Hogyan találkozhatsz a személyes védőangyaloddal? Kapcsolatfelvétel a szíveden keresztül
Te is megtanulhatod érzékelni védőangyalod jelenlétét, sőt, kommunikálhatsz is vele.

angel-2549076
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Attól függően, hogy milyen tudati szinttel, illetve milyen megvalósításra váró feladatokkal érkezünk a Földre, születésünkkor mindannyian kapunk magunk mellé egy-egy olyan védőangyalt, aki a leginkább képes támogatni és óvni bennünket.

Védőangyalunk elhárítja a bennünket fenyegető veszélyeket - kivéve, ha tanulnunk, fejlődnünk kell azok által -, valamint gondoskodik arról, hogy teljesíteni tudjuk küldetésünket: különböző jelek révén terel bennünket olyan helyzetek felé, amelyek erre alkalmat kínálnak. Jó hír, hogy védőangyalunkkal akár a kapcsolatot is felvehetjük, ráadásul egyszerűbben, mint gondolnád.

Nem igényel földöntúli képességeket

Sokan azt gondolják, valamiféle földöntúli képességeket igényel a védőangyallal való kapcsolatfelvétel. Azonban egyszerű dologról van szó, melyet inkább csak beidegződéseink és tévhiteink akadályozhatják. Mindannyian rendelkezünk ezzel a képességgel, csak nem tudatosan alkalmazzuk, illetve a neveltetésünk vagy mindenkori környezetünk elvárásai miatt nem merjük alkalmazni.

angel-2591973

Ha hajlandó vagy mindezen túllépni, és felvennéd a kapcsolatot védőangyaloddal, első lépésben lazulj el és csendesedj el. Ebben segíthet valamilyen meditációs zene hallgatása, gyertya vagy füstölő gyújtása, illetve illóolaj párologtatása is. Mindeközben lélegezz mélyen. Vizualizáld, hogy kilégzésnél minden negatív energia távozik a testedből, lelkedből és szellemedből, míg belégzésnél csak pozitív energiákat veszel fel, melyek szétáradnak benned.

Ezután hívd - ha lehet, hangosan - a védőangyalodat, egymás után háromszor, tekintve, hogy a hármas a megnyilvánulás száma. Védőangyalod hamarosan ott terem melletted - megeshet azonban, hogy rögtön érzékeled a jelenlétét. Ne feledd: angyalod a szellemi világ képviselője, így a vele való kapcsolatfelvétel a szíven keresztül történik. Légy türelmes, hiszen időbe telhet, mire túllépsz az életed során benned rögzült racionális meggyőződéseken, és fokozatosan megnyílik a szíved - engedve, hogy átjárjon angyalod szeretete és bölcsessége.

no-fekszik-joga

Elég hangosan vagy akár csak gondolatban kérned őt arra, hogy válaszoljon egy kérdésedre. Ügyelj a minél egyszerűbb és világosabb megfogalmazásra, hogy egyértelmű választ kaphass a kérdésedre. Őrzőangyalod biztosan ott terem majd - talán pár másodpercen belül, lehet kicsivel később - , majd egy kis ideig csendben kell maradni. Az angyalok itt teremnek, amint hívjuk őket. Fényük hatását néha rögtön érzékeljük, máskor csak valamivel később - attól függően, hogy a mi fényünk mennyire sűrű és nehéz, és hogy engedjük-e, hogy szeretetük és bölcsességük átjárjon minket.

Mivel az anyagi világban élünk, problémáinkat jellemzően az anyag szintjén igyekszünk megoldani, holott a test csak akkor élhet valódi életet, ha a lélek és a szellem vezérli. Mindannyian rendelkezünk teremtő erővel - rajtunk áll, hogy azt mire használjuk. Ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy mi a teendőnk, biztosan számíthatunk az angyalok támogatására. Ha ezt elfogadjuk, jobb emberré válunk, és átvitt értelemben képes lesz angyalunk a tisztításra, gyógyításra - azaz a fejlődés magasabb fokára kerül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az adott problémától függően fordulhatunk egy-egy arkangyalhoz is:

  • Metatron - az arkangyalok királya
  • Raphael - gyógyító
  • Michael - az isteni segítő és védelmező
  • Gabriel - a megváltó, a megszabadító és Isten szabadságangyala
  • Uriel - a megnyilvánulás, a megvalósítás és a beteljesülés angyala
  • Camael - az utak őrzője
  • Haniel - az isteni szeretet királya


Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel a szívünkön keresztül történik, ami nem zárja ki, hogy a szemünkkel vagy a fülünkkel is érzékeljük a jelenlétüket. Különböző meditációs tevékenységek révén, rezgésszintünk folyamatos növelésével azonban akár egyénileg, akár tanfolyamon felfedezhetjük és kibontakoztathatjuk magunkban. Így meg tudjuk különböztetni az angyalok harmonikus és az asztrállények diszharmonikus energiáit.

Sőt, a személyes védőangyalodat kicsit közelebbről is megismerheted, szimplán csak azt kell tudni, melyik napon születtél. Ebben a cikkünkben mindent megtudhatsz róla.

A türelem angyalt terem

Ne éljük meg kudarcként, ha az első próbálkozások során nem sikerül kapcsolatba lépni a szellemi világgal, hiszen a szív fokozatosan, egy hosszabb folyamat eredményeként nyílik meg. Mindig a valóság megtapasztalására törekedjünk. Így kisebb az esélye annak, hogy egy tréfás kedvű, rosszabb esetben ártó szándékú asztrállény félrevezet bennünket. Jó, ha tudjuk, hogy a különböző alternatív segédeszközök, mint például az inga vagy angyaltábla önmagukban nem jelentenek közvetlen csatornát az angyalokhoz, hiszen bármilyen nem földi testben tartózkodó lény, aki éppen arra jár, befolyásolhatja őket.

Kérni és elfogadni

Az angyalok szívesen segítenek konkrét élethelyzetek megoldásában. Fontos, hogy tudjunk kérni és képesek legyünk elfogadni is. Ne ragaszkodjunk előre megírt forgatókönyvhöz, inkább a végeredményre összpontosítsunk. Engedjük meg, hogy kérésünk akkor és ott, illetve olyan formában teljesüljön, ahogy mindenki számára a lehető legjobb. Néha azt tapasztalhatjuk, hogy a kérés ellenére minden marad a régiben. Laczkó Pál szerint ez esetben még nem jött el a teljesítés ideje:

- Valamilyen feladatot még el kell végeznünk ahhoz, hogy változás történjen az életünkben. Ha példának okáért új társra vágyunk, akkor a régit nem csak fizikai, hanem lelki szinten is szeretettel el kell engednünk. Az új partner csak akkor kerül a látókörünkbe, ha erősebb bennünk a változás iránti vágy, mint a régihez való ragaszkodás. Figyeljünk oda a jelekre, melyek elárulják, hogy a teremtés folyamata elkezdődött. A fenti példánál maradva: vegyük észre, ha megjelenik az életünkben az az ember, aki által ki tudunk teljesedni.

Ezt is szeretjük