Zúzmarás ezüstdekorációk
Dekoráld a fát, az ajándékokat vagy akár az egész lakást! Az ezüstöt nem lehet megunni - pláne karácsonykor nem.

Dia

 	Angyalkák otthon 	Ültess ezüstbe öltözött angyalokat a kandalló fölé vagy az ablakpárkányra. Ruhácskájukat magad is könnyen elkészítheted - csak egy kis alufólia kell hozzá, szárnyaikhoz pedig fehér toll. 	Kapcsolódó cikk: 	10 csodás karácsonyi dekorációötlet a Youtube-on »

Angyalkák otthon

Ültess ezüstbe öltözött angyalokat a kandalló fölé vagy az ablakpárkányra. Ruhácskájukat magad is könnyen elkészítheted - csak egy kis alufólia kell hozzá, szárnyaikhoz pedig fehér toll.

Kapcsolódó cikk:
10 csodás karácsonyi dekorációötlet a Youtube-on »

Dia

 	Metálos gyertyafény 	Az ezüstben pompázó gyertyák már önmagukban is gyönyörűek, hasonló tónusó poharaiddal pedig még ünnepibbé varázsolhatod a kompozíciót. 	Kapcsolódó cikk: 	A 10 legszebb karácsonyi dekoráció, amit valaha láttunk » 	 

Metálos gyertyafény

Az ezüstben pompázó gyertyák már önmagukban is gyönyörűek, hasonló tónusó poharaiddal pedig még ünnepibbé varázsolhatod a kompozíciót.

Kapcsolódó cikk:

A 10 legszebb karácsonyi dekoráció, amit valaha láttunk »
 

Dia

 	Ezüst minden 	Az ezüst talán fehérrel kombinálva a legszebb. Karácsonykor akár az egész lakást beboríthatod kombinációjukkal. A csillogó műfenyőn át a metálos ágytakaróig mindenen csodálatos, csak arra figyelj, hogy meglegyen az összhang.

Ezüst minden

Az ezüst talán fehérrel kombinálva a legszebb. Karácsonykor akár az egész lakást beboríthatod kombinációjukkal. A csillogó műfenyőn át a metálos ágytakaróig mindenen csodálatos, csak arra figyelj, hogy meglegyen az összhang.

Dia

	Meseszép csomagok	Nem feltétlen kell a legszínesebb csomagolókat megvenned, ha igazán szép, ízléses ruhába szeretnéd bújtatni meglepetéseidet. Egy egyszerű ezüstös papírból is mesés ajándékot varázsolhatsz, válassz hozzájuk illő, metál masnikat.

Meseszép csomagok

Nem feltétlen kell a legszínesebb csomagolókat megvenned, ha igazán szép, ízléses ruhába szeretnéd bújtatni meglepetéseidet. Egy egyszerű ezüstös papírból is mesés ajándékot varázsolhatsz, válassz hozzájuk illő, metál masnikat.

Dia

 	Stílusos kopogtató 	Bejárati ajtódat is könnyedén karácsonyi díszbe boríthatod egy egyszerű ezüstkoszorúval, mely önmagában, díszek nélkül is csodásan mutat. Ha a letisztult stílust kedveled, remek választás. 	Kapcsolódó cikk: 	Készíts egyedi karácsonyi koszorút az ajtóra! » 	 

Stílusos kopogtató

Bejárati ajtódat is könnyedén karácsonyi díszbe boríthatod egy egyszerű ezüstkoszorúval, mely önmagában, díszek nélkül is csodásan mutat. Ha a letisztult stílust kedveled, remek választás.

Kapcsolódó cikk:
Készíts egyedi karácsonyi koszorút az ajtóra! »

 

Dia

 	Kristálydísz 	Ha hókristályok nincsenek is az ablakodon, a fára akkor is felaggathatod őket. A ragyogó ezüstdísz akár a függönyről lelógatva is gyönyörű. Ezüstös pelyheket te magad is gyárthatsz, sablon és gyöngyök segítségével, a hozzávalókat hobbiboltokban szerezheted be.

Kristálydísz

Ha hókristályok nincsenek is az ablakodon, a ra akkor is felaggathatod őket. A ragyogó ezüstdísz akár a függönyről lelógatva is gyönyörű. Ezüstös pelyheket te magad is gyárthatsz, sablon és gyöngyök segítségével, a hozzávalókat hobbiboltokban szerezheted be.

Dia

 	Fa - másképp 	A vázában álló dekorágakat is ünnepi díszbe öltöztetheted, ha lefújod ezüstös spray-vel, és karácsonyi díszeket aggatsz rájuk. Tedd az asztal közepére - meglátod, a csodájára fognak járni.

Fa - másképp

A vázában álló dekorágakat is ünnepi díszbe öltöztetheted, ha lefújod ezüstös spray-vel, és karácsonyi díszeket aggatsz rájuk. Tedd az asztal közepére - meglátod, a csodájára fognak járni.

