3 hely, ahol a legvidámabb karácsonyi képeslapok várnak
Vidám animációk, fülbemászó dallamok, mindez pedig egyedi szöveggel ellátva. Tetszik az ötlet?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajlamos vagy mindent az utolsó pillanatra hagyni, így idén is későn jutott eszedbe, hogy képeslappal kívánj kellemes ünnepeket a távoli rokonoknak vagy a barátaidnak? Vagy egyébként is jobban kedveled online elküldeni a jókívánságokat?

Ismerj meg három helyet, ahol a legvidámabb képeslapokat találod. A választék bőséges, a használatuk egyszerű, ráadásul pillanatok alatt elröptetheted velük jókívánságaidat a szeretteidnek!

Egyszerű és átlátható: free-e-cards-online.com

Bár a főoldal kissé unalmasnak hat, alapvetően könnyen átlátható. A bal oldali menüben a Seasonal E-Cards fül alatt első helyen hozza a karácsonyi képeslapgyűjteményt, melyben animált, zenés és hagyományos lapokkal is találkozhatsz. Ezekből a főoldalon is találsz válogatást.

A képeslapot nyolc egyszerű lépésben állíthatod össze. Elsőként válaszd ki a neked tetsző lapot, majd add meg a levelezőlap hátterét és a szöveg színét. Zenei aláfestést is választhatsz mellé, illetve, ha nem vagy egy tollforgató bajnok, akkor az előre megfogalmazott, angol nyelvű szövegek között is böngészhetsz. Ezután már csak a fejléc kiválasztása, a saját szöveg bepötyögése és az adatok megadása van hátra. Az oldal nagy előnye, hogy az alapoktól állíthatod össze a képeslapot. Ráadásul ehhez regisztrálnod sem kell, az oldal használata ingyenes, van előnézeti és időzített küldés funkció, és egyszerre több ismerősödnek is el tudod postázni.

Az oldal a fiatalabb korosztályt célozza meg, főleg a mesés, rajzolt lapokat részesítik előnyben. A legvidámabb képeslap a Dancing Santa and Band névre hallgat, melyben a télapó egy rockbanda vezetője.

A legédesebb kisállatos: 123greetings.com

A képeslapküldő főoldala elég zsúfolt, de segítség, hogy az épp aktuális eseményre küldhető képeslapokból látható válogatás. Kategóriákra bontva a legnézettebb, legtöbbször elküldött vagy legtöbb szavazatot kapott lapok közül választhatod ki a neked tetszőt. Nem szükséges regisztrálnod, a használata teljesen ingyenes, és az oldal is tökéletesen áttekinthető.

A küldés egyszerű: elsőként kattints a kiválasztott lapra, írd be a saját email-címed és a neved, valamint a címzett adatait, és már úton is van az ajándékod. Bár előnézet funkció nincs, arról kapsz visszajelzést, ha a címzett megnyitotta a lapot. Az oldal egyetlen hátránya, hogy csak kész képeslapok közül választhatsz, nem küldhetsz hozzá saját zenét vagy egyéni beállítást. A legédesebb karácsonyi lapon egy sereg kiskutya és cica látható, és egy ismert karácsonyi dalt ugatnak-nyávognak el. Ha az ismerősöd rajong a kisállatokért, biztosan imádja majd!

A legkényelmesebb: femina.hu Képeslapok

Nincs kedved angol nyelvű oldalakkal bajlódni? Akkor a legegyszerűbb, ha a karácsonyi oldal böngészése után a femina.hu-ról küldöd el az üdvözlőlapjaidat. Már a főoldal tetején megtalálod a Képeslapok menüpontot, melyről egy kattintással a képeslapoknál találod magad.

A lapokat három szempont szerint kategorizálták: rovatok, heti top és ajánlott képeslapok között válogathatsz. Az oldal nagyon könnyen használható, és regisztrálnod sem kell azért, hogy alkalmazd a szolgáltatást. A küldés előtt átírhatod a lap feliratát, majdnem ötven dallamból választhatsz kísérőzenét, és az előnézetben ellenőrizheted a végeredményt.

A képeslapküldő előnye, hogy ingyenes, gyors, nincs túl sok kategória, de azok nagyon jól szerkesztettek. Ezenkívül egyszerűen használható az oldal, és kiélheted benne a kreativitásodat is.

Ezt is szeretjük