba-mama eseménynek. A 200 kiállító között számos bútorgyártó mutatja be legújabb kollekcióit, és berendezett babaszobákkal, hasznos ötletekkel is készülnek azok számára, akik épp az érkező kisbaba életterének kialakítása előtt állnak.

Az idei rendezvényen bemutatkozik a hazai gyártású Babbo bababútor is. A dizájn és a funkcionalitás mellett a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és az egészségre, éppen ezért - saját kisbabás tapasztalataikat is felhasználva - a piacon elsőként alkották meg kiságyaikat dönthető fekvőfelülettel, melyek a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika ajánlása alapján készülnek.

Ezek a babaágyak tökéletes pihenést biztosítanak még az úgynevezett bukós babák számára is. A bukás tüneteinek enyhítésében természetes gyógymódként segít a kiságy feji részének 5-15 fokban történő megdöntése, jobb, pihentetőbb alvást biztosítva ezzel az újszülöttnek.

Biztonság mindenek előtt

- A kényelem, praktikusság és időtállóság mellett a biztonság a legfontosabb szempont egy babaszoba kialakításánál. Örömünkre szolgál, hogy megjelenést biztosíthatunk a legfrissebb hazai és nemzetközi fejlesztéseknek és újdonságoknak, melyek mindezen kritériumoknak megfelelnek.  - mondta Fülöp Judit főszervező.

Az új családtag érkezésére való felkészülés és a babázás időszakának többi elengedhetetlen kellékét is beszerezhetjük a rendezvényen, melynek az egészséges baba-mama táplálkozás, a várandós vitaminok és a kismama divat is kiemelt témái. Az esemény főtámogatója az OTP Lakástakarék, amely az otthonteremtés családra szabott megoldásainak tervezésében segít a látogatóknak.

További információk és értékes nyeremények várnak a www.babamamaexpo.hu oldalon. Regisztrálj, hogy ne maradj le semmiről!

A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Élményhétvége, ami a nagyobb gyerekek számára izgalmas témákat mutatja be 12 éves korig, számtalan helyszíni programmal, foglalkozással és játékkal kiegészítve.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2580226&banner=2580227&ord=RANDOM_NUMBER)%)

  • Időpont: 2013. november 15-16-17.
  • Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna,1143 Budapest, Stefánia út 2.
  • Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig
  • http://www.babamamaexpo.hu/
     
Ezt is szeretjük