Dia

 	Ragyogó gömbök 	A csillogó gömdíszek nem csupán a fán mutatnak remekül. Tedd őket egy szép tányérra, és máris kész a pompás, csillogó asztali dísz. Ha így túl egyszerűnek tartod, tegyél mellé zöld ágakat.

Ragyogó gömbök

A csillogó gömdíszek nem csupán a fán mutatnak remekül. Tedd őket egy szép tányérra, és máris kész a pompás, csillogó asztali dísz. Ha így túl egyszerűnek tartod, tegyél mellé zöld ágakat.

Dia

	Ezüstös fa	Ha nem elégszel meg azzal, hogy a karácsonyfadíszek kedvenc színedben pompáznak, vásárolj ezüstös műfenyőt. Zöld társaival ellentétben igazán ízléses is lehet, és csupán néhány gömbbel is a lakás igazi éke lesz.

Ezüstös fa

Ha nem elégszel meg azzal, hogy a karácsonyfadíszek kedvenc színedben pompáznak, vásárolj ezüstös műfenyőt. Zöld társaival ellentétben igazán ízléses is lehet, és csupán néhány gömbbel is a lakás igazi éke lesz.

Dia

	Ezüstös levelek	Csempéssz az asztali vázába a fenyőágak közé ezüsttel lefújt leveleket, remekül fog mutatni az ebédlőasztalon, de akár a szoba egy üres sarkát is feldobhatod vele.	 

Ezüstös levelek

Csempéssz az asztali vázába a fenyőágak közé ezüsttel lefújt leveleket, remekül fog mutatni az ebédlőasztalon, de akár a szoba egy üres sarkát is feldobhatod vele.
 

Dia

 	Parányi bogyók 	Ha nem szeretsz a csomagolással bajlódni, válassz egyszerű ajándékdobozokat, melyekbe könnyedén beleteheted a legextrémebb formájú ajándékokat is. Kösd át mintás szalaggal, díszítsd parányi ezüstdíszekkel - igazán gyönyörű lesz. 	 

Parányi bogyók

Ha nem szeretsz a csomagolással bajlódni, válassz egyszerű ajándékdobozokat, melyekbe könnyedén beleteheted a legextrémebb formájú ajándékokat is. Kösd át mintás szalaggal, díszítsd parányi ezüstdíszekkel - igazán gyönyörű lesz.
 

Dia

 	Csillogó csillag 	A te karácsonyfádról sem hiányozhat az ünnep fő szimbóluma, a csillag. A színes, feltűnő darabok helyett válaszd az egyszerű ezüstöt - csodásan fog mutatni a zöld keretben.

Csillogó csillag

A te karácsonyfádról sem hiányozhat az ünnep fő szimbóluma, a csillag. A színes, feltűnő darabok helyett válaszd az egyszerű ezüstöt - csodásan fog mutatni a zöld keretben.

Dia

 	Metálos csillagmasni 	Az egyszerű megoldások híve vagy? Vásárolj előre gyártott csillag alakú masnit, melyet villámgyorsan felragaszthatsz ajándékaidra. Hasonló darabot szinte minden papír- vagy ajándékboltban találsz, a legkülönbözőbb méretekben.

Metálos csillagmasni

Az egyszerű megoldások híve vagy? Vásárolj előre gyártott csillag alakú masnit, melyet villámgyorsan felragaszthatsz ajándékaidra. Hasonló darabot szinte minden papír- vagy ajándékboltban találsz, a legkülönbözőbb méretekben.

Dia

	Parányi ezüstfenyő	Ezzel a csodaszép fenyőfa alakú szalvétadísszel könnyedén ezüstös ragyogást varázsolhatsz az ünnepi asztalra. Ha elég leleményes vagy, akár a karácsonyfa egy vastagabb ágára is ráerősítheted, ott is remekül mutat majd.

Parányi ezüstfenyő

Ezzel a csodaszép fenyőfa alakú szalvétadísszel könnyedén ezüstös ragyogást varázsolhatsz az ünnepi asztalra. Ha elég leleményes vagy, akár a karácsonyfa egy vastagabb ágára is ráerősítheted, ott is remekül mutat majd.

Dia

	A fáról nem hiányozhat	Az ezüst a karácsony egyik legjellemzőbb színe - a fára aggadott gömbök mesésen mutatnak a zöld háttérrel. A csillogó díszekhez passzoló gyönggyel még szebbé varázsolhatod a karácsonyfát, fokozd a hatást egyszerű fehér égőkkel.	 

A fáról nem hiányozhat

Az ezüst a karácsony egyik legjellemzőbb színe - a fára aggadott gömbök mesésen mutatnak a zöld háttérrel. A csillogó díszekhez passzoló gyönggyel még szebbé varázsolhatod a karácsonyfát, fokozd a hatást egyszerű fehér égőkkel.
 

Blog.hu ajánló
Fotó: