Így nem lesz unalmas a karácsonyi családi fotó: 6 különleges helyszín, ami segít megőrizni a pillanatot
A karácsonyi fotózások egyre népszerűbbek, néhány különleges helyszínnel pedig biztosan nem lesz szokványos a beállítás.

GettyImages-1355054261
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsonyi családi fotózás népszerű szolgáltatás az ünnepek előtt, a stílusosan berendezett stúdiókban varázslatos környezetben készülhetnek el a professzionális, jól beállított fényképek, melyek örök emlékek maradnak.

Bár akadnak ügyes amatőr fotósok, akik minden helyszínből ki tudják hozni a maximumot, és már sok esetben egy mobiltelefonnal is éles, gyönyörű képek készíthetők, a stúdiókat és a profi fotózást semmi nem tudja felülmúlni minőségében. Sok otthonban nem adottak az ideális fényviszonyok, a mindennapos élettérben pedig tökéletes rendet sem könnyű teremteni. 

Különleges karácsonyi fotózások

Az elmosódott, sötét fényképek helyett sokan inkább profi fotózás keretében örökítik meg a család karácsonyi idilljét. A szokásos tematikák, a kandallós, tündéri beállítások is kedveltek a családok körében, ám ha idén az átlagtól eltérő képekre vágysz, néhány szuper lehetőséget érdemes számba venned.

Karácsonyi fotózás alpakafarmon

Ha valami, hát egy karácsonyfa előtt pislogó alpaka garantáltan egyedivé teszi az ünnepi fotókat. A csabaszabadi Suri Alpaka Farmon ezért szokatlan lehetőséget nyújtanak az érdeklődők számára: az állatokat karácsonyi fotózás keretében is megismertetik az érdeklődőkkel. Az időpontok fixek, melyek előzetes időpont-egyeztetéssel foglalhatók.

✨ K A R Á C S O N Y I F O T Ó Z Á S ✨ 🎄 ✨ A L P A K Á K K A L ✨ 🎄 ✨ November 27. Vasárnap ✨🎄 ✨ December 3. Szombat...

Közzétette: Suri Alpaka Farm – 2022. október 26., szerda

A Békés megyei farm egyébként is páratlan helyszín, ahol az ember megismerheti az alpakákat, etetheti őket, sőt, egy kísérő segítségével akár egy kis sétát is tehet velük az erdei ösvényen, miközben többet megtudhat az állatról. Bakancslistás helyszín, ahol minden alpaka külön egyéniség: Kodi, Karcsi, Atika, Timon és a többiek boldogan várják a látogatókat.

Karácsonyi fotózás retró jágányokkal

A szabadtéri fotózás kötetlen, jó élmény, a retró hangulatot megidéző oldtimer járgányok és a karácsonyi dekoráció pedig igazán bájos kombinációt alkothatnak. A kecskeméti Bukovszki Birtokon például egy klassz bogárhátúval fotózkodhattok előre szervezett, foglalható időpontokban, többféle csomag keretében a Serenity Team - Fotó és videó jóvoltából.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fotózás fenyőfák között

Egy fenyőfával teli birtok nem mindennapi helyszín a szabadtéri fotózásokhoz, pedig akár ez is lehet a varázslatos karácsonyi képek háttere. A Vác szomszédságában található Kosdon egy igazi karácsonyfafarm működik, ahol a Ginger And Lime Photography tart jó hangulatú fotózást évről évre.

Díszítős, egyéni portrékra, családi és házi kedvences beállításokra mind-mind van lehetőség, akár saját kedvenc karácsonyfadíszeket is vihetnek a jelentkezők, hogy még személyesebbek legyenek a fotók.

Karácsony egy dobozban a kutyussal

Az In the box fotózás is igazán izgalmas, és cseppet sem unalmas, sőt, üdítően kreatív kompozíciókra ad lehetőséget azok számára, akik kerülnék a már-már giccses, csodavilágot idéző háttereket, és inkább a minimalista beállítások hívei.

Karácsonyi fotózás kicsit másképp... ❤✨ Korlátozott számban, de idén is elérhető az in the box karácsonyi fotózás, ahol...

Közzétette: Pixdog - Kutyafotózás – 2022. november 13., vasárnap

Ha a kutyusodat is szeretnéd látni a közös képeken, akkor többek közt a nyírbátori Pixdognál is foglalhatsz időpontokat dobozos fotózásra: egyedi, fantáziadús fotósorozatot készítenek kedvencedről vagy gazdival együtt.

Jótékonysági fotózások

Ha szeretnéd a házi kedvencedet jól beállított, profi fotókon megörökíteni, miközben egyúttal jótékonykodsz is, több szuper programot is érdemes megfontolnod. A tiszafüredi Dr. Koska Állatorvosi Rendelőben karácsonyi fotófallal és finom jutalomfalatokkal készülnek december 2-ától 4-éig a kutyusok, cicák és más házi kedvencek fényképezésére, melyre adomány fejében van lehetőség. Az adományokat a Bajba Jutott Állatokért Alapítványnak gyűjtik, akik a Tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit szeretnék megajándékozni minden jóval. 2 kép ára 10 kilogramm tápadomány, de konzerveket, fogtisztító csontokat is leadhattok itt.

Budapesten a 13. kerületi Armada Étterem és Kávézóban VAU! A PELYHES... Karácsonyi kutyás vásár és jótékonysági fotózás címen tartanak adománygyűjtéssel egybekötött kézművesvásárt december 17-én, az EBoriginal szervezésében. Az esemény alatt nemcsak remek kutyás holmikat szerezhettek be kedvenceiteknek a kiállítóktól, de fotózással és jótékonysági gyűjtésekkel is készülnek. Többek közt Németh Magdolna péceli állatvédő civil csapatának és hatalmas farmjának is nagy szüksége van a segítségre, az eledeltől kezdve a gyógyszereken át a tisztítószerekig sok tárgyi adományt leadhattok.

Az ünnep valódi arca rajzokon

Egy brit művész vicces képeken mutatta be, milyen az ünnepi készülődés valódi oldala.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük