Ha ezt adod ajándékba, örökké emlékezni fog rá: az élmény, ami gazdagabbá tesz, nem elcserélhető
Ennél jobbat senki nem kérhet! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha kilépsz a komfortzónádból, azzal növelheted az önbecsülésedet: ajándékba sem kaphatnál jobb dolgot, mint egy olyan élményt, amely kicsit kizökkent a megszokott valóságból, a rutinodból, a komfortodból - vagy ajándékozd ezt te a számodra legkedvesebbeknek. Ehhez kínál különleges lehetőségeket a Meglepkék.hu.

Ha meglépsz valamit, amire régóta vágytál, csak eddig nem merted, az iszonyatosan nagy önbizalmat ad, hiszen legyőzöd a saját akadályaidat. Nos, ugyanez igaz a férfiakra is!

Elképzelni sem lehet jobb karácsonyi ajándékot, mint egy élményt, ami gazdagabbá tesz, és elégedettséggel tölt el. Mutatunk néhány ötletet, amivel biztos, hogy leveszed a lábáról a párodat!

Sportautó-vezetés

Nemcsak a kisfiúk élnek-halnak a kocsikért, de a felnőtt férfiak 99,9%-a is! Az adrenalin, a gyorsulás, a füstölgő gumik, de főként az, hogy egy bivalyerős járművet uralnak, hatalmas elégedettséggel tölti el a férfiakat - és lehet, hogy téged is, hiszen ki ne imádná ezt?

Egy extrém autós élmény lehet a tökéletes ajándék azok számára, akik élnek-halnak a rallyért, a kocsikért, a vezetésért vagy a sebességért. Ráadásul nem kell hozzá semmilyen különleges engedéllyel rendelkezni, elég, ha van a szeretett férfinak érvényes jogosítványa!

Fel a kezekkel!

Ha szabadidejében is a katonás-lövöldözős játékokat űzi szívesen a telefonján vagy a gépén, vagy csak szimplán fegyverőrült, most adj neki lehetőséget arra, hogy élőben is kipróbálhassa magát!

Valódi fegyverekkel, színvonalas lőtéren, világbajnok kiképzőkkel vehet részt egy lövészeten, ha egy lövészeti élménycsomagot kap tőled ajándékba. Meglepheted akár egy adrenalindús roncslövészettel, ahol valódi géppuskával lőhet szét valódi autókat - ez még stresszoldásnak is tökéletes.

A ti bakancslistátokon rajta van?

Az ejtőernyős tandemugrás! Nem egy átlagos ajándék, és annak, aki szereti az adrenalint, szereti feszegetni a saját határait, vagy rajong a különleges élményekért, ez tökéletes ajándék, és egészen biztos, hogy örökké emlékezni fog rá.

És miért ne élhetnétek át együtt ezt a különleges dolgot: páros tandemugrásra is van lehetőség, és még kamerafelvételt is készíthettek róla, hogy bármikor felidézhessétek az eddigi legextrémebb közös élményeteket.

Az se tartson vissza, hogy télen azért ez nem olyan jó móka, mert ha a Meglepkék.hu-nál veszed az utalványt, azt a következő tíz hónapban még bőven ráértek beváltani.

Stresszoldás, nem szokványos módon

A legtöbb feszültség az emberben talán ünnepek előtt gyülemlik fel, és amikor már úgy érzi, hogy legszívesebben falhoz vágna néhány tányért és poharat, akkor jön el az ideje, hogy muszáj kiereszteni a gőzt, mert ha magába fojtja, a személyes kapcsolatai mehetnek rá.

Ennek a csúnya gőznek a kieresztésére sokaknak megvan a saját szokásuk, de egy-egy, kevéssé megszokott módszerrel sokkal jobb feloldani a stresszt. A repülés, az adrenalin nagyon jó stresszoldók, ehhez pedig remek alkalmat nyújt a szélcsatornás lebegés vagy egy műrepülés akár sugárhajtású repülővel.

Libabőrös élményben lehet része a szeretett férfinak, ha megajándékozod őt a repülés élményével, a lehető legextrémebb módon: a jetlevvel és a flyboarddal való víz feletti repülés igazi akciófilmes megoldás!

Még több extrém élményért látogass el a Meglepkék.hu weboldalára, és nézd meg, milyen páratlan lehetőségeket ajánlanak, akár pároknak is!

Ezt is szeretjük