Álomszép a Fehér Ház karácsonyi díszítése - Melania Trump gyönyörűen kidekorálta

Képeken a Fehér Ház karácsonyi dekorációja a különböző first ladyk keze alatt.

feher-haz-karacsonyfak-first-ladyk-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétség sem fér hozzá, hogy Melania Trump az amerikai történelem egyik legstílusosabb first ladyje. Páratlan ízlése nemcsak a ruháin, vagy az otthona berendezésén látszódik, hanem a Fehér Ház sikkes karácsonyi dekorációján is, amit immár második éve álmodott meg tökéletesre.

Így díszítettek a különböző first ladyk

Az épület dekorációjának megtervezése és a kivitelezés felügyelete különleges, igazán megtisztelő feladatkör, ami minden évben az elnöki feleségekre hárul. Vannak, akik modernebb megoldásokkal próbálkoztak, mások inkább a hagyományosabb díszekre esküdtek, és voltak olyanok is, akik az odalátogató gyerekeknek próbáltak meg minél nagyobb örömöt okozni.

Melania Trumpnak eddig két éve volt rá, hogy lenyűgözze az amerikaiakat - és még legalább két év vár rá, hogy kiélje minden kreatív ambícióját a karácsonyi dekort illetően. Mutatjuk, hogy díszítette fel idén és tavaly a Fehér Házat. Összeállításunkból pedig azt is megtudhatod, hogyan díszítették fel Michelle Obama, Jackie Kennedy, Hillary Clinton, Nancy Reagen, vagy éppen Laura és Barbara Bush karácsonyfáját, amikor ők voltak az ország elsőszámú asszonyai.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük