Álomszép ünnepi hangulatot varázsol, ha így teszed fel a fényfüzért: 8 egyszerű, mégis mutatós megoldás

A fényfüzérek nem csak a karácsonyfán mutatnak jól, ha ötletesen helyezed el őket, varázslatos hangulatot kölcsönöznek bármilyen szobának.

GettyImages-1169373161
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fényfüzérek a karácsony kihagyhatatlan elemei. Persze "remek" érzés konstatálni, hogy a gondosan eltett díszes égősorok a tárolóhelyükön eltelt egy év alatt annyira összegubancolódnak, hogy legalább félórás műveletet igényel a rajtuk kialakult gordiuszi csomók kioldása.

De ezek a bosszantó vagy kevésbé bosszantó pillanatok is az ünnep részei, és ma már annyiféle fényfüzér kapható a boltokban, hogyha valamelyik égősor esetleg pont karácsony közeledtével menne tönkre, pillanatok alatt pótolható. Nem érdemes bosszankodni, pláne nem akkor, amikor végre egy kis pihenőideje van az embernek.

Fényes karácsony

A szentestéhez bizonyos illatok, fények és érzések tartoznak, melyek együttesen teremtik meg az ünnepi hangulatot. Ilyenkor mindenki kicsit másképp is viselkedik, máshogy öltözik, hiszen nemcsak környezetünk, de a lelkünk is ünnepi ruházatot ölt. Ez nem egy átlagos hétköznap, hanem a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, mely alatt a szeretteinkre gondolunk, és így vagy úgy, de megajándékozzuk egymást. Még ha nem is jut sok idő a készülődésre, egy-egy kreatívan elhelyezett fényfüzérrel csodát lehet művelni - ötletes megoldásokat mutatunk.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: pinterest, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük