A 3 legerősebb szerelemhozó tárgy a lakásban
Évezredek óta bevált
Vesd be a feng shuit, hogy újra rád találjon a szerelem!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó kapcsolat záloga, hogy a saját és a kedvesed chi-jét összehangold. Méghozzá úgy, hogy attól mindketten jobban érezzétek magatokat. Ez azon alapszik, hogy az együtt töltött idő alatt a kettőtök energiája kapcsolatba lép egymással, és mindketten a másik részévé váltok. Ám ha az egyedülállók táborát erősíted, de már nagyon vágysz egy újabb szőke herceg felbukkanására, a feng shui ebben is segítségedre lehet.

Az otthonod kialakítása és berendezése rendkívüli befolyással bír a szerelmi életedre. A lakásodban uralkodó irányok mindegyike kapcsolatba hozható a párkapcsolatok és a szerelem különböző területeivel. Ez azt jelenti, hogyha a megfelelő tárgyakat a megfelelő szobákba és égtájakhoz helyezed, könnyedén búcsút mondhatsz a szingli-létnek.

Bazsarózsa

A bazsarózsa nem csak tündöklő szépségével ragyogja be az otthonodat, de a szerelmet is bevonzza az életedbe. A csodaszép virág a nőies kisugárzás szimbóluma, egyszóval megtestesíti a nagybetűs nőt.

Ráadásul ha éppen nyíló állapotban szerzed be a piacon áruló kofától vagy a virágboltban, akkor az azt jelenti, nyitott vagy az újdonság, az előrelépés felé, azaz felkészültél egy mindent elsöprő szerelemre.

A virág segítségével aktiválhatod és újra feltöltheted a chi-det, megerősítheted nőies kisugárzásodat. Erre a feladatra kizárólag csak a bazsarózsa alkalmas, ugyanis a sima rózsa tövissel arra utal, hogy te magad is szúrsz, és nem állsz készen arra, hogy egy új férfi lépjen az életedbe.

Lószobrok

A feng shui egyik alaptanítása a szerelemmel kapcsolatosan, hogy mindig mindenből párosat kell elhelyezni a lakásban.

Ez azt szimbolizálja, hogy szükséged van egy társra, aki mindig melletted áll, és aki úgymond a másik feled. Ha szeretnél egy férfit magad mellé, használj lószobrokat!

A feng shui tanácsadó ötletei a szerelem bevonzásához

Videónkból további ötleteket tudhatsz meg arról, miként formáld otthonodat, hogy megtaláld a hozzád illő férfit.

Ezek az állatfigurák gyorsan és könnyedén fel tudják tölteni a chi-det. Fontos, hogy a lovon ne legyen se nyereg, se kantár, ha nem szeretnéd, hogy a betoppanó lovagod - az előző kapcsolatából adódóan - már átformázott személyiség legyen.

A lovat úgy helyezd el a polcodon, mintha baloldalról jobb felé haladna, ellenkező esetben vagy egy múltból jól ismert személy lép be újra az életedbe, vagy egy olyan pasival találkozol, aki ugyanazoktól a problémáktól szenved, amiktől te is.

Színes textíliák
Ahhoz, hogy te magad felkészülj egy új kapcsolatra, elsősorban magadban kell a harmóniát megteremtened. Ehhez a rózsaszín, a szürke és az ezüst árnyalatai a legideálisabbak. A bíbor szín szintén segíthet a belső nyugalom elérésében. Ha már úgy érzed, hogy kialakulófélben van egy újabb szerelem, megerősítheted azt a sárga és a piros árnyalataival.

Mandarinkacsa

A mandarinkacsa az egyik legkülönlegesebb állat, ugyanis ha egy pár egyszer egymásra talált, akkor egész életüket együtt élik le, sőt, utódaikat is párban nevelik.

Pontosan a hűségük miatt váltak a szerelem jelképeivé. Kínában már régóta óriási népszerűségnek örvendenek a színes tollú díszmadarak, ezért ha biztosra szeretnél menni a szerelmet illetően, szerezz be egy mandarin kacsapárt formázó szobrot.

Cikkünk Simon Brown Feng Shui Biblia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük