Milyen áldás kíséri életed?
Születésed napja megmutatja
A csillagjegyek és aszcendensek mellett van még valami, ami hatással van az életedre.

nagykep?cikkid=162887&kep=aldas1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A spirituális életszemlélet szerint a születésed napja karmikusan befolyásolja az életutadat. Az ezoterikusok úgy vélik, hogy nemcsak a dátum és a szám van hatással az egyéniségre, hanem az is, hogy a hét melyik napján jöttél a világra.

Az univerzumból fakadó és befogadható energiák a csillagjegyeken és aszcendenseken keresztül áramlanak át az emberi létbe. Ám nemcsak ezeknek van jelentőségük, hanem a hét napjainak is, amelyek pozitív kisugárzását és áldását te is érezheted.

Ha nem tudod, melyik napra esett a születésed dátuma, használd öröknaptárunkat. Fedezd fel magadban a jótékony áldó hatást, és élj vele a mindennapokban!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő - bölcsesség

A hét első napján születettek a bölcsesség áldását kapták útravalóul.

Minden új kezdet nehéz, és kellő érettséget igényel, hogy megálld benne a helyedet. Benned megvan a képesség, hogy józan ésszel állj hozzá az ismeretlen szituációkhoz és a megoldandó problémákhoz. Az emberek sokszor fordulnak hozzád, hogy tanácsodat kérjék egy-egy konfliktusban, és úgy tekintenek rád, mint szellemi mentorukra. Éleslátásod sok helyzetben segítségedre van.

Kedd - tisztaság

Akik kedden születtek, a tisztaság áldását hordozzák magukban.

Nehéz a mai világban erkölcsileg a jó oldalon maradni, neked ez sikerül. Olyan belső erők munkálkodnak benned, amelyek segítenek minden kritikus pillanatban morálisan jól választani. A lelkiismereted tisztasága egyensúlyt teremt benned, amely kisugárzik a körülötted és veled élő emberekre is. Ha dönteni kell, te általában korrektül és tisztességesen jársz el.

Szerda - szépség

Akik szerdán látták meg a napvilágot, azokat a szépség áldása kíséri az életükben.

A szépség két fajtájából valamelyiket biztosan magadban hordozod. Az esztétikus külső és igényes megjelenés etalon számodra. Szépségedet évek vagy évtizedek óta őrzöd, és megtanultad a belső értékeidet is felruházni vele. Az emberek sokszor rácsodálkoznak arra, hogy a kisugárzásod megnyilvánul fizikai, szellemi, lelki és mentális szinten is. Sokakat vonz ez az adottságod.

Csütörtök - harmónia

A csütörtöki születésűek a harmónia áldását kapták útitársként.

Valaminek a közepén lenni mindig kiváltságos helyzetet teremt annak, aki profitálni tud belőle. Te a mérleg serpenyőjének mindkét oldalát megjártad már. Csodálatos egyensúly jellemzi az életed minden területét, vagy ha még nem, az erre való törekvést sohasem adod fel. Döntéseidben igyekszel mindig az arany középutat választani, békét sugárzol a téged körülvevő emberekre is.

Péntek - remény

Akik pénteken érkeztek a földi létbe, a remény áldásával lettek gazdagabbak.

A hit a legerősebb pillér az életedben, amire mindig tudsz támaszkodni. Sohasem adod fel a pozitív hozzáállást, és másokat is erre biztatsz. Optimizmusod miatt kedvelnek az emberek, erőt adsz mindenkinek a derűlátásoddal. Sohasem veszíted el a reményt, és ez az erő még a legkeményebb helyzetekben is túllendít a mélyponton. Jókedvedet másokra is átragasztod, ezért is van sok barátod.

Szombat - jóság

Akik szombaton jöttek a világra, a jóság áldását kapták ajándékként.

Olyan ember vagy, aki láttán megmelegszik az emberek szíve. Jóságod miatt sokan neveznek az őrangyaluknak. Olyan humánus értékeid vannak, amelyek kiemelnek az átlagemberek közül. Életedben azt a mottót követed, hogy szeretni és szeretve lenni a legfontosabb. Ember- és állatszerető vagy, arany szíved és tiszta lelked miatt rengeteg jó vár rád az életben.

Vasárnap - energikusság

A vasárnap születettek az energikusság áldásával gyarapodtak.

Valaminek a végén lenni azt jelenti, hogy az eddig lekötött energiák helyett újakat lehet felszabadítani és mozgósítani. Ez a fajta építő és vibráló áldás kíséri gondolataidat, szavaidat és tetteidet az életben. Ha valaminek nekiállsz, azt egyre növekvő lelkesedéssel és erővel viszed véghez. A kirobbanó életerőt képes vagy másnak is átadni, és az emberek szívesen vannak veled, hogy vitalitásodból ők is részesüljenek.

Ezt is szeretjük