5 feng shui tipp a szerelemért: még ma csináld meg!
Ezekkel a tippekkel könnyebben bevonzhatod életedbe az új embereket, közöttük az igazit is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az aktuális kedélyállapotod elősegítheti, hogy társat vonzz az életedbe. Nagyon sokat számít az, hogy emberek között milyen személyiségnek mutatkozol. Ha vidám vagy, humorosan, játékosan viselkedsz, mások is felfigyelned rád, és úgy érzik majd, szívesebben töltenének több időt veled.

Abban, hogy minél több embert bevonzz az életedbe, akik közül majd kiválaszthatod ideális társadat is, a környezeted kialakítása is segíthet azzal, hogy kihozza belőled a legjobb hangulatot. Kövesd a feng shui tippjeit, és könnyebben rád találjon a szerelem!

Egy kis rózsaszín

Növeld a nyugati chi jelenlétét otthonodban: ennek játékos energiája a napnyugtához és a szüret idejéhez kötődik. Az ilyen chi fokozásában a rózsaszín lehet a segítségedre, méghozzá úgy a leghatékonyabban, ha a lakásod nyugati részén alkalmazod. Tegyél ide rózsaszín virágokat, például két szál rózsaszínű rózsát.

Így helyezd el az ágyat!

Helyezz egy iránytűt az ágyra, és fordítsd el az ágyat úgy, hogy alvás közben a fejed nyugati, a lábad keleti irányba nézzen. Meglehet, hogy az ágyad így furcsa helyzetben áll majd a szobában, de aludj így hat hétig, és figyeld meg, megindult-e a változás.

Erősítsd meg a jin chit!

Az is segít, ha lakóteredben megerősíted a jin chit, többek között a pasztellszínek, a puha anyagok és ívelt formák segítségével. Az egyenes vonalak, az éles sarkok és a túlságosan zsúfolt bútorok erős jang jelleget kölcsönöznek az otthonnak. Az éles sarkokat növények és virágok segítségével rejtsd el, és ezekkel törheted meg az egyenes vonalakat is.

A részletekre is figyelj!

A piros és rózsaszínű ruhák, az ezüst ékszerek és a puha textíliák romantikusabb légkört varázsolnak, így nyugodtan tedd őket olyan helyre, ahol jól láthatók, illetve alkalmazd utóbbiakat széles körben a lakásban.

Egy tükör is segíthet

Tegyél egy tükröt a lakás nyugati részébe, méghozzá egy olyan falra, amelyik a külvilágra néz, mivel ez aktiválja a nyugati chi áramlását, és segít bevonzani életedbe az új embereket, közöttük pedig talán jövőbeli társadat is.

Cikkünk Simon Brown Feng shui biblia című könyve alapján készült, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Te hiszel a feng shui erejében?

Ezt is szeretjük