Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)
Ha jó helyen vásárolsz, akár lakást is nyerhetsz!

Cover Lakaspromo 2PR 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei karácsonyi dekorációs trendek között szinte mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő irányt. 

A díszítési lehetőségek ebben az évben is nagyon változatosak: többféle színvilág, elegáns és ragyogó kiegészítők, műszőrmével bevont díszek és a fából és fémből készült dekorációs kellékek között válogathatsz. 

Trendi színek

Idén a tradicionális zöld-piros-fehér mellett a metálszínek is hódítanak. A klasszikus dekoráció mellett a természetes formák és színek hívei idén például nyers fából készült, farmerkék és világoszöld kiegészítőkkel díszíthetik fel otthonukat. Az ünnepi csillogásra vágyók metálarany és metálezüst kombinációkkal, a romantika kedvelői pedig igazán látványos, a halvány- és sötétrózsaszínt bronzzal, illetve a pezsgő sötétebb árnyalataival kiegészítő színvilággal tehetik meghittebbé az ünnepet.

Van, ahol idén is hagyományos színekben keltik életre a Mikulást.
Van, ahol idén is hagyományos színekben keltik életre a Mikulást.
Fotó: Auchan

Norvégminta, skandináv stílus, plüss és hó

Idén divatosak a norvégmintás és állatfigurákkal díszített díszek is, amelyekhez azonos motívumvilágú textíliákat választhatnak a skandináv stílus kedvelői. A téli hangulatot hóval fedett kiegészítők, kerámia-, plüss- és szőrmefigurák teszik teljessé.

Farmerkék és világoszöld színekben megálmodott asztali és karácsonyfa dekorációk skandináv stílusban.
Farmerkék és világoszöld színekben megálmodott asztali és karácsonyfa dekorációk skandináv stílusban.
Fotó: Auchan

Ragyogó flitter, szőrmék, ünnepi textilek

Az idei év meghatározó trendje, hogy a fára kerülő díszeket puha műszőrmével borítják be, emellett az elegáns, csillogó flitterekkel díszített gömbök, textíliák és díszpárnák határozzák majd meg a karácsonyt. Az ünnepi asztalra arany és ezüst mintázatú étkészletek és evőeszközök kerülnek, hozzájuk illő poharakkal, tányéralátétekkel és színes dísztálcákkal. A nagy családi és baráti összejövetelekhez igényes egyszerhasználatos ünnepi terítékek közül válogathatsz.

Arany és ezüst színben pompázó étkészletek és terítékek az igazán ünnepi alkalmakra.
Arany és ezüst színben pompázó étkészletek és terítékek az igazán ünnepi alkalmakra.
Fotó: Auchan

LED-égősor minden mennyiségben

A karácsony elmaradhatatlan kellékei a különböző fényfüzérek, melyek a karácsonyfák mellett az ünnepi díszbe öltözött lakások egyre több részén felbukkannak. Az eddig inkább az ablakban vagy kültéren használt energiatakarékos LED-del működő égősorok az utóbbi években polcra, asztalra helyezett üveggömbökbe, üvegvázákba is kerülhetnek. A hagyományos hideg és meleg fehér, illetve színes világítás mellett fenyőfa-, angyal- és csillagformájú égőkkel is feldobhatjuk az ünnepi dekorációt.

A LED-es fényfüzér a lakásban jól mutat.
A LED-es fényfüzér a lakásban jól mutat.
Fotó: Auchan
Válogasd össze az ünnepi dekorációt az Auchanban, és nyerj új lakást vásárlásaiddal! Vásárolj 2018. május 2. és 2019. március 31. között legalább 6 hónapban minimum 30000 forint értékben, és add meg e-mail címed vagy mobilszámod, hogy a tiéd lehessen az amerikai konyhás, két hálószobás budapesti okosotthon a Metrodom Ingatlanfejlesztő Csoport jóvoltából! Kövesd nyomon költéseidet az Auchan Bizalomkártya felületén, és ellenőrizd, hogy megvan-e mind a 6 hónapod ahhoz, hogy megnyerhesd álmaid lakását!
További információ:bizalomkartya.auchan.hu.

Ezt is szeretjük