A 3 legerősebb szerelemhozó tárgy a lakásban

Évezredek óta bevált

Vesd be a feng shuit, hogy újra rád találjon a szerelem!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jó kapcsolat záloga, hogy a saját és a kedvesed chi-jét összehangold. Méghozzá úgy, hogy attól mindketten jobban érezzétek magatokat. Ez azon alapszik, hogy az együtt töltött idő alatt a kettőtök energiája kapcsolatba lép egymással, és mindketten a másik részévé váltok. Ám ha az egyedülállók táborát erősíted, de már nagyon vágysz egy újabb szőke herceg felbukkanására, a feng shui ebben is segítségedre lehet.

Az otthonod kialakítása és berendezése rendkívüli befolyással bír a szerelmi életedre. A lakásodban uralkodó irányok mindegyike kapcsolatba hozható a párkapcsolatok és a szerelem különböző területeivel. Ez azt jelenti, hogyha a megfelelő tárgyakat a megfelelő szobákba és égtájakhoz helyezed, könnyedén búcsút mondhatsz a szingli-létnek.

Bazsarózsa

A bazsarózsa nem csak tündöklő szépségével ragyogja be az otthonodat, de a szerelmet is bevonzza az életedbe. A csodaszép virág a nőies kisugárzás szimbóluma, egyszóval megtestesíti a nagybetűs nőt.

Ráadásul ha éppen nyíló állapotban szerzed be a piacon áruló kofától vagy a virágboltban, akkor az azt jelenti, nyitott vagy az újdonság, az előrelépés felé, azaz felkészültél egy mindent elsöprő szerelemre.

A virág segítségével aktiválhatod és újra feltöltheted a chi-det, megerősítheted nőies kisugárzásodat. Erre a feladatra kizárólag csak a bazsarózsa alkalmas, ugyanis a sima rózsa tövissel arra utal, hogy te magad is szúrsz, és nem állsz készen arra, hogy egy új férfi lépjen az életedbe.

Lószobrok

A feng shui egyik alaptanítása a szerelemmel kapcsolatosan, hogy mindig mindenből párosat kell elhelyezni a lakásban.

Ez azt szimbolizálja, hogy szükséged van egy társra, aki mindig melletted áll, és aki úgymond a másik feled. Ha szeretnél egy férfit magad mellé, használj lószobrokat!

A feng shui tanácsadó ötletei a szerelem bevonzásához

Videónkból további ötleteket tudhatsz meg arról, miként formáld otthonodat, hogy megtaláld a hozzád illő férfit.

Ezek az állatfigurák gyorsan és könnyedén fel tudják tölteni a chi-det. Fontos, hogy a lovon ne legyen se nyereg, se kantár, ha nem szeretnéd, hogy a betoppanó lovagod - az előző kapcsolatából adódóan - már átformázott személyiség legyen.

A lovat úgy helyezd el a polcodon, mintha baloldalról jobb felé haladna, ellenkező esetben vagy egy múltból jól ismert személy lép be újra az életedbe, vagy egy olyan pasival találkozol, aki ugyanazoktól a problémáktól szenved, amiktől te is.

Színes textíliák
Ahhoz, hogy te magad felkészülj egy új kapcsolatra, elsősorban magadban kell a harmóniát megteremtened. Ehhez a rózsaszín, a szürke és az ezüst árnyalatai a legideálisabbak. A bíbor szín szintén segíthet a belső nyugalom elérésében. Ha már úgy érzed, hogy kialakulófélben van egy újabb szerelem, megerősítheted azt a sárga és a piros árnyalataival.

Mandarinkacsa

A mandarinkacsa az egyik legkülönlegesebb állat, ugyanis ha egy pár egyszer egymásra talált, akkor egész életüket együtt élik le, sőt, utódaikat is párban nevelik.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Pontosan a hűségük miatt váltak a szerelem jelképeivé. Kínában már régóta óriási népszerűségnek örvendenek a színes tollú díszmadarak, ezért ha biztosra szeretnél menni a szerelmet illetően, szerezz be egy mandarin kacsapárt formázó szobrot.

Cikkünk Simon Brown Feng Shui Biblia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük