Minél nagyobb, annál jobb: imádni fogod ezeket a karácsonyi óriásdíszeket

A hatalmas gömbök és óriási girlandok elképesztően trendin mutatnak a lakásban.

nagy dísz nő karácsony

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az unalmas, arany-piros, angyalkás függők helyett idén díszítsd valami egészen új módon a lakásod, vagy vesd fel az irodában az óriásdíszek ötletét.

Bár úgy néz ki, mintha komoly munka lenne mögötte, viszonylag egyszerűen elkészíthető egy ilyen dísz. Annyi hátránya van, hogy pici lakásban nem biztos, hogy jól mutat, de ez is a tér adottságaitól függ.

Elkészítés

Az elkészítéshez szükséges egy metálszínű festékspray, ennek ára 1200-2000 forintig terjed, azonban hosszú időre elegendő. Egy gyöngyfűződrót tökéletes felfüggesztésnek, a hobbiboltokban körülbelül 200-300 forint körül alakul az ára. A dísz alapja, az óriás gömblufi ára 1500-2000 forint, ezen kívül már csak üres joghurtos dobozokra és ragasztóra lesz szükséged. Szuper és tartós alternatíva lehet, ha lufi helyett egy nagyméretű strandlabda adja a dísz alapját, amit festékspray-vel és sablonokkal öltöztethetsz ünnepi köntösbe.

Miután egyenletesen lefújtad a spray-vel a joghurtos dobozokat, hagyd őket megszáradni. Ejts rajtuk két apró bevágást, majd a lyukakon húzd át a drótot. Figyelj, hogy ne maradjon kiálló szál, ami kiszúrhatja a lufit, majd ragasztózd be a doboz szélét: nem minden folyékony ragasztó fogja meg a gumit, kérdezz rá a kreatív hobbiboltban, milyet ajánlanak. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szebb és olcsóbb, mint a bolti

Sem ragasztó, sem gyöngyök nem kellenek a következő karácsonyfacsúcsdísz elkészítéséhez.

Borítókép: Getty Images.

Ezt is szeretjük