Íme, a legegyszerűbb karácsonyi dekorációk
Lépésről lépésre, videóval
Öltöztesd ünnepi díszbe az otthonod dekorációs ötleteink segítségével! Rajta!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha igazán szereted a karácsonyt, akkor biztosan nem teher számodra a lakás feldíszítése, ahogyan az ajándékok megvásárlása vagy éppen saját kezűleg való elkészítése sem.

Videóink lépésről lépésre bemutatják a legszebb dekorációk elkészítését, sőt, még az ajándékozásban is segítséget nyújtanak.

Ha szeretnéd otthonodat a lehető legszebb dísz öltöztetni, akkor nézd meg őket, és alkoss!

Négyszögletes ajtódísz

Ha eddig még nem tetted, akkor itt az idő, hogy előrukkolj egy karácsonyi kopogtatóval, jelezve, hogy te már teljes mértékben készen állsz a karácsonyra.

Ebben nyújt segítséget Bolf József virágkötő, aki egy egészen egyedi, négyszögű ajtódísz elkészítését mutatja be.

Nem lesz másra szükséged, mint egy alapra, néhány fenyőágra, tobozra és pár gömbdíszre, illetve egy erős ragasztópisztolyra.

Néhány perc alatt olyan kopogtatót készíthetsz, amivel kivívhatod a szomszédság elismerő pillantásait.

Ünnepi asztal

A családi étkezéseket úgy tudod igazán meghitté tenni, ha nemcsak az ünnepi fogásokat készíted el, hanem fel is díszíted az asztalt.

Egy jól megválasztott terítő már önmagában is sokat nyom a latban, de ha igazi asztali éket akarsz, ami magára vonzza a tekintetet, akkor válaszd természetes asztaldíszünket. Néhány fenyőág, toboz és gyertya kompozíciójával virágosokat megszégyenítő dekorációt készíthetsz!

Ehető ajándékok

A kézzel készített ajándékok sokkal személyesebbek, mint a boltban vásárolt csodák. Persze nem mindenki lehet tehetséges kézműves mester, és nem is mindenki szereti az efféle, porfogónak titulált figyelmességeket. Gasztroajándék-tippjeinkkel azonban bárkinek örömet szerezhetsz, aki egy picit is szereti a hasát. Ezek az ötletek egyszerűen megvalósíthatók, látványosak és ízletesek.

Az ablak éke

A lakás dekorálásánál érdemes különös figyelmet szentelni az ablaknak, hiszen ez az, ami belülről és kívülről is egyaránt látszik. Nemcsak a saját otthon töltött perceidet teheted meghittebbé egy ilyen dísszel, hanem a járókelőknek is szerezhetsz néhány jó pillanatot, ahogy felnéznek ablakodra. Készítsd el üveggömbből, tobozból és manófigurákból eszkábált installációt!

A tökéletes mézeskalács

Ha igazán jó mézeskalácsot szeretnél enni, akkor fogadd meg gasztronómiai szakértőnk, Ganter Klára tanácsait, ugyanis videónkban elárulja a tökéletes gyömbéres sütemény receptjét.

VÉGTELEN ÖTLET, MINDEN ALKALOMRA

A dm Ajándékkártya univerzális ajándék, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be a dm üzleteiben, amire a leginkább vágyik.

Keresse a limitált, karácsonyi dm Ajándékkártyákat az üzletekben, töltse fel a kívánt, tetszőleges összeggel, és lepje meg Szeretteit a választás lehetőségével!

Promóció

Sőt, még abban is segít, hogyan tudod a bájos kis figurákat kidíszíteni. Kicsik és nagyok számára is jó program lehet a finomságok közös elkészítése.

Ezt is szeretjük