Nemcsak a karácsonyfára kerülhet: az égősorok máshol is gyönyörűen mutatnak
A fényfüzérek nemcsak a karácsonyfán mutatnak meseszépen: nyugodtan vedd elő a dobozból, és dekorálj velük!

shutterstock 234360388
beauty and style
Top olvasott cikkek

December elején mindenkiben elkezd motoszkálni a vágy, hogy teljes karácsonyi díszbe vágja otthonát, már hetekkel az ünnep előtt. Hagyományosan csak december 24-én szokás felállítani a fenyőfát, a padlás polcain porosodó, díszekkel teli dobozokból azonban egy dolgot már most kivehetsz.

A fényfüzérek lehetnek színesek, hideg vagy meleg fényűek, de mindenképp hihetetlenül dekoratívak tudnak lenni a lakás bármely pontján, a karácsonyfán kívül is. 

Olcsó, de mutatós

A fényfüzér nem nagy beruházás: nem is feltétlenül kell a karácsonyfára valókat felhasználni, alig ezer forintból elemes és konnektorba dugható változatok is kaphatók. A LED-es fényeknek köszönhetően azért sem kell aggódnod, hogy megdobják a villanyszámlát: ez a dekoráció tényleg filléres, mégis meseszépen mutat! A hideg fehér fények elegáns, a színes, vibráló színek izgalmas hangulatot keltenek, a mi kedvencünk azonban a meghittséget árasztó, meleg fehér fény. Nézd meg, hányféle módon dekorálhatod így a lakást!

(Képek: Pinterest.)

Fekete és arany

A meleg fényű izzók mellé az aranyszínű díszek tökéletesen passzolnak, de a piros helyett idén kombináld őket valami teljesen szokatlannal: a fekete karácsony új értelmet nyer!

Ezt is szeretjük