Melyik napon születtél?

Így találhatod meg lelki társadat!

Talán még nem találkoztatok, de az is lehet, hogy nap mint nap egymás mellett mentek el.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben azt gondolják, a lelki társ az a személy, aki kiegészíti őket, aki a másik felük. A kép ennél jóval árnyaltabb. Elképzelhető ugyanis, hogy az illetővel karmikus adósságotok van egymás felé, együtt kell dolgoznotok egy cél érdekében, esetleg nem a legkíméletesebb eszközök révén kell segítenetek egymás fejlődését.

Amennyiben sikerül közösen felülkerekednetek a nehézségeken, boldog, kiteljesedett élet lesz a jutalmatok. Eláruljuk, hogyan találhatod meg azt a személyt, akivel több korábbi élet köt össze, és akit a karma mesterei melléd rendeltek.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Lelki társaddal, akivel különböző felállásokban bár, de már több életen keresztül szoros kapcsolatban álltál, törlesztenetek kell egymás felé - valószínűleg korábban kölcsönösen fájdalmat okoztatok egymásnak.

Jelenlegi megtestesülésetekben is összefut sorsotok, ám készülj fel arra, hogy az első találkozás nem lesz túl kellemes, olyannyira, hogy talán a hátad közepére kívánod majd az illetőt. Viseltess megértéssel és toleranciával a kevéssé rokonszenves emberek iránt - gondolj arra, hogy közöttük van az is, akire mostanáig vártál.

Ha kedden születtél

Lelki társad akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítasz rá. Talán egy szakmai előadáson vagy egy céges rendezvényen találkozik össze a tekintetetek.

Mintha egy mágnes vonzana feltartóztathatatlanul, aminek nem tudsz, de nem is akarsz ellenállni - és biztos lehetsz benne, hogy ő is így érez. Ugyanakkor - tartva attól, hogy újabb lelki sebeket szereztek - mindketten ódzkodtok az első lépés megtételétől. Légy te a kezdeményező fél, például dobj fel valamilyen semleges témát, a többit pedig nyugodtan bízd a karma mestereire.

Ha szerdán születtél

Lelki társaddal több szálon összefut az életetek - hasonló területen dolgoztok, egymáshoz közel laktok, talán még a baráti társaságotok egy része is közös. Az, hogy mikor kerül sor a nagy találkozásra, rajtad is múlik.

Bármilyen sok is a tennivalód, mozdulj ki minél többször, és a karma mesterei gondoskodnak majd arról, hogy útjaitok keresztezzék egymást. Azonnal tudni fogod, kivel állsz szemben - sosem tapasztalt gyönyör önt majd el a közelében, lábad elgyengül, szíved pedig majd’ kiugrik a helyéről. Légy úrrá izgatottságodon, ellenkező esetben életed nagy lehetőségét szalaszthatod el.

Ha csütörtökön születtél

A leghétköznapibb helyszínen - egy bevásárlóközpontban vagy egy benzinkúton - találkozol lelki társaddal. Úgy érzed majd, mintha már az örökkévalóságtól kezdve ismernéd őt, ami egyfelől izgalommal tölt el, másfelől viszont hátrálásra késztet - igyekszel racionalizálni a helyzetet, netán a menekülést fontolgatod.

Jobban teszed azonban, ha tudomásul veszed, hogy dolgotok van egymással, és a pillanatban megmaradva igyekszel minél természetesebben és nyitottabban viselkedni. Ebben a megtestesülésetekben talán ez az utolsó alkalom arra, hogy törlesszétek egymás felé karmikus adósságotokat, illetve eleget tegyetek egy közös feladatotoknak.

Ha pénteken születtél

Bizonyára meglepően hangzik, de egyik volt szerelmed a lelki társad, akitől valószínűleg nem a legbékésebben váltál el. Valójában még megtestesülésetek előtt vállalta azt - éppen az irántad való szeretetéből fakadóan -, hogy esetenként nem a legkíméletesebb módon segíti tanulási folyamatodat, és ennek megfelelően bizony bele is vitt néhány fájdalmas szituációba.

Számíthatsz arra, hogy exeddel - mintegy véletlenül - összefutsz a közeljövőben. A találkozás során egymásra csodálkoztok, és új megvilágításban látjátok a másikat, ami magában hordozza az újrakezdés lehetőségét.

Ha szombaton születtél

Lelki társad tágabb ismeretségi köröd egy tagja, sőt, mi több, már meg is próbált közeledni hozzád, ám mindannyiszor falakba ütközött. Nem csoda persze, hogy van benned némi ellenérzés iránta, hiszen előző életetekben fájdalmat okozott neked - ám éppen ezt szeretné most jóvá tenni. Ha legközelebb próbálkozik, próbálj meg nyitni felé. Ugyanilyen fontos, hogy ne szégyelld előtte kisebb-nagyobb gyengeségeidet sem, hiszen a lelke mélyén ismeri azokat. Nem beszélve arról, hogy az emberek általában nem egymás erényeibe, hanem hibáiba szeretnek bele - éppen ettől csodálatos a szerelem.

Ha vasárnap születtél

Lelki társadat már ismered - még az sem kizárt, hogy rendszeresen találkoztok, netán munkakapcsolat fűz benneteket egymáshoz. Vonzódsz hozzá, miközben időnként megmagyarázhatatlan módon félelmet, netán haragot is érzel iránta. Jobb, ha tudomásul veszed: a karma láthatatlan szálai kötnek össze az illetővel, és át kell adnod magad a történéseknek.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Készülj fel arra is, hogy kapcsolatotokban hullámhegyek és -völgyek követik majd egymást, ugyanis erős tükröt tartotok egymásnak, ily módon kölcsönösen elősegítve a másik fejlődését.

Ezt is szeretjük