A 8 legcukibb ingyenes képeslap mikulásra a neten
Akár zenét és feliratot is választhatsz hozzájuk
Küldj mikulásra képeslapokat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsonyi és mikulásos képeslapokkal Dunát lehetne rekeszteni, de a legtöbb ezek közül sajnos nem nevezhető minőséginek.

Mi most olyanokat gyűjtöttünk, melyek kifejezetten szépen animáltak, és amelyeket nem ciki továbbküldeni az ismerősöknek mikulás alkalmából! Tegyél te is így!

A Femina kínálata

A Feminán sok képeslap közül választhatsz, amelyeket aztán a számodra kedves szövegekkel, illetve zenékkel párosítva személyre szabhatsz az ismerősök számára.

Képeslapjaink egytől egyig szépek, egyszerre mulattatóak és szívhez szólóak, vagyis biztosan megtalálod közöttük azt a változatot, amit keresel.

Van itt olyan, ahol a fehérszakállú a rénszarvasokkal kokettál, ahol éppen síel, sőt, még egy rablóval is összefut a sötét házban. De akad nagyon aranyos hóemberes üdvözlőlapunk, illetve nyuszikkal, madarakkal és mókusokkal kedveskedő is, amely például gyerekek számára lehet ideális választás.

Nézd körbe további kínálatunkban is, nem fogsz benne csalódni.

Humoros ismerősök számára

A free-e-cards-online.com oldalán több tucat télapós képeslap található, amelyeket egytől egyig ingyenesen küldhetsz tovább az ismerőseidnek. A képeslapküldés nagyon egyszerű: ha kiválasztottad a neked tetsző lapot, akkor lehetőséged van háttér- és szövegszín, valamint zenei aláfestés választására is. Sőt, angol nyelvű jókívánságokat is találsz, ha szeretnéd így köszönteni barátaidat.

A sok elektronikus üdvözlőlap közül egy olyat ajánlunk, amelyet azok értékelnek igazán, akik vevők a humorra: eszerint a Télapó éppen a fenyőfára kapaszkodva igyekszik elkerülni a házőrzővel való további konfrontációt. Korábbi afférjuk egyértelmű jeleként a Mikulás ruhájának egy része éppen hiányzik, pont a tomporáról, ami még szánnivalóbbá teszi a fehérszakállút.

Mackóbőrbe bújt Télapó

A Hallmark képeslapjai között aranyosabbnál aranyosabb animációkat lehet találni mikulásos vonatkozásban. Bár itt csak a betű méretének növelésére van lehetőséged, az aprólékosan megrajzolt figurák és a képeslapokhoz tartozó zene telitalálat, így tulajdonképpen nincs is rá szükség, hogy ezen változtatni lehessen.

A mi személyes kedvencünk a mackóbőrbe búj Télapó, aki szárnysegédje, azaz egy kismadár segítségével kézbesíti az ajándékokat. Vagyis kézbesítené őket, ha beférne a kéményen, de ehhez egy kis közreműködésre van szüksége tollas barátja részéről. Ha szeretnéd a bájos maci ténykedését megnézni, akkor kattints ide!

Ahol te vagy a Mikulás

Hódítanak az olyan jellegű e-képeslapok, ahová a saját profilfotódat feltöltve - tulajdonképpen személyre szabottan - kívánhatsz kellemes ünnepet az ismerősöknek. A Funpunch oldala ebben a tekintetben igazán kreatívnak bizonyul, közel egy tucat olyan lapot találni itt, ahol a Mikulás bőrébe lehet bújni.

Mind közül a legjobb azonban az, amelyiken a rénszarvasok húzzák a talpalávalót a Télapónak, aki tánctudását megcsillogtatva mutatja be, hogy nem semmittevéssel tölti az év 364 napját.

Ezt is szeretjük