Káprázatosan szép ünnepi dekorációk
Tedd egyedivé otthonodat a legszebb karácsonyi dekorációk segítségével! Díszítésre fel!

Dia

	Adventi koszorú másképp	Az adventi koszorút nem muszáj négy gyertyából megvalósítanod. Vedd elő a kreatív éned, dekorálj ki egy kisebb átmérőjű koszorút gyümölcsökkel, majd állítsd a közepébe a mécsestartót. Már csak egy mécsesre és egy szál gyufára lesz szükséged.

Adventi koszorú másképp

Az adventi koszorút nem muszáj négy gyertyából megvalósítanod. Vedd elő a kreatív éned, dekorálj ki egy kisebb átmérőjű koszorút gyümölcsökkel, majd állítsd a közepébe a mécsestartót. Már csak egy mécsesre és egy szál gyufára lesz szükséged.

Dia

	Fellógatott szerelemhozó	Fagyöngy alatt szabad a csók, tartja a mondás. A skandináv mitológia jelképes növénye a szeretet és a szerelem szimbóluma, a babona pedig úgy tartja, hogy a kis bogyós növény alatt váltott csók elhozza a szerelmet.

Fellógatott szerelemhozó

Fagyöngy alatt szabad a csók, tartja a mondás. A skandináv mitológia jelképes növénye a szeretet és a szerelem szimbóluma, a babona pedig úgy tartja, hogy a kis bogyós növény alatt váltott csók elhozza a szerelmet.

Dia

	Illatozó szobák	A konyhából is előbűvészkedheted a karácsonyi díszek alapanyagait. A fahéjrudak összekötözve nem csak mutatósak, de remek illatot árasztanak, pláne akkor, ha szárított narancskarikákkal is tarkítod a kompozíciót.

Illatozó szobák

A konyhából is előbűvészkedheted a karácsonyi díszek alapanyagait. A fahéjrudak összekötözve nem csak mutatósak, de remek illatot árasztanak, pláne akkor, ha szárított narancskarikákkal is tarkítod a kompozíciót.

Dia

	Ami már nem kell	A leselejtezett díszeket felhasználhatod az étkező- vagy a dohányzóasztal díszítésére. Egy lapos tálba öntsd össze őket, majd mécsesekkel díszítsd ki a peremet. Ez azért is praktikus, mert kisebb esély van rá, hogy a viasz az asztalra csepeg.

Ami már nem kell

A leselejtezett díszeket felhasználhatod az étkező- vagy a dohányzóasztal díszítésére. Egy lapos tálba öntsd össze őket, majd mécsesekkel díszítsd ki a peremet. Ez azért is praktikus, mert kisebb esély van rá, hogy a viasz az asztalra csepeg.

Dia

	Koszorút mindenhová	Jóllehet az adventi koszorú a lakás fő éke, a kopár falakat is díszítheted fenyőágakkal. Egy koszorúalapra rögzíts körbe gallyakat, majd tetszésed szerint díszítsd tovább. Ez az egyszerű tobozokkal dekorált koszorú természetességet sugároz.

Koszorút mindenhová

Jóllehet az adventi koszorú a lakás fő éke, a kopár falakat is díszítheted fenyőágakkal. Egy koszorúalapra rögzíts körbe gallyakat, majd tetszésed szerint díszítsd tovább. Ez az egyszerű tobozokkal dekorált koszorú természetességet sugároz.

Dia

	A csillár szépsége	A kisebb karácsonyi gömböket egyszerűen kösd vékonyabb és vastagabb selyemszalagokra - vigyázz, hogy ne legyen túl súlyos a dekoráció -, majd akaszd fel a kompozíciót a csillárra.

A csillár szépsége

A kisebb karácsonyi gömböket egyszerűen kösd vékonyabb és vastagabb selyemszalagokra - vigyázz, hogy ne legyen túl súlyos a dekoráció -, majd akaszd fel a kompozíciót a csillárra.

Dia

	Narancsba rajzolt minták	A narancsok és a szegfűszeg kombinációja nem csak illatban páratlan, de látványnak sem utolsó. Tetszésed szerint olyan motívumokkal díszítheted a narancsot, amilyennel szeretnéd. Egy szép tálban minden tekintetet magukra vonzanak.

Narancsba rajzolt minták

A narancsok és a szegfűszeg kombinációja nem csak illatban páratlan, de látványnak sem utolsó. Tetszésed szerint olyan motívumokkal díszítheted a narancsot, amilyennel szeretnéd. Egy szép tálban minden tekintetet magukra vonzanak.

Dia

 	Az egyszerűség ereje  	Néha a legegyszerűbb dekoráció sokkal látványosabb, mint órákig fabrikált társai. Egy üvegvázába vagy -tálba szórj szivárvány színekben pompázó karácsonyi gömböket, és tedd a lakás egy jó látható pontjára.

Az egyszerűség ereje

Néha a legegyszerűbb dekoráció sokkal látványosabb, mint órákig fabrikált társai. Egy üvegvázába vagy -tálba szórj szivárvány színekben pompázó karácsonyi gömböket, és tedd a lakás egy jó látható pontjára.

Dia

 	Mézeskalács díszek  	Akár a mézeskalácsokat is felhsználhatod a dekoráció elkészítéséhez. Ha szépen kidíszíted a fenyőfa, harang vagy éppen csillag mintákat, igazán egyedien dekorált karácsonyfát tudhatsz magadénak.

Mézeskalács díszek

Akár a mézeskalácsokat is felhsználhatod a dekoráció elkészítéséhez. Ha szépen kidíszíted a fenyőfa, harang vagy éppen csillag mintákat, igazán egyedien dekorált karácsonyfát tudhatsz magadénak.

Dia

 	Karácsonyi köntösben a bejárat  	A lakás ünnepi díszbe borulása a bejárati ajtónál kezdődik. Készíts kopogtatót a kedvenc díszeidből, valamint némi fenyőágból. Esetleg szalagokkal és különféle csecsebecsékkel is dekorálhatod a kész kompozíciót, csak a fantáziád szabhat határt.

Karácsonyi köntösben a bejárat

A lakás ünnepi díszbe borulása a bejárati ajtónál kezdődik. Készíts kopogtatót a kedvenc díszeidből, valamint némi fenyőágból. Esetleg szalagokkal és különféle csecsebecsékkel is dekorálhatod a kész kompozíciót, csak a fantáziád szabhat határt.

Ezt is szeretjük
Fotó: