A 7 legviccesebb sms mikulásra

Küldd el a barátaidnak

Lepd meg a közeli barátaidat a legviccesebb mikulásos üzenetekkel! Szerezz örömet!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár már kinőttél a gyerekkorból, titkon mégis reméled, hogy reggelre az a bizonyos kis cipőcske megtelik? Hidd el, nem te vagy az egyedüli!

A lelke mélyén mindenkinek ott bújik a kisgyermek, aki várakozva gondol december 6-ra és a csizmába rejtett ajándékra. Ha ilyesmivel nem is készültél, lepd meg a barátaidat egy szórakoztató sms-sel!

1.

Ha utánad lopakodik egy fehér szakállas pasi, piros szerkóban, ne lepődj meg. Csak én írtam a Mikulásnak, hogy téged akarlak ajándékba.

2.

Kedves Mikulás! Tavaly egy csomó ajándékot nem kaptam meg azok közül, amiket kértem. Azért, mert nincs konkurenciája, még nem kellene elkényelmesedni.

3.

A szán lerobbant, a rénszarvasok megléptek. A kéménybe szorultam. A bokám kibicsaklott. A krampuszok pácban hagytak. Az idén nem megyek sehová: Mikulás

4.

Ez lenni kici kínai Mikulasz szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni neked jo ciszma ünnep, meg kiccaladod récire boldogsag!

Duci, piros alakok, fehér szakállal: a legédesebb Mikulás-figurák

Nézegess képeket!

Elolvasom

5.

Szerettem volna neked Mikulásra valami szépet, okosat, szexit küldeni. De sajnos nem fértem rá a kijelzőre.

6.

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó lenne, maradjunk az sms-ben.

7.

A Mikulás hozzám tért be először, hogy megkérdezze, jól viselkedtél-e. Hát, hazudtam egy kicsit, ezért telerakta a puttonyát, és éppen feléd tart! Fogadd őt szeretettel!

Ezt is szeretjük