4 varázslatos ünnepi illat az otthonodba
Hangulatteremtő aromák
Szeretnéd hosszabb ideig élvezni a karácsony hangulatát? Csempészd be illatait az otthonodba!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony békés nyugalma úgy ölel körül, mint egy puha paplan. Ám a varázslat, amit megteremt, épp olyan illékony, mint a fenyőfa vagy az ünnepi finomságok illata. Ha szeretnél a fejed búbjáig elmerülni és megmártózni ebben az édes, kellemes harmóniában, már az ünnepvárás idejében megtöltheted környezeted a fűszeres és selymes illatanyagokkal.

A sejtelmesen pislákoló gyertyafények és a finom illatok simogató elegye olyan atmoszférát teremthet, mely segít kizökkenni a szürke, monoton hétköznapokból, és a testet-lelket egyaránt ellazítja.

A különféle kiszerelésben kapható otthoni illatosítók segítségével egész télen megőrizhetsz egy darabkát a karácsony felemelő érzéséből, és élvezheted azt a nyugtató és bensőséges idillt, mellyel körbelengik a szobákat.

Édes kényeztetés: vaníliás bambusz a Parfums de Nicolai-tól

Ha szereted az édesen lágy illatokat, és számodra a karácsony az ínycsiklandó sütemények finom aromájával forrt össze, próbáld ki a Parfums de Nicolai vaníliás illatosítóit.

A Nicolai bambusz illatosítókkal természetes módon töltheted meg ünnepi hangulattal az otthonodat vagy az irodádat. A vanília selymessége különleges elegyet alkot a fahéj és a tömjén jellegzetes illatával, valamint a mandarin citrusos frissességével.

A kellemes érzetet a praktikusság is fokozza, hiszen, amint az oldatba helyezed a bambuszrudakat, máris működésbe lép a különleges illatorgia. Az illat intenzitását is könnyen finomíthatod, ilyenkor egyszerűen csak kevesebb rudacskát kell az oldatba helyezned.

Ha szeretnéd fokozatosan növelni a hatóerejét, tegyél több bambuszrudat az oldatba, illetve idővel meg is fordíthatod őket, hogy mindkét végüket átjárja a finom illatkülönlegesség. A bambuszos otthoni illatosítók hosszú élvezettel kecsegtetnek, ugyanis legalább három hónapon keresztül képesek megtölteni a helyiséget nemes aromájukkal. Így nemcsak az ünnepek alatt merülhetsz el az illatélményben, hanem egész télen biztosíthatod magadnak az édeskés felhők nyugalomszigetét.

A Parfums de Nicolai kínálatában nem csak az otthonod illatosítására alkalmas parfümöket találsz. Ha kíváncsi vagy, mivel kényeztet még Patricia Nicolai, nézd meg a Neroli Parfüméria weboldalát, vagy látogass el fővárosi üzletükbe.
Cím: 1052 Budapest, Régiposta utca 19.
Telefon: 061 328-0228.

Fűszeres ünnepvarázs: La Bougie de Noel karácsonyi gyertya

A La Bougie De Noel illatcsalád a legnemesebb karácsonyi fűszereket gyűjtötte egy csokorba - a fahéjat, a szegfűszeget, a szerecsendiót, a borsot és a diót -, melyek télen megtöltik melegséggel az otthonodat. Olyan illatkreáció ez, ami nemcsak az orrodba, hanem a lelkedbe is mélyen befészkeli magát az érzékeid gyengéd simogatásával.

A francia L’Artisan Parfumeur illatgyertyái nemcsak külsőre ízlésesek, hanem a legkifinomultabb illatélményekkel ajándékoznak meg, melyek természetes aromákkal lengik körbe környezetedet. Az illatozó gyertyákat kétféle kiszerelésben vásárolhatod meg: a 175 grammos viaszgyertyák több mint hatvan óráig képesek égni, a 35 grammosak pedig 10-12 óra égési időt biztosítanak. Mindkettőt a cég dekoratív emblémájával díszített kis üvegcsékben tudod megvásárolni.

Ha más illatokban is szeretnéd kipróbálni a L'Artisan Parfumeur gyertyákat, keresd őket a Neroli Parfüméria weboldalán a parfümgyertyák között, vagy ismerkedj meg velük személyesen a Neroli Parfümériában.

Nem csak karácsonyra: cukormázas, gyümölcsös illat a L’Occitane-től

A L’Occitane kínálatában nem csak a testet kényeztető, különleges illatú termékeket találod meg, hanem az otthonod hangulatáért felelős illatosítókat is, többféle kiszerelésben. Kedved szerint válogathatsz az aromás gyertyák, szobaillatosítók, füstölők, koncentrált otthonillatok és illatzsákok közül.

A Candied Fruit Home Perfume olyan lakásparfüm, mellyel édesebbé teheted az otthoni pihenést. A kandírozott, mézesmázos gyümölcskivonat nemcsak ünnepekkor teheti hangulatosabbá a környezeted, tulajdonképpen bármikor finomabbá és harapni valóvá varázsolhatod vele a levegőt, ha valami igazán fenséges, érzékcsábító illatélményre vágysz. A cukros-gyümölcsös, 100 ml-es üvegcsébe zárt keveréket a L’Occitane üzleteiben és a weboldalukon vásárolhatod meg.

Ha kíváncsi vagy a L'Occitane további lakásillatosítóira, vagy a testápolók, parfümök és szappanok keltenék fel az érdeklődésedet, nézd meg a kínálatot a L'Occitane weboldalán, illetve személyesen az alábbi üzletek egyikében.
Westend City Center, 1062 Budapest, Váci út 1-3.
Mammut II., 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
Aréna Plaza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9-11.
L'Occitane üzlet, 1052 Budapest, Váci utca 11/B.
Árkád Üzletház, 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.

Narancsos mennyország: Orange Grove a Claremont&May-től

Bár a narancs erőteljes, citrusos illata a mediterrán napsütést lopja be az otthonodba, különleges atmoszférát teremthet a téli hidegben, hogy amíg az ablakodon túl fagyos szelek süvítenek, és mogorva szürkeség tartja fogságában a világot, te odabent egzotikus, forró hangulatú szigeten érezhesd magad. Emellett a karácsonyhoz is van némi kötődése a narancsnak, hiszen szegfűszeggel díszített formában gyakran használják saját készítésű, ünnepi illatozóként.

A Claremont&May Orange Grove illatcsaládjában a jellegzetes narancshéjillat kapta a főszerepet, mely azonnal frissé és üdévé varázsolja körülötted a levegőt. A narancsos aromákat pot pourri, olaj, spray, gyertya, illatzsák és illatlabda változatban is megtalálod.

A Claremont&May termékeit az Ambiente üzleteiben vásárolhatod meg a Westend City Centerben és az Aréna Plazában.

A fenséges aromájú szárított növényekből, egzotikus fűszerekből és szárított narancskarikákból összeállított pot porri nemcsak ínyenc illatorgiával bűvöli el a lelked, hanem az otthonod ízléses, szemet gyönyörködtető dísze is lehet, egy kis tálkába kiöntve. Ha még illóolajokkal is meglocsolod, hosszabb és intenzívebb élményben merülhetsz el.

Ezt is szeretjük