A 3 legjobb weboldal, ha albérletet keresel
Világos, tágas, ugyanakkor alacsony bérleti díjjal rendelkező albérletet keresel? A következő három weboldalon feltétlenül nézz szét!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak az internetes hirdetések, legyen szó akár használt bútorról, lakásról vagy éppen albérletről.

Mindez nem meglepő, hiszen egy internetes adatbázis sokkal könnyebben és gyorsabban frissíthető, minek következtében jóval aktuálisabb képet kaphatsz a piacról.

Így van ez az albérleteket hirdető weboldalakkal is. Kizárólag kiadó lakások hirdetésével foglalkozó oldalra is leltünk, de bemutatunk olyan ingatlanos portált is, ahol eladó lakásokat is hirdetnek, de könnyen és gyorsan megtalálhatod álmaid albérletét is. Ha lakást keresel, a következőket feltétlenül böngészd át!

Hatalmas, de jól átlátható adatbázis: Albérletek.eu

Az ingatlanhirdetésekkel foglalkozó portálok sokáig elsősorban az eladó lakásokra koncentráltak, így az olyan weboldalak megjelenése, mint az Albérletek.eu, jelentős segítséget jelentett azok számára, akik bérlés céljából kerestek lakást.
Az oldal előnye, hogy kizárólag kiadó ingatlanok hirdetésével foglalkozik, és nagy adatbázissal rendelkezik mind a vidéki, mind pedig a fővárosi kiadó ingatlanok terén. A hirdetések között már a főoldal tetején lévő gyorskereső segítségével is keresgélhetsz, de, ha az elhelyezkedésen és a bérleti díjon kívül további keresési feltételeket is megadnál, kattints az oldal tetején található Keresés fülre.

Itt szűkítheted a kört aszerint, hogy kiadó szobát, lakást vagy házat keresel, ezt melyik településen vagy melyik kerületben, bútorozott vagy bútorok nélküli legyen-e, és hány szobával rendelkezzen. A keresési eredményeket részletesen a megjelenő hirdetések tetején, a jobb oldalon lévő Tovább gombra kattintva nézheted meg.

A néhány kivételtől eltekintve képekkel illusztrált és részletes adatlappal rendelkező hirdetéseket nem nyomtathatod ki, és nem tudod e-mailben sem elküldeni magadnak regisztráció nélkül.

A regisztráció azonban ingyenes, és már csak azért is megéri, mert a rendszer megjegyzi a szokásos keresési feltételeidet, így azt a legközelebbi bejelentkezésednél nem szükséges ismét beállítanod. A keresési feltételeidnek megfelelő, friss hirdetésekről pedig e-mailben értesítenek, továbbá a szimpatikus ajánlatokat lehetőséged lesz egy listába elmenteni.

Albérletet keresel?
A lakástulajdonosok nem azért adják bérbe a lakásukat, hogy azokon segítsenek, akiknek egyelőre nincs lehetőségük saját otthonhoz jutni. A bérbeadás üzlet, amiből a bérbeadók - ahogy te is - a lehető legjobban szeretnének kijönni. Nem árt ezért tisztában lenned többek között azzal is, hogy kit milyen költségek terhelnek. Cikkünkből megtudhatod. »

Egyszerű keresés, rengeteg képpel: Albérlet.hu

Az Albérlet.hu egyik legnagyobb előnye, ami azonnal szembetűnik, hogy szinte minden hirdetéshez tartozik legalább fél tucatnyi kép. Mivel a legrosszabb állapotban lévő lakásról is lehet csábítóan írni, nem árt, ha azonnal látod, mit is kínálnak a tulajdonosok. Az Albérlet.hu-n ennek semmi akadálya.

A több mint öt éve működő weboldalon regisztráció nélkül kereshetsz, a gyorskereső már a főoldalon fogad, ahol beállíthatod, hogy kiadó lakást vagy szobát keresel, mennyit szánnál a bérleti díjra havonta, és elsősorban az ország mely települése, a főváros mely kerülete érdekel. A keresési feltételek szerint megjelenő hirdetéseket a lakás mérete, bérleti díja vagy a hirdetés feladásának dátuma szerint sorba rendezheted. Ha célirányosabban böngésznél, kattints a főoldalon az Albérlet szóra, majd a megjelenő térkép alatt a Részletes kereső fülre.

A keresési eredményeket bővebben a hirdetéseket tartalmazó dobozok alján lévő Részletek szóra vagy a lakás fotójára kattintva nézheted meg. Az adatlapon több képet is találsz a kiszemelt lakásról, emellett egy kis térképet is, mely az elhelyezkedését mutatja, valamint a részletes adatokat. Az adatlap mellett megtalálod a hirdetés feladójának elérhetőségeit, akinek üzenetet - regisztráció után - közvetlenül az oldalon keresztül is küldhetsz. Szintén regisztráció után mentheted el vagy nyomtathatod ki, illetve küldheted el e-mailben a szimpatikus hirdetéseket.

Képekkel, információkkal, elérhetőségekkel: Ingatlan.com

A lassan 12 éve működő ingatlankereső portál kínálatában mindent megtalálsz, kezdve a fővárosban eladó és kiadó, új építésű és használt lakásoktól a vidéken megvásárolható vagy bérbe vehető ingatlanokig.

Az Ingatlan.com adatbázisa hatalmas, ráadásul folyamatosan bővül, a honlap üzemeltetői pedig nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy a látogatók mindig aktuális képet lássanak a jelenleg kiadó vagy eladó lakásokról.

A weboldal nagy előnye, hogy, bár eladó ingatlanok hirdetésével is foglalkozik, néhány kattintással leszűkítheted a hatalmas adatbázist úgy, hogy kizárólag a kiadó lakások, házak hirdetései között böngészhess. A főoldal tetején lévő fülek közül válaszd a Kiadó fület, ezzel máris a bérbe adandó lakások között böngészhetsz.

A gyorskereső segítségével tovább szűkítheted a kört: a lenyíló ablakokban beállíthatod, hogy panelt, társasházban kiadó lakást, használt vagy éppen új építésű ingatlant keresel, valamint azt is, hogy a főváros mely kerületében vagy az ország melyik megyéjében kiadó lakások érdekelnek.

Az egyes lakások hirdetései - néhány kivételtől eltekintve - általában fényképpel és részletes adatokkal együtt kerülnek fel az oldalra. Utóbbiak között szinte minden fontos információt megtalálsz, többek között azt, hogy melyik emeleten található a lakás, felújították-e az utóbbi időben, mekkora bérleti díj ellenében szándékoznak kiadni, valamint mennyi kauciót kérnek a bérbeadók. Utóbbiak elérhetőségét az adatlap végén találod. A szimpatikus hirdetéseket elküldheted magadnak e-mailben, és ki is nyomtathatod.

Ezt is szeretjük