Egy szelet kiszárított narancsra fektess egy frissen sült mézeskalácsot. Nemcsak látványként szép, az orrnak is kellemes, ahogyan az illatok összekeverednek.
Dia
Vágd le egy narancs tetejét, két-három centiméter mélységben szedd ki a húsát, majd tegyél bele egy mécsest. Díszítsd körben szegfűszeggel, és már kész is az egyedi gyertya. Ha több időd van, magát a viszt is beleöntheted a héjba.
Dia
Szeletelj fel egy narancsot, szárítsd ki a radiátoron, és tedd bele egy szép üvegedénybe. Szúrj bele egy virgácsot, vagy fektesd mellé azt, és már kész is az asztali dísz.
Dia
Fogj egy szalagot, és köss át vele egy narancsot. Szúrj a gyümölcsbe sormintát szegfűszegből, és már ki is rakhatod, ha pedig a szalag tetejére hurkot kötsz, fel is akaszthatod.
Dia
Vagdosd be a narancsokat hosszában, és fektesd őket néhány fenyőágra. Hamisítatlan ünnepi illatfelhő lengi majd be a lakást.
Dia
Helyezz néhány narancsot egy gyümölcskosárba, tegyél közéjük pár kisebb karácsonyfadíszt, és dobd fel az egészet egy mézeskaláccsal. Egyedi, ünnepi gyümölcskosár.
Dia
Egy fehér tányérra tegyél egy gyertyát, szórd körbe csillagánizzsal, majd rakd körbe fahéjdarabokkal és szárított narancsszeletekkel. Utóbbi helyett akár spirál alakú, szárított narancshéjat is használhatsz.